Reklama

Reklama

Hvězdná brána: Třetí říše

(seriál)
  • USA Stargate Origins
Trailer

Hvězdná brána se otevírá, aby jí poprvé prošel člověk. Když profesor Langford se svou dcerou Catherine po několikaletém bádání stále nemohou přijít na to, jakou funkci brána má. Vstupuje na scénu šílený nacista Brücke, který profesorovi ukáže, jak bránu zprovoznit a jako znalce starých jazyků ho donutí cestovat na druhou stranu, do říše boha Raa. Jeho dcera Catherine, kterou s sebou nevezmou se ale vypraví otce zachránit na vlastní pěst. Brücke na druhé straně přesvědčí vládkyni Aset, aby si podrobila poslušný národ a udělala z něj vystrašené otroky, které použije v boji o moc. Brücke má ale velké oči, jeho šílené představy o tom, že je bůh brzy narazí a nakonec se profesoru Langfordovi podaří Brückeho odstranit. Ještě ale nemá vyhráno. I když se s Catherine najdou a podaří se bránu znovu otevřít, pronásledují je bojovníci věrní bohu Raa... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

svadlenaX 

všechny recenze uživatele

Ty tři hvězdy dávám jen pouze díky tomu, že jsem oddaný fanoušek Stargate a moc si přeji její pokračování. Toto pokračování je bohužel průšvihem roku. Lowcost je v tom opravdu hodně cítit, na druhou stranu ale věřím, že by to šlo udělat lépe. Kostýmy jak z karnevalu, v místnostech kde se děj odehrává bych dostal pomalu klaustrofobii a herci naprostá katastrofa. Humoru tam bylo zbytečně moc, plno rozhovorů o ničem a nechápu proč používali původní bránu, když stejně tak tvůrci čerpali informace z televizního seriálu (Harsesis, DHD v Berlíně...). A to že je Aset nechala jít je divné stejně tak jako to že ozbrojenou rukou někomu vymazala paměť. O tom, že byla hodná a ještě brečela, když musela ublížit svým poddaným raději nemluvím. Pochopil bych, kdyby to byla královna Egeria. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Jako, je to Stargate a není to Stargate. Na jednu stranu musíme být rádi, že je vůbec něco z tohoto světa na světě, ale bohužel ne takhle. Takhle je to špatně. Debilní postavy, chovající se ještě více debilněji. A i když tvůrci tvrdili, že budou ctít kánon seriálu i filmu, zatím ho bezmezně porušují... Vždyť Catherine v Emerichově filmu vůbec netušila, jak se brána otevírá, na což musel přijít Daniel Jackson... Levné CGI dodávají celému seriálu punc low budgetu... Pranic se mi to nelíbí... 45% ()

Reklama

elimS 

všechny recenze uživatele

20% - komentář 20ti slovy: Bože. Nacisti se chtějí spojit s "bohy"? "Herecké výkony" nula, scénář mínus 10 a dialogy tupé. Pouze posledních 10 minut odkazujících na Stargate "ušlo". +++ SPOILER 20ti slovy: Nacisti "unesou" profesora-překladatele a projdou bránou. Profesorova dcera ho jde s kámošema osvobodit. Hodinu kecání a pak to jakože nejak skončí. Netuším. ()

Chrysopras1 

všechny recenze uživatele

Uječená ženská s totálním kjeténem vedle sebe a mocechtivý fanatický nácek, který se spikne s až příliš schovívavou a ve výsledku empaticky smýšlející goauldkou. Říkal jsem si „Jé oni tam dali reálnou postavu Evu Braunovou“, ale ve výsledku to k ničemu nebylo. V ději se také nic moc neodehrálo. Není vlastně moc co hodnotit XD. ()

ESNYR

všechny recenze uživatele

Plivanec do tváře. Možná by se dala "ocenit" snaha pokračovat, nebo v tomto případě předkračovat ?, ve známé značce a já nemám nic proti, jenže to by musely tvůrci trochu více zapracovat na příběhu. Pokud bych to měl vzít pod křídla já, vzal bych příběh ERNESTA a rozvinul ho trochu do detailu. Tohle špatné příběhové klopýtání a snaha o to ukázat nám více ze světa kruhu bohů, mě nijak neoslnilo a na konci ještě naštvalo, protože použít klišé "ztrátu paměti" aby se dalo navázat na seriál z 97 je prostě smutnou ukázkou nulové snahy o to nám dát něco víc než jen známou značku. Mohl bych se pokusit dát 1 hvězdu ale to by musely tvůrci udělat 100 minutový TV film a ne 10minut jeden díl x 10 dílů tápání v temnotě. Nebudu to hodnotit. ()

Galerie (67)

Reklama

Reklama