Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po zmizení trojice studentek a učitelky se na Hanging Rock rozběhla rozsáhlá pátrací akce pod velením policejního seržanta Bumphera. Při pročesávání hory pomáhali místní lidé i Mike Fitzhubert, který byl dle svého tvrzení poslední, kdo dívky v osudný den viděl. Ve škole mezitím paní Appleyardová s doktorem Mackenziem vyslechli Edith, neboť s pohřešovanými dívkami šla k vrcholu také, její výpověď však byla značně zmatená. V retrospektivě se rovněž ozřejmily okolnosti příchodu Irmy Leopoldové do penzionátu a to, jak její příchod proměnil vztahy mezi dívkami. Po ukončení oficiálního pátrání se na Hanging Rock vydal na vlastní pěst Mike v doprovodu sluhy Alberta a objevili pod vrcholem jednu z dívek jako zázrakem stále živou. Vzpomínka paní Appleyardové zase naznačila, že ředitelka školy patrně skrývá velmi temnou minulost. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zpočátku jsem si myslel, že by se mohlo blýskat na lepší časy, protože mě začátek epizody celkem zaujal, ale než jsem se nadál, tvůrci nechali příběh opět sklouznout do obvyklé nudy. Navíc mám dojem, že to takhle půjde až do konce, nezdá se mi, že by se chystal tak dramatický zvrat, abych mohl přidat na hodnocení. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi je třeba smířit se s tím, že to nebude mít tu atmosféru, jakou má ten film. Ono se to snaží vytvořit atmosféru po svém, úplně jiným a ne zrovna funkčním způsobem. Tady to ale poprvé za celé tři epizody nějak fungovalo. Taky to vypadalo, že by se zde mohl nějak víc rozvíjel děj, protože začínám mít dojem, že od teď to bude mít i svůj alternativní děj, každopádně tohle mé menší "nadšení" trvalo jen ze začátku, protože čím blíže konci díl byl, tím míň se toho v něm dělo a ke konci už z toho byla strašná nuda. Sice dám jenom silné 2*, ale začínám v tom vidět nějaký, byť úplně minimální, potenciál. Každopádně, téměř vše, co ukázal film, bylo odkryto, přitom seriál je teprve v polovině, takže co se bude dít v dalších epizodách? Těžko říct. Spíš se bojím, co z toho nakonec vypadne - pokud to teda dokoukám do konce. Doteď mě ten seriál neoslovil. Lepší 2* ()

Reklama

Reklama