foto

Dolly Wells

  • nar. 5.12.1971 (48 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Love Spreads
2019 The Return of The Yuletide Kid
2018 Můžete mi kdy odpustit?
Tři na cestě
2017 I Do... Until I Don't
Izzy Gets the F*ck Across Town
Který je ten pravý?
Poledne ve dne
2016 Pýcha, předsudek a zombie
2015 45 let
Black Mountain Poets
2013 Jolene: The Indie Folk Star
2009 Mr. Right
2008 Franklyn
2004 Final Quest, The (TV film)
Sex Traffic (TV film)
2003 Hrad bude můj
Nobody Needs to Know
2002 Bertie a Elizabeth (TV film)
Morvern Callarová
Stahující se mračna (TV film)
2001 Deník Bridget Jonesové
Far on Foot
2000 Vražedná místa: Doktor Bell - temné začátky Sherlocka Holmese (TV film)
1999 Ve jménu lásky (TV film)
1998 Já se změním!

TV seriály

2020 Dracula (TV seriál)
Temný kompas (E03)
Krvavá plavba (E02)
Pravidla bestie (E01)
2018 Pokoj 104 (TV seriál)
Woman in the Wall (S02E05)
Portlandia (TV seriál)
Rose Route (S08E10)
2016 Znovu 20 (TV seriál)
Žádná svatba a jeden pohřeb (S02E12)
2015 Blunt Talk - Plané řeči (TV seriál)
2013 Doll & Em (TV seriál)
2012 Some Girls (TV seriál)
Starlings (TV seriál)
2011 Špion (TV seriál)
2010 Ajťáci (TV seriál)
Jen zvaná Fredo (S04E01)
2009 Campus (TV seriál)
2008 Peep Show (TV seriál)
Vloupačka (S05E01)
2007 Ajťáci (TV seriál)
Večírek (S02E04)
Mighty Boosh (TV seriál)
Párty (S03E05)
2006 Příběhy hvězd (TV seriál)
2003 Peep Show (TV seriál)
Na válečné stezce (S01E01)
1998 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt v přestrojení (S01E05)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Good Posture

TV seriály

2013 Doll & Em (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Good Posture

Host