Reklama

Reklama

The Pack

Obsahy(1)

Rodina Wilsonovcov, ktorá žije na odľahlej vidieckej farme, sa dostane do finančných problémov. Situácia sa ešte zhorší, keď otec rodiny zistí, že niekoľko ich oviec roztrhal neznámy predátor. Večer sa stratí aj pes, ktorý patrí tejto rodine, a všetci si začínajú uvedomovať, že okolo domu sa pohybuje niečo nebezpečné. Vzápätí otca napadne rozzúrený pes, s ktorým očividne nie je všetko v poriadku. Tento pes sa tu pritom neobjavil náhodou. Prišiel s celou svojou svorkou, ktorá číha na svoje obete. Členky a členovia rodiny Wilsonovcov sa stávajú väzňami vo svojom vlastnom dome. Čaká ich náročný boj o prežitie proti svorke krvilačných psov. (Marceloo)

(více)

Recenze (35)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Námět dobrý a lokace výborné, bohužel nulový talent režiséra zabil první dvě jmenovaná pozitiva rychleji, než váš pejsek sežere mističku Pedigree complete menu.Málo gore, málo akce, hloupé a nesympatické postavy plus příííšerný soundtrack.Nedoporučuju v žádném případě.Nuda se zabitým potenciálem.30%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Film, který názorně ukazuje, že nejlepším přítelem člověka je...kniha. Nebudu psát příjemný horor, když mám z nakvašených psů fobii. Někomu sice přišlo, že gore bylo málo, ale díky, mně ti roztrhaní úplně stačili...Samozřejmě dalo by se vytknout, jak lehce se tvůrci zbavili bankovního úředníka (ale efektně), proč patrony byly zrovna ten den přeneseny na zvířecí kliniku, proč nápad s ohněm přichází tak dlouho a je nedotažený (njn byl by to kratší film) a hlavně - jasně, psy si do Austrálie natahali osadníci, ale kde by se tam proboha vzali vlci (,,Psi s vlky se kříží mezi sebou.")! Ne, vlci zkrátka ne. Ale dosti výtek, pro mne napínavý film s hnusnými bestiemi... ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Rodina Wilsonovcov, ktorá žije na odlahlej vidieckej farme, sa dostane do finančných problémov. Situácia sa ešte zhorší, keď otec rodiny zistí, že niekolko ich oviec roztrhal neznámy predátor. Večer sa stratí aj pes, ktorý patrí tejto rodine, a oni si začínajú uvedomovať, že okolo domu sa pohybuje niečo nebezpečné. Vzápätí otca napadne rozzúrený pes, s ktorým očividne nie je všetko v poriadku. Tento pes sa tu ale neobjavil náhodou. Prišiel s celou svojou svorkou, ktorá číha na svoje obete. Rodina Wilsonovcov sa tak stáva väzňami vo svojom vlastnom dome a čaká ich náročný boj o prežitie proti svorke krvilačných psov. - Uprostred týždňa sa tu z ničoho nič objavil perfektný horor z krajiny, v ktorej vznikajú moje najoblúbenejšie horory. Atmosféra je už od začiatku velmi dobrá. Očakával som, že keď sa svorka ukáže, dojem sa pokazí kvôli nejakým lacným PC efektom, ale nič také sa nestalo. Dosť ma prekvapil fakt, že tvorcovia použili ozajstné psy, pretože natáčanie týmto spôsobom muselo byť velmi náročné. Výsledok je však perfektný. Home Invasion na štýl zvierat som videl už v You're Next, ale to boli len vrahovia s maskami zvierat, takže čistokrvnú Home Invasion so zvieratami ako záporákmi som videl v The Pack po prvýkrát. Ludské herecké obsadenie bolo rovnako velmi sympatické a taktiež perfektne zohrané, takže herci fungovali velmi dobre ako rodinka. Vizuálne je všetko naprosto úhladné a perfektnú a tajomnú atmosféru pomáha rozvíjať chytlavá hudba, ktorá bola velmi dobre zvolená a fungovala presne tak ako mala. Austrálsky vidiek, v ktorom sa celý dej odohráva, je nádherný, ale na to som si zvykol už v Hixploitation hororoch z Austrálie. Dej bol vcelku napínavý, ale občas sa našli nejaké slabšie miesta, ktoré boli vďaka krátkej stopáži dosť zretelné, čo je aj dôvodom, prečo tomu nedávam plné hodnotenie. Celkovo je to však viac ako uspokojivá záležitosť, ktorá ma opäť utvrdila v tom, že v Austrálii sa točia horory, ktoré považujem za najlepšie zo všetkých. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak nevím. Na jednu stranu tu jsou nejvíce klišé a nudné postavy a na stranu druhou tu jsou neuvěřitelně dobře natočeny útoky psů. Postavy byly největší problém, byly mi u prdele co se s nima stane a to je trošchu problém když s nima musím strávit 90 minut. Navíc film začíná docela pomalu, takže si na útok celkem počkáme. Nicméně poté když jde film do akce, tak jsem se bavil dostatečně. Napětí je vysoké a tempo ke konci neuniká. A jak jsem řekl, túky psů jsou dost možná nejlépe zfilmovaná co jsem zatím viděl. Ty tiché útoky či číhaní kdy psům svítí jen oči jsou PARÁDNÍ(například útok na policajta neměl chybu). Film je lehký nadprůměr, třeba takový Breed byl o něco lepší. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

"Fallen from the sky 'n it's hunting like a lion, thru the rivers, thru the lake, thru the valley, thru the hate. Single like a ship 'n it's taking you with it, now it's got you 'n it's close, and you feel it wants it more...". Škoda, že celý film není dobrý jako závěrečný song. Pokusy o gore tam jsou, ale scénář je ubohý. Potenciál nenaplněn, mnohem přesněji promrhán. 40% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Austrálii a na Novém Zélandu. (herr_carter)

Reklama

Reklama