Reklama

Reklama

Hyeobsang

Trailer

Obsahy(1)

Ha Chae-jun (Ye-jin Son) je jedna z nejlepších policejních vyjednavaček v zemi, ale je už unavená zbytečným umíráním lidí a chce s prací skončit. Plány ji zkříží charismatický Min Tae-gu (Bin Hyeon), který drží jako rukojmí policejního kapitána a přeje si vyjednávat pouze s ní. Ha Chae-jun brzy zjistí, že únos kapitána je jen střípkem skládačky v plánu mafiánského bose, který zahrnuje i špičky vedení státu. (kklepkaa)

(více)

Recenze (18)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

K dokonalosti by to byl ještě kus cesty, ale je to dobrý film. Hyun Bin byl ve své roli přesvědčivý, a fakt šlo vidět, že ho to baví. Pro Ye Jin to byla naopak jedna z těch slabších rolí. Přitom její první záběr, kdy nastupuje sebevědomě k případu a vzteká se, že ji tahají do práce, sliboval postavu s úplně jiným charakterem. S takovým, jaký mám u Božské ráda. Nevím, jestli bylo úmyslem tvůrců ukázat, že ji ta první operace zlomila nebo ji prostě chtěli mít takovouhle. Pokud jde o scénář, tak na to, že se to téměř celé děje na jednom místě a převážně na obrazovce monitoru, film mě ani chvíli nenudil. 4* ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný vyjednávací Thriller s dobrým hereckým obsazením, ale šlo poznat, že se jedná o debut, tedy jedná se převážně o komornější film odehrávající v málo lokacích. Bin Hyeon jako záporák solidní a Son Ye-jin jako vyjednavatelka schopná, zvraty ušly a z akce je tu jen krátká přestřelka v závěru, což celkem zamrzí. Jednohubka. 65% ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak já tedy nevím. Mám představu, že vyjednavač musí projít určitým školením, kde je mimo jiné učí, že při takovém vyjednávání musí jít emoce stranou a musí jednat s chladnou hlavou. Tady jsem viděla Ha, která se potácela v emocích, téměř neustále se slzícíma očima. Tohle tedy neberu. Jak mám Son ráda, tahle role, kterou jí přisoudili se zrovna nepovedla. Netvrdím, že to byla její chyba, ale tvůrců určitě. Zato Min si to celkem pohodově užíval až do úplného konce. Jinak to postupné rozkrývání skutečné pravdy se povedlo i když konec jsem sice očekávala a tu jednu hvězdičku přihodím, jinak budu mít céres. 75% ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Atraktivní téma rukojmích vyjednávání v áčkovém obsazení, Ye-jin Son se jako policejní vyjedna Ha Chae-yun připlete k jedné zpackané podnikatelsko-státní aktivitě a musí si poradit s požadavky obchodníka se zbraněmi jménem Min Tae-gu (Hyeon Bin), který pro násilí nejde daleko. Hyeon Bin opět zkouší něco nového a hraje záporáka celkem slušně. Co mě na filmu štvalo byla spíše hlavní ženská postava, postava vyjednavačky mi přišla těžce nereálná, neschopná a celkově mentálně nestabilní, v reálu by nevydržela snad ani den. Respektive štve mě to, že ona se dokáže jisté pasáže chovat normálně, jiné ne, jako by měl scénarista schizofrenii. Celkem slušné zvraty, akční složka, ale aby to bylo lepší, muselo by se přidat na scénáři a upravit chování hlavní postavy. Pěkná jednohubka, ale čekal jsem více. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Vyhořelou či lépe zhroucenou vyjednavačku si Ye-jin Son vychutnala s grácií sobě vlastní a jejím slzám se nedalo nevěřit. Zápletka kolem velké konspirace vedoucí až k nejvyšším metám byla sice trochu divočejší, oproti tomu zpracování takto odvážného tématu zase levnější.  Korejská kinematografie umí vše zastřít předvedenými emocemi.  Za neuvěřitelný pak považuju ten fakt, že  jsem na konci de facto souzněl s vrahem a únoscem. Inu, prostě další famózní filmová manipulace, a tak to tady na jihu rozděleného poloostrova mívám rád. Líbilo. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Vůbec to nebylo špatné, nicméně musím souhlasit s Vavčou. Zatímco Hyun Binova postava byla napsaná skvěle a on si ji evidentně užíval. Ta, kterou hrála Božská, stála za pendrek. Ty věčně uslzené oči mě těžce iritovaly. To je ale asi tak jediná výtka. Film se odvíjel svižně, nenudil, i když o prohnilosti (nejen) korejské politiky už jsem toho viděla mraky, takže bych se bez toho obešla, ale postupné odhalování souvislostí zabránilo, že bych byla nějak extra otrávená. Titulky ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Solídny vyjednávaci thriller, ktorý je napriek snahe o maximalnu prekombinovanost paradoxne cim dalej tym viac predvidatelny. Cele je to prilis schematicke, takze pokial ste videli aspon klasiku Vyjednavac, tak budete o krok napred pred vyjednavackou a mozno aj unoscom. Ostatne stranky filmu su v poriadku. Charizmaticky unosca s dojimavym motivom, svojsky zahrata vyjednavacka a banda parchantov v pozadi ktorym prajete smrt. Skoda, ze môj oblubenec Sang-ho Kim tu bol len do počtu. Celkovo to je film na jedno pozretie. 6/10. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

V rámci svého žánru kvalitně odvedená práce. Hlavní dvojka předvádí dobré výkony, únosce má správné charisma a Son Ye-jin v počátku skvěle využívá svého šarmu, následně pak i vážné tváře a odhodlanosti ohledně práva a spravedlnosti. Vývoj událostí, okolnosti, postupně se odkrývající pozadí celého příběhu, napětí, otázka morálky, to vše dokáže solidně upoutat, takže stěžovat si nemohu. Son Ye-jin sice více svědčí romantické role, ale zde rozhodně nezklamala. ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Tož sakra lidi já nevím co proti té Božské všeci máte, šak nakonec jen díky ní a jejímu "neprofesionálnímu" chování to skončilo jak to skončilo (nechcu spoilerovat). Takže předvedla naprosto dokonalou vyjednávací taktiku, která nakonec zabrala!!! :-) Jinak gradace, napětí a postupné odhalování pravdy a souvislostí na jedničku, já se nenudil ani minutu. ()

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Dle hodnocení tady na čsfd jsem to čekala daleko horší. Pravda je, že role Ye-jin Son byla trochu prapodivná, páč si nejlepší expertku v zemi na vyjednávání představuju taky trochu jinak (ve vyhrocených situacích daleko míň emocionální, ale zas tak hrozný to nebylo), ale rozhodně bych nepřipisovala vinu herečce. Její výkon byl jak jinak perfektní. Bin Hyeon potvrzuje, že umí vykouzlit i parádního padoucha. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Napínavý jihokorejský thriller z prostředí vyjednavačů, který sice použitou klasickou dějovou šablonou nemá čím překvapit, ale zato má pevný jednoduchý děj, mohutnou atmosféru a patřičné zvraty. Takže se jako obvykle na začátku příběhu seznámíme tentokrát s mladou sympatickou vyjednavačkou Ha Chae-you během vyjednávání v terénu s pachateli mající rukojmí, což však skončí ne její vinou masakrem. Rozhodne se z policejních služeb odejít, když je náhle povolána do nějakého řídícího střediska vyjednávat přes internetové spojení, aniž by jí bylo o případu cokoliv řečeno. A tak se postupně spolu sní dozvídáme co, kdo a proč. Celý dějový průběh je skutečně intenzivní v napětí, které bohužel sráží na kolena až přílišné tlačení na pilu v emočních scénách. Nejvíce je to znatelné ke konci celého dějství, ale těžko říct, třeba se tím někdo z diváků nechá unést a vytáhne z kapsy kapesník. Plusem však je, že si děj všímá pouze průběhu vyjednávání a zbytečně nezatěžuje vedlejšími motivy. Dva tu samozřejmě jsou, ale jen okrajově jako nutný dějový doplněk. Absolutně v ničem hlavní dějovou linku však neruší. Příběh má pro odlehčení také komickou figurku, se kterým se to také nepřehání a místama je brán vážně. Máme tu tedy další filmový zářez z oblasti thrillerů o policejních vyjednavačích, který si i přes svou neoriginalitu své místo v diváckém zájmu zaslouží. Pro starší diváky je sice značně předvídatelný, avšak ty mladší může navnadit se poohlédnout po těch starších. ()

wege 

všechny recenze uživatele

Ten film má spoustu slabin, zejména pak velmi předvídatelný děj, kde vás překvapí tak jeden, jeden a půl momentu. Daleko horší je ještě vykreslení postav. Když totiž jsem profesionální vyjednávač, tak se určitě nechovám jako policistka Ha. Rozhodně nejsem psychicky labilní, nepodléhám emocím, nebrečím apod. Jenže zároveň má ten film jednu velkou přednost, teda aspoň v mých očích. To je Son Ye-jin, já mám pro ni neskutečnou slabost už hodně dlouhou dobu. Dokážu ji odpustit mnohé, tady navíc v podstatě není co, ty chyby v charakteru role, kterou hraje, nejsou její chyby. Jsou to chyby scénáře, ona to hraje fakt dobře. ()

bulinka 

všechny recenze uživatele

Vidieť Hyun Bin-a ako záporáka (vodca gangu), ktorý vlastne nebol až tak úplne zlý bolo príjemnou zmenou po sérií seriálov (Crash Landing on You; Memories of the Alhambra; Hyde,Jekyll,Me; Secret Garden). Chvíľu mi trvalo, kým som si zvykla na jeho posmešný až chladno-krvný výraz, dlhé vlasy a žabky na nohách :D. Ako už napovedá názov filmu, je to vyjednávaní (online) medzi Hyun Bin-om (Min Tae-Gu) a Son Ye-Jin (Ha Chae-Jun). Tá si tu poplakala hádam viac ako v Crash Landing on You, ale nakoniec to racionálne uhrala. Rola policajtky, jej celkom pristala, i keď ako vyjednávačku by som čakala, že bude viac emočne trénovaná. Hoci celý film fungujú na video komunikácii, scéna kedy sa stretnú tvárou v tvár bola ako emočné tornádo. Ako sa postupne odkrýval príbeh, tak sa postupne menili aj moje (ne)sympatie voči Min Tae-Gu. ()

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele

Téměř dvouhodinové vyjednávání může znít jako nic extra záživného, ale není tomu tak, protože to na mě působí jako celkem slušná jednohubka. Asi tou největší kladnou stránkou a výhodou je herecké obsazení, protože Ye-jin Son opět nezklamala a jako vyjednavač je opravdu v pohodě. Bin Hyun byl jako únosce docela také super, ale později, díky scénáři ohledně vývoji jeho charakteru, se stal naprosto skvělým důvodem toho, že divák uvidí něco nevídaného a překvapujícího, takže nakonec je to příběhově také dobré. Vypadalo to na libové tři hvězdy, ale posledních 20 minut mi nabídlo luxusní třešničku na dortu jako odměnu, která obsahovala ždibec akce a slušný hudební podkres. Já to vidím na takové příjemně menší překvapení, které za to zhlédnutí stojí. Mé hodnocení: 7/10 ()

Raziel811 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem nic a dostal mnoho. Ze začátku nevýrazný příběh i vizuál se změní v atmosférickou jízdu, kdy jsem opravdu čekal na další zvraty a jak to celé dopadne. Charismatický záporák už je jen třešničkou na parádním filmu. ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele

Film má jednu velkou zbraň a to je Bin Hyeon. Ve scénách ve kterých se objevuje absolutně dominuje a je vidět, že ho role i baví. Za to Ye-jin son hraje postavu na kterou se vůbec nehodí. Protože kdyby tohle měla být jedna z nejlepších policejních vyjednavaček v Jižní Koreji, tak to kdybych byl rukojmí v JK, tak bych se asi mohl rovnou zastřelit. Jak řekl Bin Hyeon, je emocionální a špatná lhářka. Já přidávám: kdykoliv byl někdo zastřelen (to je něco s čím v této práci lze počítat), tak ona místo aby se starala o ostatní rukojmí, tak začala bulet a nadávat tomu, co držel i další rukojmí. To že jiný vyjednavač z NIS nebyl o moc lepší (ten aspoň nebulel, jen nadával), to taky nechápu. Jinak film není špatný, pokud přetrpíte jednu ufňukanou herečku a trochu pomalejší první polovinu, tak pak se docela rozjede. ()

monika.lavri 

všechny recenze uživatele

Tak jsem k filmu usedala s napjatým očekáváním, jak si Bin poradil s rolí záporáka a upřímně musím říct, že mě opět odzbrojil. Opět jsem zapomněla na všechny jeho role jinde, bylo to opět jako vidět ho poprvé.  Vždy ve mě dokáže zajistit pocit, že ho nesrovnávám s tím, kde jsem ho viděla hrát předtím, prostě přijde zbrusu nová postava, která vyšvihne skvělý výkon, kdy mu věřím každou minutu. Nejvíce mě odrovnal v CLOY, to je jeho životní role, ale v tomto filmu mi navodil opět pocit souznění a přesvědčivosti, kdy si nakonec uvědomíte, že on ani zde zápornou roli vlastně nehrál, záporáka z něj udělali jiní. Jak se píše v jedné recenzi na zahraničním webu, je to vlastně člověk se zlomeným srdcem. Děj filmu mě k TV přikoval a po jeho skončení jsem upadla na pár minut do deprese, pak se mi vše pospojovalo a došlo, závěrečnou scénu jsem si pustila několikrát a tak jsem si pobrečela. Tohle mi Bine nedělej. Vždy mě rozložíš na malé kousíčky, jako nikdo jiný. Děkuji za další pastvu pro oko a za uchopení mého srdce, které pro tebe nakonec krvácelo. Hyunbin also impressively carries off the cold-blooded villain, although his character turns out not to be evil all the way through but rather humane and heartbroken. ()

Reklama

Reklama