Reklama

Reklama

Yeti: Ledové dobrodružství

  • USA Smallfoot (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Animovaný dobrodružný film pro diváky všech věkových kategorií. Je opakem legendy o yetim, protože v našem filmu mladý bystrý yeti Migo objevuje svět pidinožek = lidí (yeti s malou nohou). Veselý příběh o přátelství, odvaze a radosti z objevování nových věcí. (Vertical Entertainment)

Videa (7)

Trailer 4

Recenze (126)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Po pravde, ani me moc nenapada, co k tomu napsat, proste ve vsech smerech prumernej animak. Trailery slibovaly zabavnou jizdu a ta se nakonec ve vysledku nekona, vetsina foru totiz uz byla provarena prave v traileru. Prislo mi, ze tvurci taky kolikrat nevedeli, jak dej dal posunout, tak sem nacpali nekolik veskrze mimo hudebnich cisel. Ale jinak to zas takova tragedie neni, po lehce nudnym uvodu se to precejen krapet rozjede, postavy jsou sympataci, hudba v pohode, animace taky zadnej prusvih a skounkout se to v pohode da, jen je to proste i na animak az prilis infantilni a daleko min zabavny, nez to mohlo bejt. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Piadinôžku som videl ako všetky rozprávky so slovenským dabingom a ako obvykle neľutujem. Prekvapilo ma že si slovenská réžia dala tú námahu a aj pesničky dali do slovenčiny čím tomu dodali o stupienok viac zábavnosti a priblížili to o čosi viac detskému divákovi. Animácia skoro zhodná s Hotelom Transylvánia. Pekná grafika, pekné pesničky a na každom kroku to na vás čaká nijaké mravné ponaučenie a poučenie sa s vlastných chýb. Synovi som to ešte nepustil ale verím že sa mu to bude páčiť. 77% ()

Reklama

David.Darco 

všechny recenze uživatele

Natočme totalitný režim v animáku aby sme naučili deti, že klamať a ovládať druhých je zlé. Dajme tam pár absurdných, nevydarených, infantilných vtípkov. Na koniec dajme dojáčik. Ouu a nesmieme zabudnúť unudiť potencionálnych starších divákov, ktorí sú nútení pozerať sa s mladšími. P.S. - Časť odhalenia hory jediným ako tak svetlým momentom. Dabing je neskutočný grc... Až na Heribana. Toho som žral aj s navijákom ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Animák od stejného studia WB, které dělalo na animáku Storks. Smallfoot mi bavil rozhodně víc, humoru film mnoho nemá, ale myšlenka a příběh diváka zabaví dostatečně, na Pixarovky se film nechytá, ale jako animovaná zábava to funguje. Tržebně trochu zaškobrtnutí v jinak velmi plodném roce pro Warner Bros. 3* ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně další z typů animáků kde nevím jestli dát 3 hvězdy nebo čtyři. Na celém filmu jsou nejlepší písně (jsou celkem 4 mám pocit) , které mají nápad a jsou nápadité naopak zde kromě jedné kozy (inspirace nejspíše Hej Hejem z Moany) není žádná jiná vtipná postava a humor je postavený na padání někam nebo na někoho. Příběh má klasické schéma ve stylu z nuly hrdinou kdy si s průměrného maníka co pomáhá otci rozzvučit zvon stane někdo kdo dokáže existenci lidí. Příběh 60 Humor 20 (vzpomenu si maximálně na scénu kdy opékal člověka na ohni a na toho mluvícího medvěda) Sympatické postavy tak maximálně 3 (z toho jedna ta dcera náčelníka má málo prostoru) Písně 80. Dám 60 jelikož tam není nic zapamatovatelného a druhý den nebudu vědět o čem to bylo a nevidím důvod pro to to vidět vícekrát. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (5)

  • Jména dvou hlavních yettiů ve filmu, Migo a Meechee, jsou ve skutečnosti dvě různá tibetská slova pro „yeti“. (KGBelik)
  • Křičící koza je založena na několika populárních videích na YouTube s kozami, které vydávaly netypické zvuky podobné křičení. (KGBelik)
  • První film Warner Animation Group, který nemá hlavního antagonistu. (KGBelik)

Reklama

Reklama