Reklama

Reklama

Alici je čtyřicet, má dvě děti, rozešla se s manželem a vrací se zpátky do města, kde se narodila a vyrostla. Zpátky ke kořenům! Doma si chce utřídit myšlenky a začít znovu od začátku. Vždyť život začíná až po čtyřicítce, říká se. Nemůže existovat lepší start než narozeninová party s kamarádkama! „Na svoje narozeniny to vždycky přeženu, utrhnu se ze řetězu..  a pak zpátky do normálu." těší se Alice. S návratem do normálu to ale nebude vůbec žhavé a její život nabere zcela nečekaný směr. Na oslavě potkává tři mladíky, s jedním z nich stráví noc a všem pak nabídne, že u ní mohou chvíli bydlet. Najednou má v domě o dost větší rodinu a také nebezpečně se rozvíjející romantický vztah, snad dokonce lásku. A pak se ve dveřích objeví bývalý manžel s kufrem v ruce. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (161)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americká romantická komedie o tom, že i ve čtyřicítce je možné se zamilovat a prožít si hezký románek, navíc u sebe ubytovat celkem tři mladé muže, kteří mají svůj sen a jdou si za ním. Celé je to tak nereálné, že se mi to prostě moc nelíbilo, nemluvě o tom, že ta komedie se z toho vytratila a film je jen takový, aby nikomu neublížil. ()

Smisek 

všechny recenze uživatele

Nádhera :) Strašně milý film..není třeba se u filmů neustále bát, oddávat se akci, plakat u romantických klišé nebo brečet smíchy u přiblblých vtípků. Home Again (český překlad filmu se v tomhle případě opravdu nepovedl) je úžasný milý film..trošku komedie, trošku drama..v zásadě vás film zavede na hodinu a půl do L.A. plného velmi sympatických postav (zejména herci tomuhle filmu hodně pomohli) a originální zápletky..a zabaví, po celou dobu. O tom přece filmy jsou ne? Rozhodně můžu doporučit návštěvu kina..na ten film brzy zapomenu, ale potěšil velice a rád ho uvidím znovu :) ()

Reklama

Primavera 

všechny recenze uživatele

Na komédiu málo vtipné, žiaden bláznivý úlet, pri ktorom sa s nadhľadom rehocete. Na drámu zas prihlúpa myšlienka. Je tu matka s dcérami, exmanžel, traja mladíci, ktorí sa jej postarajú o pokazenú skrinku, webovú stránku, zavezú dieťa do školy a v noci vyprášia matku, kde je pointa? Reese je výborná herečka, ale film ani jej talent ani pekný vzhľad neutiahol. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Je niekoľko tipov komédií. Sú také na ktorých sa zo srdca zasmejete či už kvôli ich stupidite alebo prekvapujúco prepracovanému humoru, potom sú takzvané oddychové komédie, ktoré sú plné pátosu a klišé ale vypnete pri nich mozog a dokonalo zregenerujete ducha a občas sa pristihnete že vám vystrelí kútik od nijakej tej dobre nafingovanej situácie. A tretím druhom sú komédie ktoré nemajú hlavu ani pätu snažia sa to hrať na humor ale príbeh je mätúci absurdný a v konečnom dôsledku vás donútia znenávidieť hlavného hrdinu, spochybniť každé jeho rozhodnutie a uvedomiť si pri záverečných titulkoch že ičlo o absolútne stratený čas a navyše som nasratí aj keď môj pôvodný zámer bol, že si oddýchnem. "Home Again" je práve tent tretí tip, veď ktorá žena so zdravím rozumom si nechá vliezť do bytu troch cudzích mužov a ešte s jedným z nich si urobí aj románik a do toho začne preciťovať lásku aj k svojmu ex ktorého si tiež postí nazad do baráku. Toto všetko sa odohráva v 97 minútovej stopáži tak si viete predstaviť o akú nehoráznu chobotinu ide. 15% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Hallie Meyers-Shyer dokázala do svojho filmu pritiahnuť veru kvalitných hercov, no keď je raz scenár podpriemerný, tak to už je ťažko zachrániť. Ten scenár s bezduchou zápletkou zosobnenou trojicou sebavedomých a excentrických mládencov veru nemal moc predpokladov na úspech. Neviem ako vám, ale mne išli parádne na nervy, no predovšetkým prehnane ambiciózny Harry, ktorý bol presne takým typom človeka, akých jednoducho nemusím. Tí ostatní dvaja (George a Teddy) boli ešte ako tak znesiteľní. Tak či tak, najsympatickejšou postavou celého filmu bol Austen. No film ako taký ma v podstate ničím extra nezaujal. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie filmu, rovnako ako aj jeho dej prebiehalo v meste Los Angeles. Dom, v ktorom sa odohráva väčšia časť príbehu patrí modelke Cindy Crawford. Tento dom predtým vlastnil aj producent Stephen J. Friedman. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama