Reklama

Reklama

Všechny prachy světa

  • USA All the Money in the World (více)
Trailer 10

Obsahy(1)

Film sleduje únos šestnáctiletého Johna Paula Gettyho III (Charlie Plummer) a zoufalou snahu jeho milující matky Gail (Michelle Williams) přesvědčit Johnova miliardářského dědečka (Christopher Plummer), aby zaplatil výkupné. Když to Getty senior odmítne a narůstá prchlivost a brutalita únosců, snaží se Gail jeho rozhodnutí zvrátit. Když život jejího syna visí na vlásku, obrátí se zoufalá Gail na Gettyho poradce (Mark Wahlberg) a sotva myslitelné spojenectví v závodě s časem nakonec ukáže, že bezpodmínečná a trvalá láska má větší hodnotu, než peníze. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (13)

Trailer 10

Recenze (259)

mzss1 

všechny recenze uživatele

(55%) Až taková nuda jak jsem zpočátku předvídal, to nebyla. Pravda, film je nehorázně dlouhý, ale přesto jsem se místy vcelku bavil. Je to pojaté s nadhledem, takže tu je pár scén, které zabaví. Samotný děj je docela nezajímavý, tématika únosu zde vyzní docela do ztracena, ale o to zde ani tak nejde. Je to točeno takovým stylem jakým to asi Scott točit chtěl. Úplně z toho odvařený nejsem, stavím se k tomu nezaujatě. Bavili mě herci Plummer, Wahlberg, M.Williams a i únosci. Je to takový pohodový jednorázový film, který v něčem zaujal a v něčem zase vůbec. Nevím, co k tomu mám dodávat. Připravoval jsem se na všechnu nudu světa, ale dopadlo to tak nějak rozumným průměrem. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ridley Scott znova trafil do čierneho. Silná dráma s jednoduchov zápletkou, ale s perfektnými hercami a postavy. Marky Mark a Christopher Plummer perfektne film ťahajú. Nechýba dusná atmosféra, prekvapivé, ale aj silne momenty a celkovo sa jedna o ďalší dobrý film od Sira Ridleyho, ktorý aj pri vyše dvoch hodinách nenudí. 80% - 4* ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Od Ridleyho Scotta jsem čekal teda větší a velkolepější filmařinu. Tohle je čistě ukecané a nudné drámo, které je sice svým způsobem fajn a informuje diváka o zajímavé události, o které jsem neměl tušení, ale podává to tak strašně natahovaným způsobem, že jsem měl co dělat, abych to dorazil do konce. On příběh je sám o sobě sice dobrý, ale hodí se tak na 5minutový referát a ne na 130minutovou stopáž na Netflixu, jelikož se toho zde fakt teda moc nestane, přešlapuje se na místě a jedinou divácky zábavnou scénu nám Scott naservíruje až, když únoscům "dojde trpělivost" a pak v samotném závěru, kde už to celé tak nějak spěje do finále, jinak je to ale neskutečně ukecané a obsahově prázdné drama, ve kterém ani Wahlberg nemá moc co hrát... ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Tuctové a nezáživné drama o člověku, který je sympatický asi jako Jehovista za dveřmi. Potenciál tam nicméně byl, takže proč jsou nakonec "Všechny prachy světa" takové, jaké jsou, je mi (obzvláště u režiséra Scottova formátu) opravdu záhadou. P.S.: Ať chtěl Scott původně obsadit Plummera nebo ne, to vystříhání Spaceyho z hotového filmu fakt pos*al.;-) ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Retro příběh natočený retro způsobem. Tempo je tedy rozhodně pomalejší než u jiných současných či současnějších snímků, nicméně příběh je zajímavý a atmosféra patřičně tíživá. Jak by hrál Kevin Spacey, se můžeme jen dohadovat (těšil jsem se na něj, protože mám vážně rád masky), a nezbývá než uznale pokyvovat či rovnou jásat nad výkonem Christophera Plummera. Jeho Getty možná nedostal velký prostor, ale přesto je v každé vteřině tak výrazný, že je zkrátka a dobře tou nejdůležitější postavou, ať už byl záměr tvůrců jakýkoliv. Ridley Scott to stále umí a já tenhle film beru jako téměř plnohodnotnou kompenzaci za Konzultanta. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (13)

  • Celosvětová premiéra proběhla 18. prosince 2017 v Los Angeles v Kalifornii. (ČSFD)

Související novinky

Kevin Spacey musí zaplatit 31 milionů

Kevin Spacey musí zaplatit 31 milionů

24.11.2021

Filmové servery obletěla čerstvě zpráva, že herci Kevinovi Spaceymu (Americká krása) bylo v loňském roce nezávislým arbitrem přikázáno zaplatit produkční společnosti zodpovědné za tvorbu seriálu Dům… (více)

Kevin Spacey si zahraje v italském dramatu

Kevin Spacey si zahraje v italském dramatu

24.05.2021

Po četných obviněních a kauzách se v Hollywoodu před pár let zavřeli herci Kevinu Spaceymu dveře. A prozatím to nevypadá, že by se mu ještě někdy mohly otevřít. Nyní se ale herci přesto podařilo… (více)

Zemřel Christopher Plummer

Zemřel Christopher Plummer

05.02.2021

Z Ameriky přichází velmi smutná zpráva. Dnes ráno ve svém domě v Connecticutu zemřel legendární kanadský herec a držitel Zlatého glóbu i Ceny akademie, Christopher Plummer. Populárnímu tvůrci známému… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama