Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(18)

Recenze (3)

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

No komedie je celkem silné slovo.. nejsilnější epizoda zosobňující to lepší z Linehana je ta, kde se draží sliby na sbírtku pro lepší vybavení hudební třídy. Ta neměla chybu. Zbytek se spíš hledá, ironický pohled na ženu, která se snaží skloubit práci s péčí o děti a o domácnost a které vypoví její matka babičkovské povinnosti není moc široká platforma pro získání si velkého zájmu diváků. ()

Splasher

všechny recenze uživatele

Loňský pilot jsem neviděl, což je asi chyba. Ale po prvním díle mě u toho udrží jen Diane Morgan a zvědavost jestli se to zlomí a bude to vtipné tak, jak se od tvůrčího komba Horgan, Linehan, Walsh očekává. ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Motherland je britský komediální seriál a k tomu patří i to, že je místy tak cringy, že to bolí. Přesto však dokáže zaujmout a bavil mě sledovat.  Postavy mohou být vaši sousedi od vedle, kteří opravdu řeší každodenní problémy. Jde o opravdu nesourodou skupinu, která má společnou jen jednu věc - jejich děti spolu chodí do školy. Ideální na nenáročné sledování, protože se tady neodehrávají žádná velká dramata a vše je podávané se snahou o vyvolání úsměvu. ()

Galerie (205)

Reklama

Reklama