foto

David Calder

  • nar. 1.8.1946 (71 let)
    Portsmouth, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Hatton Garden Job
2016 Ztracené město Z
2015 Královna pouště
Skandální život Lady Worsley (TV film)
2013 Rivalové
2011 United (TV film)
2010 Hamlet (divadelní záznam)
On Expenses (TV film)
2009 Ingenious (TV film)
2008 Intercom
Mumie: Hrob Dračího císaře
2006 Goyovy přízraky
Parfém: Příběh vraha
2005 Nejzáhadnější vraždy (TV film)
Wallis a Eduard (TV film)
2003 Casterbridgeský starosta (TV film)
Hitler: Vzestup zla (TV film)
Velitelka (TV film)
2001 Anybody's Nightmare (TV film)
Mlhy Avalonu (TV film)
Svatba za všechny peníze (TV film)
Ten uprostřed
2000 Iásón a argonauti (TV film)
Král je živ
1999 Jeden svět nestačí
The Murder of Stephen Lawrence (TV film)
1997 Pravdivá pohádka
1996 Hollow Reed
1991 Američanka
War That Never Ends, The (TV film)
1990 Shoot to Kill (TV film)
1988 Tumbledown (TV film)
1983 Belles (TV film)
1982 Disappearance of Harry, The (TV film)
Tvrdá fuška
1981 Strike: The Birth of Solidarity (TV film)
1980 Black Stuff, The (TV film)
1978 Superman
1971 The Tragedy of King Richard II (TV film)
1970 Edward II (TV film)
Meatrack, The

TV seriály

2017 Emerald City (TV seriál)
Beautiful Wickedness (E06)
Everybody Lies (E05)
2016 The Moonstone (TV seriál)
2013 Otec Brown (TV seriál)
Pan Selfridge (TV seriál)
The Wrong Mans (TV seriál)
Utopia (TV seriál)
2012 Kuků (TV seriál)
2011 Trollied (TV seriál)
Vera (TV seriál)
2010 Inspektor Banks (TV seriál)
2008 Poslední nepřítel (TV seriál)
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2005 Beethoven (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)
Slečna Marplová (TV seriál)
2003 Blue Dove (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
Poslední detektiv (TV seriál)
Smrt pod ochranou církve (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Draví ptáci (S06E05)
2002 MI5 (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1997 Drovers' Gold (TV seriál)
Holding On (TV seriál)
Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1995 Doktorka Bramwellová (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Covington Cross (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
Performance (TV seriál)
1991 Chimera (TV seriál)
Sleepers (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
1989 Nice Work (TV seriál)
1988 The Play on One (TV seriál)
1987 Star Cops (TV seriál)
The New Statesman (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
Widows 2 (TV seriál)
1984 Láska a manželství (TV seriál)
Mitch (TV seriál)
Mr. Palfrey of Westminster (TV seriál)
1983 Jury (TV seriál)
No Excuses (TV seriál)
The Home Front (TV seriál)
Vdovy (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Bognor (TV seriál)
Get Lost! (TV seriál)
Winston Churchill: The Wilderness Years (TV seriál)
1980 Fox (TV seriál)
1979 Dostihy (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Šílenství Mickeyho Hamiltona (S03E05)
1978 Enemy at the Door (TV seriál)
1974 Napoleon a jeho lásky (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1969 Fraud Squad (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

TV pořady

1999 Loose Women (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace