Reklama

Reklama

Hyeobsang

Trailer

Obsahy(1)

Ha Chae-jun (Ye-jin Son) je jedna z nejlepších policejních vyjednavaček v zemi, ale je už unavená zbytečným umíráním lidí a chce s prací skončit. Plány ji zkříží charismatický Min Tae-gu (Bin Hyeon), který drží jako rukojmí policejního kapitána a přeje si vyjednávat pouze s ní. Ha Chae-jun brzy zjistí, že únos kapitána je jen střípkem skládačky v plánu mafiánského bose, který zahrnuje i špičky vedení státu. (kklepkaa)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

K dokonalosti by to byl ještě kus cesty, ale je to dobrý film. Hyun Bin byl ve své roli přesvědčivý, a fakt šlo vidět, že ho to baví. Pro Ye Jin to byla naopak jedna z těch slabších rolí. Přitom její první záběr, kdy nastupuje sebevědomě k případu a vzteká se, že ji tahají do práce, sliboval postavu s úplně jiným charakterem. S takovým, jaký mám u Božské ráda. Nevím, jestli bylo úmyslem tvůrců ukázat, že ji ta první operace zlomila nebo ji prostě chtěli mít takovouhle. Pokud jde o scénář, tak na to, že se to téměř celé děje na jednom místě a převážně na obrazovce monitoru, film mě ani chvíli nenudil. 4* ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Vůbec to nebylo špatné, nicméně musím souhlasit s Vavčou. Zatímco Hyun Binova postava byla napsaná skvěle a on si ji evidentně užíval. Ta, kterou hrála Božská, stála za pendrek. Ty věčně uslzené oči mě těžce iritovaly. To je ale asi tak jediná výtka. Film se odvíjel svižně, nenudil, i když o prohnilosti (nejen) korejské politiky už jsem toho viděla mraky, takže bych se bez toho obešla, ale postupné odhalování souvislostí zabránilo, že bych byla nějak extra otrávená. Titulky ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Solídny vyjednávaci thriller, ktorý je napriek snahe o maximalnu prekombinovanost paradoxne cim dalej tym viac predvidatelny. Cele je to prilis schematicke, takze pokial ste videli aspon klasiku Vyjednavac, tak budete o krok napred pred vyjednavackou a mozno aj unoscom. Ostatne stranky filmu su v poriadku. Charizmaticky unosca s dojimavym motivom, svojsky zahrata vyjednavacka a banda parchantov v pozadi ktorym prajete smrt. Skoda, ze môj oblubenec Sang-ho Kim tu bol len do počtu. Celkovo to je film na jedno pozretie. 6/10. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Atraktivní téma rukojmích vyjednávání v áčkovém obsazení, Ye-jin Son se jako policejní vyjedna Ha Chae-yun připlete k jedné zpackané podnikatelsko-státní aktivitě a musí si poradit s požadavky obchodníka se zbraněmi jménem Min Tae-gu (Hyeon Bin), který pro násilí nejde daleko. Hyeon Bin opět zkouší něco nového a hraje záporáka celkem slušně. Co mě na filmu štvalo byla spíše hlavní ženská postava, postava vyjednavačky mi přišla těžce nereálná, neschopná a celkově mentálně nestabilní, v reálu by nevydržela snad ani den. Respektive štve mě to, že ona se dokáže jisté pasáže chovat normálně, jiné ne, jako by měl scénarista schizofrenii. Celkem slušné zvraty, akční složka, ale aby to bylo lepší, muselo by se přidat na scénáři a upravit chování hlavní postavy. Pěkná jednohubka, ale čekal jsem více. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný vyjednávací Thriller s dobrým hereckým obsazením, ale šlo poznat, že se jedná o debut, tedy jedná se převážně o komornější film odehrávající v málo lokacích. Bin Hyeon jako záporák solidní a Son Ye-jin jako vyjednavatelka schopná, zvraty ušly a z akce je tu jen krátká přestřelka v závěru, což celkem zamrzí. Jednohubka. 65% ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama