Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (245)

kajas 

všechny recenze uživatele

Úvodní půlhodinka byla fantastická. S Paiginou rodinkou bych příbuzná asi být nechtěla, ale jejich bezprostřednost a buranství mě okouzlila (a několikrát nahlas rozesmála) hlavně díky skvělým komediálním výkonům Leny a Nicka. Z čistokrevné komedie se ovšem vyklube regulérní sportovní drama, a i když víceméně tušíte, jak vše dopadne, držíte Paige v závěrečné bitce všechny palce a dojetím málem utřete slzu. P. S. O filmu jsem dopředu nevěděla vůbec nic, takže mě mile překvapilo, že se tvůrci inspirovali skutečným příběhem a že hlavní protagonisté se svým skutečným předobrazům velmi podobají. Sympatický bonus. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Vince Vaughn by měl zulíbat ruce svému agentovi za to jakým směrem jeho kariéra poslední roky směřuje. Z otravného komediálního herce přesedlal k postavám chlapů co se s ničím moc neserou. Na filmu je hodně cítit zaprvé britský režisér a zadruhé The Rock někde v zákulisí. Wrestling zrovna dvakrát nemusím, příjde mě to jako absolutně pitomá šou ve které se lidi v ringu předvádějí. Nicméně sympaticky vyprávěným příběh o dívce a její švihlé rodince z anglického zapadákova, kterak ke slávě přišla se mě asi nikdy úplně nepohrdnu. 65% PS: Frost parádně rýpne do Johnsona s Vinem Dieselem. -Jakej pičus mě prudí během WrestleManie? -Tady...tady je Dwayne Johnson. -Jasně...a já jsem Vin Diesel, kámo.. -Tak to doufám, že ne. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vlastně se jedná o další ze sportovních dramat, ve kterém se outsider dostane z bahna až na vrchol, přičemž si musí projít povinnou krizí, která ho nakonec posílí. Wrestling příliš nechápu, ale jeho spojení s anglickou holkou a její praštěnou rodinou z toho paradoxně udělalo víc, než kdyby se jednalo o některý z klasických sportů. Má to příběh s lidským rozměrem, chvilky, které dokážou dojmout i rozesmát a naprosto dokonalé herecké obsazení na čele s Florence Pugh, která po tomhle snad už konečně pořádně prorazí. Dostal jsem mnohem víc, než jsem čekal. 85% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Dělej! Zaber! Co když budeš muset někoho otočit z břicha na záda a zvednout? Pustíš ho na hlavu, zlomíš mu vaz a mě bude čekat papírování, což nesnáším." Mám rád sportovní filmy, ale wrestling nepovažuju za sport. A tenhle snímek ze mě fandu neudělal. Pro mě je to prostė divadlo, který bolí a hamburgerovej národ při něm z nějakýho záhadnýho důvodu šílí. Snad ty lidi chápou, že jsou to jen herecký výkony svalovců a modelek. No spíš nechápou. Mě to nakonec celkem bavilo, pokud se to týkalo tý šou, protože to bylo takový pohodový. Jakmile se však dostavily rodinný traumata a vlastní pochybnosti, tak jsem měl chuť sám sebe zmlátit, vyhodit z ringu a jít si zahrát curling. To je sport pro pořádný chlapáky. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film jsem před pár dny zahlídl v bedně a tak jsem ho prubnul. Nelákalo mě ani tak téma wrestlingu(za mě je to divadlo, já radši MMA) jako spíš Nick Frost, kterej si mě získal ve filmu Shaun of the Dead(2004). A je už celkem dlouho co jsem ho viděl ve filmu v nějaký hlavnější roli. Nick Frost nezklamal ale o samotným snímku to říct nemůžu. Film má určitě pár vydařenejch momentů a hlášek (jako třeba: Mě mrdne a pohřbí mě zbouchlou) ale jako celek mi film až tak nesedl. Na můj vkus to bylo pojato až moc rodinně(rozuměj film, kterej by mohl oslovit celou rodinu). Lepší 2 hvězdy. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Presne štyri roky a dva dni po svojom debute v hlavnom rosteri WWE oznámila 9. apríla 2018 Paige koniec aktívnej kariéry v ringu kvôli opakovanému zraneniu krku. (GTS_PUNK)
  • Celosvětová premiéra proběhla 28. ledna 2019 na filmovém festivalu Sundance v Utahu. (Rominator)

Reklama

Reklama