Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Profesor a jeho tým se znova setkávají, aby osvobodili Ria. Tentokrát míří do Španělské národní banky s odvážným a nebezpečným plánem. Rezistence pokračuje. (Netflix)

Recenze (98)

Everyone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série vyniká silnými a dobře zpracovánými momenty, ale poetika první serie se ve své kompaktonosti a integritě rozplynula. Připodobnil bych úvodní díly k puzzle obrazu, ve kterém sestavujeme platónské těleso, kdežto tato série působí jako podnikatelské baroko v porovnání se svým starším já, ale v konkurenci jiných seriálu se jedná o silný nadprůměr. ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série působí na začátku jako derivát těch dvou předchozích. Po vloupačce do Španělské národní banky se ale opět roztáčí kolotoč akce a geniality. Nové postavy okysličí seriál a jede se dál. Palermo sice není Berlín ale i tak je o zábavu postaráno jeho hláškami ostrými jako „Browning“ Závěr série je pak v brutálně strhujícím rytmu. 7/10 ()

Reklama

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je evidentní,že u třetí série se scénář "šil horkou jehlou". A to by mi nevadilo,že se recykluje téma prvních 2 sérií,protože odlišnosti,které jsou použity,jsou vymyšlené na výbornou (hlavně střet stát vs zloději) a dokonce se tvůrci pouští na tenký led parodie a vcelku se jim to daří.Jenže,už se nedostavuje to napětí,řada scén působí spíš jako výplň (např. využití šéfa banky) a nebere mně ani ta "revoluční" nálada (inspirace V jako Vendeta?). I tak tu zůstává hra kočky z myší a na tu se stále dá dívat s uspokojením. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lépe by udělali, kdyby skončili po druhé sérii. Tady je těch "inteligentních" postupů moc i pro NASA. Demence revolučních lupičů silně pokročila a ukazují to i ve svých náhlých logických krocích. A národ jim stále fandí. Tři dny stojí skoro milion Madriďanů před národní bankou a šílí láskou k "jejich" teroristům, policie si nechá nadávat a nechá dav sledovat akci přímo na místě činu. Profesor s vyplašeným ksichtem má vždy na všechno řešení, protože předem promyslel každý zádrhel, od náhlého průjmu po případnou účast na pohřbu, třeba v Ugandě. Neustálé, a chytré, retro vstupy do minulosti, kde je vše perfektně plánováno, už nejsou zajímavé, ale serou. Tady už jsem musel začít posouvat film od půlky série a ke konci i zrychlovat. No a třešničkou na dortu v této třetí podělané sérii je nová inspektorka, která vizuálně působí, že by už měla ležet na porodním sále, ale ona na koblihách a lízátkách předvádí svěží jízdu, lehký humor a levou zadní řídí celou operaci - au, au. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to trošku jiné než předchozí dvě série - více akce, více exteriéru, silnější momenty, více drásavé, rychlejší tempo. Zároveň to nejde tak "hladce" jako při první loupeži - tady se to smolí hned od začátku. A na krásno jde vidět, proč neměly být žádné vztahy mezi účastníky loupeže. Také se to trošku více odklání od reality. Stále dobře funguje styl vyprávění, vtipné momenty, postavy, které máte rádi nebo Vás prudí, je to pořád slušně promyšlené a vykutálené. Spokojenost. Je to pořád hodně dobré, ale už to není úplně ono a hlavně, první dvě série byly prostě TOP. Slabších 90%. Howgh! ()

Galerie (35)

Zajímavosti (12)

  • Ve 12. minutě můžeme v pozadí slyšet skladbu „Who Can It Be Now?“, která je pouštěna z gramofonu a je od australské kapely Men at Work z jejich debutového alba „Business as Usual“ z roku 1981. (Trajektt)

Reklama

Reklama