Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Profesor a jeho tým se znova setkávají, aby osvobodili Ria. Tentokrát míří do Španělské národní banky s odvážným a nebezpečným plánem. Rezistence pokračuje. (Netflix)

Recenze (98)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

oproti prvním dvěma řadám je ta třetí poměrně velký krok zpátky.Ne snad,že by tady vyloženě chyběly povedené a skoro až ikonické momenty,ale je jich sakra málo a celá řada působí jako nedotažená rychlokvaška.Ve finále se sice snaží pomocí poměrně nečekaných zvratů šponovat atmosféru a napětí,ale to funguje tak na půl a působí to v určitých momentech spíš otravně...60% ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„TOHO DNE NAPRŠELO NA MADRID 140 MILIONŮ EURO...“ /// Tahle vykutálená parta se vrátila zajímavým stylem. Nový postavy, hodně vztahů (nijak idilickejch) a geniální Profesor, kterej má geniálního protivníka. Jako vždycky mě serou…. třeba špatná matka Nairobi, nebo Tokio…, ale nakonec dokážu svoji nasranost přenýst na tu policejní svini. Je to horší než první a druhá série. Logicky – tenhle plán je nedomyšlenej a místo pohodový (v uvozovkách) jízdy se mi v kapse otevírá „vreckový“ nožík. Navíc selhává i Profesor… TOHLE UŽ NENÍ PŘEPADENÍ. ANI STŘET SE SYSTÉMEM. TOHLE JE VÁLKA! Inu, proč né! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju, když mě hlavní hrdinové serou. 2.) Kradu a chci se zlepšit. 3.) Thx za titule „Mejsy“ a „Yusek“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

Makky 

všechny recenze uživatele

Jooj. Tak ako som bol pri druhej sérii už unavený z toho naťahovania, trojka mi svojou údernosťou krásne pasla. Pochopiteľne, ani v tretej sérii sa nevyhneme oddychovým pasážam a idiotizmom (Tokio!), na to sme si však už u našich španielskych čarodejníkoch zvykli. Tretia séria je fantastická jazda. Šikovnou fintou sa nám vrátili všetci hrdinovia, aby nerozohrali bitku, ale doslova vojnu. Kriste, sem so štvrtou sériou! ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to trošku jiné než předchozí dvě série - více akce, více exteriéru, silnější momenty, více drásavé, rychlejší tempo. Zároveň to nejde tak "hladce" jako při první loupeži - tady se to smolí hned od začátku. A na krásno jde vidět, proč neměly být žádné vztahy mezi účastníky loupeže. Také se to trošku více odklání od reality. Stále dobře funguje styl vyprávění, vtipné momenty, postavy, které máte rádi nebo Vás prudí, je to pořád slušně promyšlené a vykutálené. Spokojenost. Je to pořád hodně dobré, ale už to není úplně ono a hlavně, první dvě série byly prostě TOP. Slabších 90%. Howgh! ()

Evander 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série La casa de papel je už výrazně slabší než první dvě. Stále se na ni dá relativně příjemně dívat, ale už je zde více nepromyšleností, objevují se naprosto debilní akční scény, postavy začínají jednat v rozporu se svými charakterovými rysy, když se to autorům zrovna hodí a tak bych mohl pokračovat. Seriál je dobrý a třetí série je stále ještě v pohodě koukatelná, ale trochu už se začínám děsit toho, co přinesou další dvě série. 69% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (12)

  • V sérii si v pár epizodách malou roli mnicha jménem João zahrál známý fotbalista Neymar. Avšak v době, kdy na Netflixu vycházela třetí série, byl Neymar obviněn ze znásilnění. Z toho důvodu se tvůrci rozhodli scény s ním vystříhat. Znovu byly do seriálu přidány potom, co se případ odložil pro nedostatek důkazů. Z toho důvodu viděla první vlna diváků verzi bez Neymara. (Baltazzar)
  • Poprvé v seriálu se zde v malé roli mnicha objevuje fotbalista Neymar. (Zix.)

Reklama

Reklama