Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Profesor a jeho tým se znova setkávají, aby osvobodili Ria. Tentokrát míří do Španělské národní banky s odvážným a nebezpečným plánem. Rezistence pokračuje. (Netflix)

Recenze (98)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

oproti prvním dvěma řadám je ta třetí poměrně velký krok zpátky.Ne snad,že by tady vyloženě chyběly povedené a skoro až ikonické momenty,ale je jich sakra málo a celá řada působí jako nedotažená rychlokvaška.Ve finále se sice snaží pomocí poměrně nečekaných zvratů šponovat atmosféru a napětí,ale to funguje tak na půl a působí to v určitých momentech spíš otravně...60% ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velký krok zpět. Minulé dvě série zachycující jeden promyšlený celek pokračují ve scénáristickém plácání, jež vyjadřuje několik snadno viditelně výpomocnych kliček. Ano, sice jsem rád viděl své oblíbence zpět, jenže ta relativně umělá fasáda a na sílu proražený děj s novou, až prostinkou, zápletkou, prostě nedokáže vyvinout takovou satisfakci, již bych od tak kvalitami ověčeného počinu čekal. Naštěstí plno super věcí zůstává, postupem času se zase vyrojují na povrch originální nápady a dobře napsané postavy jsou stále zajímavé a péče o ně nedostává přes držku tolik, jak jsem začátku očekával. 7,5/10 a to jsem celkem hodný. ()

Reklama

Lamprea 

všechny recenze uživatele

Logika a scénář dostali ve třetí sérii slušně na prdel. Ono to začalo už ve druhý sérii, ale tady to tvůrci dosrali na doraz. Jedinej rozumnej argument proč se na to teda pořád dívat je, že se stále jedná o poměrně vděčný téma (heist prostě lidi baví), což je vzhledem k tomu, co dokázala nabídnout první série velká škoda. Čtvrtou sérii si tedy dám už jen v takovým guilty pleasure módu. Brát vážně už to moc nejde. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Návrat z ráje k loupení byl z mého pohledu absolutně nepravděpodobný a extrémně hnaný na sílu. Když tohle opomeneme, tak třetí série zkrátka nedosahuje atmosféry předešlých 2 sérií. Strašně mi tam schází Berlín, kterého vystřídal jakýsi přihřátý buzerant, který nemá absolutně žádný styl. Nudnější je i samotná loupež.  Chování některých postav je znovu ještě více iracionální. Uměle budované napětí stále funguje, ale jakýsi kvalitativní propad je patrný snad v každém ohledu. [64 %] ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po těch dvou řadách jste buď natěšený fanda, nebo vám to stačilo k prozření, že Papírový dům s nepřichází s ničím novým, jen se v něm obratně míchá telenovela a krimi...v poměru asi 75:25. Opticky to ale vypadá 50:50, protože je to moc dobře zpracovaný seriál a postavy se člověku docela rychle zavrtají pod kůži. V této řadě se ničeho převratného nedočkáme. Opět ambiciózní plán spousta flashbacků, které sice své místo mají, ale občas "zdržují". A naštěstí se podařilo najít Profesorovi důstojného protivníka...opět žena. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (12)

  • V této epizodě je několikrát zmíněna postava James Bond. (ČSFD)
  • V epizodě zazní mimo jiné i skladba „You'll Never Walk Alone“, tedy v překladu „Nikdy nepůjdeš sám“. Poprvé se objevila v roce 1945 v muzikálu „Carousel“, proslavila se ale především jako hymna anglického fotbalového klubu Liverpool FC. (FIAT 500)

Reklama

Reklama