Reklama

Reklama

V předvečer dne D jsou američtí parašutisté vysazeni za nepřátelskými liniemi, aby provedli misi, která je zásadní pro úspěch spojenecké  invaze. Ale když se přiblíží k svému cíli, začnou si uvědomovat, že v nacisty okupované vesnici se děje více než prostá vojenská operace. Zjistili, že bojují proti nadpřirozeným silám, které jsou součástí tajného nacistického experimentu. (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (404)

Hurley 

všechny recenze uživatele

Nebudu tvrdit, že je Over­lord kdo ví jaký mistrovský dílo, a vzhledem k jeho tónovýmu směru upřímně docela chápu, proč ho čeští distri­butoři rači nechali ležet. Je to ale zároveň i jeden z těch filmů, za který musí bejt člověk prostě vděčnej, že vlastně ještě vůbec vznikaj, protože nám připomínaj, že určitý žánrový přístupy furt můžou perfektně fungovat, i když už dneska možná nejsou tak populární. Takže až na Netflixu zas vyhřeznou nový Stranger Things nebo do kin přitrajdá další rýmejk nějaký klasiky od Johna Carpentera, alespoň už vím, co si doma můžu pustit místo toho… víc » ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Původně jsem nabyl dojmu, že se jedná o film ze série Cloverfield, tak tomu ale není. Pokud se na to člověk dívá s jistým nadhledem, dá se to přežít. Místy jsem si vzpomněl na Hanebné pancharty nebo Iron Sky. Dalo by se to asi nazvat válečným sci-fi hororem. Nad reálností samotného snímku asi netřeba přemýšlet. Ona ta válečná doby vždy nabádá k podobným příběhům. Obsazení není příliš známé a akce ujde. Jinak jsou tu spíš klišé. "Už to nebudu potřebovat." ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Frrransouská l pisdá a ufědomělý Chaiťán - emigráán sé pokoší navrrratíít do l Fránc liberté, egalité, debilité. To je na tom takové neuvěřitelné. Ovšem zbytek je veskrze vydařený a byť jsem na to čekal, tak mi skoro zklamal přerod z válečného filmíku v onu hororovější část. Tím chci říci, že i úvodní pasáž je hezky nakroucena a stojí. I za pozornost. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Chapem aj nizke komentare, ale videl som to v megahlasnom kine na obrovskom platne v Nemecku a tuto akcnu rezbu, ako to perfektne opisal uzivatel RUSSELL a uplne suhlasim s jeho komentarom, som si uplne uzival. Proste staci vypnut mozog, ist sa bavit, pokial vam nevadia brutalne vyvrazdovacky a jump scare tu tiez nechyba. Vdacny som aj producentovi J. J. Abramsovi, ktoreho si vazim. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Bomba, válečná akce která měla koule a do toho pokusy no tohle nemělo chybu, já jsem se náramně bavil. Určitě bych nějakou drobnost napravil jako největší poserové co vždycky všechno zničí a taky příště více super zmutovaných vojáku a byla by to jěstě větší dělo bomba. Herci super, příbě skvělý, po ruzných akcích a výbuchách se jenom krásně koukalo a poslouchalo, 2 světová válka má pořád co nabízet jen to chce peníze a správne lidi. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu nenajdeme žádnou svastiku. Normálně by se našla třeba na zapalovači, kde místo ní byl vyobrazen znak Waffen-SS. (Leopard105)
  • Producent J.J. Abrams na CinemaConu 2018 oznámil, že Overlord navzdory dřívějším spekulacím nebude patřit do Cloverfield univerza. (NiWi)
  • Písnička, která hraje na konci filmu, je „Bridging The Gap“ od Nas. (Duoscop)

Související novinky

ČSFD výprava na nej horor fest světa

ČSFD výprava na nej horor fest světa

07.10.2018

ČSFD skvadra hororových geeků Filmmaniak, Goldbeater, POMO a RUSSELL (na horní fotce zleva doprava se zombie girls, odchycenými na slavném “Zombie Walk”) nás zdraví ze světového Nr. 1 festivalu… (více)

Reklama

Reklama