Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Profesor a jeho tým se znova setkávají, aby osvobodili Ria. Tentokrát míří do Španělské národní banky s odvážným a nebezpečným plánem. Rezistence pokračuje. (Netflix)

Recenze (98)

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velký krok zpět. Minulé dvě série zachycující jeden promyšlený celek pokračují ve scénáristickém plácání, jež vyjadřuje několik snadno viditelně výpomocnych kliček. Ano, sice jsem rád viděl své oblíbence zpět, jenže ta relativně umělá fasáda a na sílu proražený děj s novou, až prostinkou, zápletkou, prostě nedokáže vyvinout takovou satisfakci, již bych od tak kvalitami ověčeného počinu čekal. Naštěstí plno super věcí zůstává, postupem času se zase vyrojují na povrch originální nápady a dobře napsané postavy jsou stále zajímavé a péče o ně nedostává přes držku tolik, jak jsem začátku očekával. 7,5/10 a to jsem celkem hodný. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zachvíli nás čeká 4. série, která má snad nejlepší trailer, co jsem kdy vůbec viděl, takže bylo fajn si zopakovat 3.sérii těsně před 4. Nepříjde mi, že by kvalita seriálu klesla, přibyly sice nové postavy, ale jsou skvělou náhradou ( Především nová inspektorka je ultra nekompromisní bi*ch!) a finále celé série je dost možná nejlepším dílem celého seriálu, kde Profesor vykonal šokující rozhodnutí. Nemohu se dočkat, tohle je number uno mezi seriály i napříč filmy. 100% ()

Reklama

ddf76 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak 3.serie je sesup dolu. Prezivsi z lupicu jdou vysvobodit Ria, ktery je zatcen, tim ze jdou vyloupit dalsi banku. Proste nevstoupis dvakrat do stejne reky. Dej opet stejny, jak v prvnich dvou seriich. Proste uz to nefunguje. V posledni casti, to bylo na rucnik, proste se dalo cekat, ze nekdo prijde o zivot a plus dalsi zvrat s byvalou inspektorkou. Rozmyslim se, jestli se mam divat na 4. serii, protoze je plno skvelych serialu a divat se na dalsi serii jen z povinnosti se mi nechce. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poté, co otěže přebral Netflix a peníze zavelely znovu otevřít jinak krásně uzavřený příběh, došlo k několika změnám a z mysterózního thrilleru se přešlo do akční popkornové jízdy, kterou už tvůrcům všichni nesežereme. Na scénu se dostávají nové postavy, na které si divák musí zvykat déle než je zdrávo a komplikace mezi aktéry loupeže se místo zajímavých stávají dosti otravnými. Zůstávám kvůli několika pořád výborným částem u 4 hvězd, ale kouzlo seriálového fenoménu současnosti je fuč. [viděno na Netflixu] ()

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První čtyři díly slabý a až otravný odvar předchozích dvou parádních sérií. Sice se vrací téměř všichni staří známí včetně mrtvého Berlina a je víc zapojena veřejnost, ta je ale zredukována jen na statující dav a postavy řeší celkem pitomosti. Navíc nové loupeži chybí chytrý výchozí nápad jako tomu bylo minule, kdy hrdinové v tiskárně peněz peníze nekradli, ale sami si je tiskli. Byť potápění se do zatopeného trezoru je dost sexy a zatím zdaleka to nejlepší, co v téhle sérii autory napadlo. A sere mě, jak jsou teď Profesor s Raquel z každého zvratu totálně vyplesklí. Celkově tomu chybí drajv a působí to dojmem, že tvůrci už podruhé neměli o čem vyprávět. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (12)

  • Ústrednú pieseň seriálu "My Life Is Going On" od interpretky Cecilie Krull, hrajúcu počas úvodných titulkov, môžme počuť aj v prevedení Pedra Alonsa (Berlin) počas záverečných titulkov poslednej epizódy tretej série. (Makky)
  • V této epizodě je několikrát zmíněna postava James Bond. (ČSFD)

Reklama

Reklama