Reklama

Reklama

Hvězdná brána: Třetí říše

(seriál)
  • USA Stargate Origins
Trailer

Hvězdná brána se otevírá, aby jí poprvé prošel člověk. Když profesor Langford se svou dcerou Catherine po několikaletém bádání stále nemohou přijít na to, jakou funkci brána má. Vstupuje na scénu šílený nacista Brücke, který profesorovi ukáže, jak bránu zprovoznit a jako znalce starých jazyků ho donutí cestovat na druhou stranu, do říše boha Raa. Jeho dcera Catherine, kterou s sebou nevezmou se ale vypraví otce zachránit na vlastní pěst. Brücke na druhé straně přesvědčí vládkyni Aset, aby si podrobila poslušný národ a udělala z něj vystrašené otroky, které použije v boji o moc. Brücke má ale velké oči, jeho šílené představy o tom, že je bůh brzy narazí a nakonec se profesoru Langfordovi podaří Brückeho odstranit. Ještě ale nemá vyhráno. I když se s Catherine najdou a podaří se bránu znovu otevřít, pronásledují je bojovníci věrní bohu Raa... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

blazma 

všechny recenze uživatele

Trochu to vypadá jako kdyby se parta nadšených fanoušku rozhodla někde získat prachy a natočit tento seriál. I přesto že to vypadá jednoduše a pro většinu díky tomu i příšerně, rozhodně to není nejhorší. Celkově myšlenka, že už před SGC bránu zpustili není špatná, přeci jen už se jim to jednou povedlo.. Co je tady přitažené za hlavu je prostě to, že tam zatáhli Němčoury co chtějí ovládnout svět. Což je asi v pořádku vzhledem k té době ve které se to odehrává. Nic méně zakončení kde jim vymazali paměť a vnukli jim myšlenku sestavení týmů, které by s goauldy bojovalo je prostě docela srandovní a až moc přitažená za hlavu. Pustili se do vod, kde museli udělat šíleně nereálný konec, nebo se vůbec nehlásit k seriálu či filmu. zvolili první variantu. Závěrem, jako fanda této série Stargate, musím i přesto uznat, že jsem se do určité míry bavil a až takový odpad to nebylo. ()

ESNYR

všechny recenze uživatele

Plivanec do tváře. Možná by se dala "ocenit" snaha pokračovat, nebo v tomto případě předkračovat ?, ve známé značce a já nemám nic proti, jenže to by musely tvůrci trochu více zapracovat na příběhu. Pokud bych to měl vzít pod křídla já, vzal bych příběh ERNESTA a rozvinul ho trochu do detailu. Tohle špatné příběhové klopýtání a snaha o to ukázat nám více ze světa kruhu bohů, mě nijak neoslnilo a na konci ještě naštvalo, protože použít klišé "ztrátu paměti" aby se dalo navázat na seriál z 97 je prostě smutnou ukázkou nulové snahy o to nám dát něco víc než jen známou značku. Mohl bych se pokusit dát 1 hvězdu ale to by musely tvůrci udělat 100 minutový TV film a ne 10minut jeden díl x 10 dílů tápání v temnotě. Nebudu to hodnotit. ()

Reklama

Sygauras 

všechny recenze uživatele

Všechno je špatně. Formát 10 minut x 10 dílů je nepochopitelný, herci jsou prkna a nemají co hrát, němec je afektovaný magor a ten zbytek ansámblu včetně goauldů, jakoby vypadly z ochotnického představení z nějaké vesnice. KDYBY to mělo nálepku fanfilm - KDYBY to bylo jako celý film (nechápu proč to vzniklo v tomto formátu) a KDYBY se někdo alespoň trochu snažil u dialogů a scénáře, mohla bych dát i víc jak jednu hvězdu. Takhle ale nemůžu jinak než to skopnout ze schodů, protože je to utahaný nudný pokus přilepit další část skládačky do světa hvězdné brány. Nefunguje to. Efekty jsou mizerné, kulisy jsou mizerné, herci jsou špatní, naroubovaný konec ve stylu "ztráta paměti" (aby jak film, tak seriál nebyl nijak ovlivněn) je už vyloženým kopancem do zadku. ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Zbytečnost a zrůdnost. Série dějově předchází filmu, ale půjčuje si aspekty ze seriálu. Nemá smysl stěžovat na to, jak lacině a uboze to vypadá. Spíše bych zdůraznil odfláknutý děj, popírající a dehonestující film. Celá dějová linka byla silně naivní, prostoduchá a nezajímavá. Tohle si Stargate nezasloužila. Musím říct, že zakončení tomu nasadilo korunu společně s "hodnou" Aset. ()

Dvorka96 

všechny recenze uživatele

Pokud se mě někdo zeptá, jaký je nejhorší seriál ze světa Hvězdné brány, bez rozmýšlení mu odpovím, že tento. Po oznámení seriálu a shlédnutí traileru, jsem byl na větvi z toho, že po skoro deseti letech výjde nový seriál. Pak ale přišlo zklamání v podobě prvních pár epizod, které úplně zničily logiku daného univerza, která byla budována přes dvacet let. Vykoupením pro tento webseriál je to, že poslední tři epizody spravily to co sedm předchozích způsobilo, a dočkali jsme se i relativně smysluplného závěru a navázání na původní film a seriál. Bohužel vypadá jako fanmade, protože rozpočet je strašně zkrouhlý, tvůrci tím dosáhli toho, že původní Hvězdná brána vypadá lépe než toto i po dvaceti letech, a to radši nebudu zmiňovat zvukové efekty, protože když ani hvězdná brána nezní tak, jak by měla, tak je něco špatně. Nezbývá jen doufat, že další iterace seriálu z tohoto vesmíru dostane výrazně větší rozpočet a nějaké ty herce co umí trochu hrát. ()

Galerie (67)

Reklama

Reklama