Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Lidský vězeň se ve vesmíru seznámí s miloučkým mimozemšťanem, který dokáže zničit planetu, a vydá se na mezihvězdné dobrodružství za záchranu světa. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Delikátní sci-fi animovaná lahůdka, z níž tryská neuvěřitelné množství tvůrčí hravosti a nepřeberných nápadů. Seriál Final Space rovněž zaujme propracovanými charaktery, které se v průběhu děje přirozené vyvíjejí, osudovými příběhovými zvraty a pořádnou porcí vybroušeného humoru a dialogů. A zejména poslední jmenovaný atribut Vás zkrátka a jednoduše vtáhne a už nepustí. Olan Rogers a David Sacsk tedy stvořili oku i duši lahodící animovanou záležitost, kterou byste si rozhodně neměli nechat ujít. Tohle se totiž vážně hodně povedlo. Výborná práce! (Netflix) „It's An Alien On My Face! It's An Alien On My...It's A Space Alien!“ ()

Milky. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přes nepřekonatelně otravného a debilního hlavního hrdinu je tohle asi nejnapínavější, nejepičtější a nejemotivnější věc, co jsem za poslední roky viděl. A na hlavu poráží celou Marvelovskou frančízu a s DC si vytírá podrážky od hoven. A zároveň je to dost zábavné (ikdyž občas je humor až moc trapně americký, ale vždycky to vynahradí napětí a děj). Rick & Morty jsou sice chytřejší, ale co se týče příběhu a atmosféry, tohle je na jiné úrovni. U Avocata jsem měl chuť jít brečet k mamince a na konci série mi zůstala čelist dole. O něčem takovém si můžou celí Avengers i s Thanosem nechat jenom zdát. Asi jediný animák, u kterého jsem brečel. ()

Reklama

Wade 

všechny recenze uživatele

Sakra já si tohle sci-fi animované dobrodružství plné vtipu fakt oblíbil. Plno skvělých postav jako Gary, Mooncake a hlavně můj oblíbený šílený KVN vlastně ve Final Space není postava co by mi vadila, protože na celou partu se opravdu dobře dívá. Po dvou sériích zatím stále plná palba. 1.série 5/5 --- 2.série 5/5 --- 3.série 4/5 --- ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Seriál dvoch protikladov. Na jednej strane rozpráva naprieč sezónami seriózny kontinuálny príbeh s množstvom hlboko emocionálnych scén podfarbených dramatickou hudbou, ale zároveň súka neustály príval vtípkov, ktoré celej tej vážnosti podrážajú nohy. V druhej sezóne sa dej scvrkol na zbieranie kľúčov a povolil stavidlá šialeným situáciám, takže tento kontrast už nebol tak badateľný, no tam som si uvedomil, že mi tá vážnejšia nota a pevnejšie príbehové zovretie predsa len chýbajú. Na hlavného hrdinu si tiež treba zvykať, lebo jeho prejav je zo začiatku veľmi otravný, no po čase prestane vadiť (alebo som sa naň adaptoval). Celkovo ale dvíham palec nahor, je to zábavné aj zaujímavé, ale tvorcom zrejme chýbajú skúsenosti na to aby vyvážili zložky v správnom pomere. Uvidíme ako sa s tým pobijú v ďalších sezónach. 7/10 ()

Lischai 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina Gary mi přijde tak neuvěřitelně otravný, že mám problém ten seriál ukoukat, i když se aktivně snažím. Není to dorky milý loser s velkými sny, je to namachrovaný egoistický pablb, který na všechno reaguje jako desetileté dítě. Chci, aby se mi ten seriál líbil: zajímá mě příběh, líbí se mi epické a emotivní momenty, kdy hraje cool písnička a ve slo-mo vybuchují hvězdy, zatímco dva hrdinové v bojových skafandrech padají vstříc smrti... ale pak tam přijde zase nějaký dementní vtípek v té jeho HROZNĚ KŘIČÍÍÍM-a-pak-hned-šeptáááám intonaci a kouzlo je pryč. A jsem naštvaný, protože kdyby hrdina byl cool Avocato místo Garyho, tak to miluju - a teď nemůžu. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Na konci epizody hraje skladba „Enter One“ od anglické písničkářky Sol Seppy. (Doomcourier)

Reklama

Reklama