Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Městský údržbář Gerard (Gérard Depardieu), který má až po krk toho, jak ho jeho nevěrná žena a rodina využívají, tajně uteče do poklidné vesničky na francouzském venkově, aby zde začal nový život. Místní ho okamžitě přivítají s otevřenou náručí a on si pronajme pokoj ve starém hostinci, který vede výstřední a rozkošná Barbara (Catherine Deneuve). Uchvácen její krásou i podivným chováním, Gerard se konečně odhodlá vyjádřit Barbaře své sympatie. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Ne až zas takový průser. Když se teda mlčky smíříte s tím, že GF nemůže ani chodit, jak je tlustej. A nemyslím, že by ho maskovali pro film, protože jeho postava být tlustá nemusí. Deneuve má mnohem větší part a Eliška Balzerová se v dabingu pěkně vyřádila (excelentní výkon). CD zestárla, GD zprasečkovatěl, ale pořádně. Hrál tam ještě někdo další? Motivace Gerarda (ve filmu se jmenuje stejně, alespoň pokud jde o křestní jméno) je prazvláštní, ovšem na ní stojí celý film. V HBO ten film neviděli, když překládali synopsi :-) ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Zase jednou malarkey doporučil film. Přitom už tady všichni víme, že když malarkey doporučuje film je třeba sednout na sajuz 7 a utéct před oním filmem na jinou planetu. Já jsem však blbec a zase jsem se dal nachytat. Musím však malarkeyovi uznat, že ho tentokrát trošku chápu, kdo by se netěšil na další filmové setkání Catherine s Gerardem, ovšem kdo mohl čekat, že dostane tak tuctově nudnou a ohranou zápletku. Úplně mě je líto jejich talentů na tohleto. Gerardova postava byla milá a ta vesnička, z fleku bych si tam chtěl chvíli žít, tedy pokud tam nejsou v realu kofoly, přece jen se jedná o Francii, ale prostředí a atmosféra francouzského městečka má zásadní vliv na mých hvězdičkách. ()

Reklama

Georgex 

všechny recenze uživatele

Nebudu zakrývat, že pro Gérarda Depardieu a Catherine Deneuve mám velkou slabost a vždy, když hráli po svém boku, tak si daný snímek uzurpoval moji pozornost, ať byl o čemkoliv. Nejinak tomu bylo i v tomto případě, bohužel musím konstatovat, že toto je jednoznačně jejich nejslabší společný počin. Samozřejmě nejsem cílová skupina, jelikož se jedná o takový ten klasický lehce stravitelný film vysílaný o víkendu v odpoledních hodinách, který potěší zejména starší diváky. Proti tomu nic nemám, bohužel v tomto případě to je čistá recyklace tisíckrát omílaného tématu absolutně bez špetky něčeho nového a nepomáhá tomu ani skutečnost, že konfrontace mezi hlavními představiteli rovněž nefunguje tak jako v předchozích filmech, jelikož postavy jsou jednoduše špatně napsané. Moje hodnocení 40%. ()

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Nízké hodnocení tohoto filmu nechápu. Komedie jistě není k popukání, ale člověk si u ní pobaví. Catherine Deneuveová je skvělou herečkou mnoha tváří a tahle komediální role stárnoucí alkoholičky, která vede chátrající hotel a žije z toho, že ze zákazníků, jichž je ostatně dost málo, tahá zálohy, je zase trochu jiná, než jsme na ni zvyklí. Depardieu, který neobyčejně ztloustl, hraje pohodovou roli, která není z uměleckého hlediska nijak náročná. Ale příběh o tom, jak chlap spadl z bláta do louže, když se chtěl postavit na vlastní nohy, je příjemný. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Vydržal som to pozerať do polovičky. Vlastne ani neviem o čo tam išlo a prečo sa to volá "Trouba k pohledáni". Nudil som sa a Depardieu vypadal ako by mlel z posledného. Bude rád ak sa dožije ešte zopäť rokov. Na miesto herectva by sa mal začať poriadne venovať zdravému životnému štýlu. Už nejeden rok si určite nevidí na vtáka pri močení. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Názov filmu vidno až v 12 minúte. (figis20)

Reklama

Reklama