Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Profesor a jeho tým se znova setkávají, aby osvobodili Ria. Tentokrát míří do Španělské národní banky s odvážným a nebezpečným plánem. Rezistence pokračuje. (Netflix)

Recenze (98)

Makky 

všechny recenze uživatele

Jooj. Tak ako som bol pri druhej sérii už unavený z toho naťahovania, trojka mi svojou údernosťou krásne pasla. Pochopiteľne, ani v tretej sérii sa nevyhneme oddychovým pasážam a idiotizmom (Tokio!), na to sme si však už u našich španielskych čarodejníkoch zvykli. Tretia séria je fantastická jazda. Šikovnou fintou sa nám vrátili všetci hrdinovia, aby nerozohrali bitku, ale doslova vojnu. Kriste, sem so štvrtou sériou! ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Důstojně navázat na dvojřadou jedničku bylo od začátku skoro imposible. A dobrou polovinu série jsem tak vůči konceptu "dáme jim znova přesně to samý" vnitřně trucoval. Ve čtvrtý epizodě jsem ale na trucování začal zapomínat. A s výbornou pátou jsem se dokonce přestal bránit. Wow efekt je samozřejmě nenávratně fuč. Tempo zůstalo. Díky zaň. ()

Reklama

Mouchal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série to měla strašně těžké. Vzhledem k tomu jaké jsou první dvě série geniální, tvůrci museli vymyslet nový příběh, který se alespoň trochu kvalitou přiblíží tomu předchozímu. Povedlo se jim to tak na půl. Trochu mě zklamalo, že se najelo hned na už zajetou šablonu - vykrádačka, rukojmí, zdržování a kecání s policií, co čupí venku. Čekal jsem možná trochu originality a ne znovu to samé... Návrat "hrdiny" Arturita to vše jen potvrdil. Nicméně nemůžu říct, že i tak byla radost se na loupež "zase trochu jinak" podívat a ke konci to bylo opravdu sakramentsky napínavé. Nové postavy příliš neoslnily. Palermo si až moc hrál na Berlína a ostatní nedostali moc prostoru. Ale stará parta opět válela a Tokio ikdyž se chová jak hloupá pipka, aspoň ukázala svoje tělo v plavkách. Takže za mě spokojenost a jsem zvědavý, co předvede 4. série. 80% ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to trošku jiné než předchozí dvě série - více akce, více exteriéru, silnější momenty, více drásavé, rychlejší tempo. Zároveň to nejde tak "hladce" jako při první loupeži - tady se to smolí hned od začátku. A na krásno jde vidět, proč neměly být žádné vztahy mezi účastníky loupeže. Také se to trošku více odklání od reality. Stále dobře funguje styl vyprávění, vtipné momenty, postavy, které máte rádi nebo Vás prudí, je to pořád slušně promyšlené a vykutálené. Spokojenost. Je to pořád hodně dobré, ale už to není úplně ono a hlavně, první dvě série byly prostě TOP. Slabších 90%. Howgh! ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3 SÉRIE - 8/10. : Tak toto bylo něco! Velký důstojný návrat na vrchol, po ukončení jednoho velkého úspěšného příběhu, představí se nám nové famózní postavy např. Palermo - týpek, o kterým jsem věděl, že se mi vryje pod kůži. 3 série je daleko více akčnější, napínavější a nápaditější, má konečně normální a super tempo, sice ano byly pak díly, kdy to bylo doslova unuděný a moc se to neposouvalo, ale i tak každá epizoda vždy něco super nabídla. A dále, myslel jsem si, že si pustím dabing abych se neukousal nudou a ba ne, nejenže sem se labužnicky bavil, ale ještě dostanu suprově nadabovaný seriál se super obsazením! Prostě Wow. Nebylo to k zahození celá série ba naopak, šlo to výborně. Celou sérii jsem dal na jeden zátah byť není tak dlouhá. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (12)

  • Jedná se o jediný díl v této sérii, kdy název epizody obsahuje nějakou číslovku. (ČSFD)
  • Scéna v zatopeném trezoru plného zlatých cihel byla jedna z nejnáročnějších. Náročné bylo nejen stavění scény, která se pak musela celá ponořit do vody, ale komplikace způsobily i molitanové zlaté cihly. Ty totiž začaly pod vodou měnit tvar nebo se vyplavovaly na povrch, a tak musel nastoupit tým vizuálních grafiků, který strávil hodiny a hodiny počítačovou úpravou jedné cihly po druhé. (Sebastian777)
  • V několika scénách 3. a 4. série potápěči v trezoru stěhují zlato síťce s cca 10 ingoty. Taková síťka by však vážila 150–200 kg. Potápěč ve vodě musí mít neutrální vztlak, běžná výbava, použitá hrdiny seriálu, umožňuje kompenzovat zhruba 10 kg zátěže. (eredin)

Reklama

Reklama