Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Lidský vězeň se ve vesmíru seznámí s miloučkým mimozemšťanem, který dokáže zničit planetu, a vydá se na mezihvězdné dobrodružství za záchranu světa. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Stopařův průvodce po galaxii, Červený trpaslík, Futurama, Rick a Morty... A teď Final Space. Animovaný seriál (hlavně) pro dospělé nešetří slovy, vtipy ani třeba krví, je ukrutně ztřeštěný a nápaditý, ale zároveň má skvělý příběh a postavy, na nichž vám po pár dílech začne opravdu záležet a když se některé něco stane, je to fakt působivé a legrace jde stranou. Nejvíce se mi líbilo, jak se tvůrcům podařilo všechno vybalancovat - co má být vtipné, je vtipné, co má být epické, je epické (ne parodicky epické), co má být dojemné, je dojemné.____Druhá řada je bohužel o pořádný kus slabší. ()

Lischai 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina Gary mi přijde tak neuvěřitelně otravný, že mám problém ten seriál ukoukat, i když se aktivně snažím. Není to dorky milý loser s velkými sny, je to namachrovaný egoistický pablb, který na všechno reaguje jako desetileté dítě. Chci, aby se mi ten seriál líbil: zajímá mě příběh, líbí se mi epické a emotivní momenty, kdy hraje cool písnička a ve slo-mo vybuchují hvězdy, zatímco dva hrdinové v bojových skafandrech padají vstříc smrti... ale pak tam přijde zase nějaký dementní vtípek v té jeho HROZNĚ KŘIČÍÍÍM-a-pak-hned-šeptáááám intonaci a kouzlo je pryč. A jsem naštvaný, protože kdyby hrdina byl cool Avocato místo Garyho, tak to miluju - a teď nemůžu. ()

Reklama

Wade 

všechny recenze uživatele

Sakra já si tohle sci-fi animované dobrodružství plné vtipu fakt oblíbil. Plno skvělých postav jako Gary, Mooncake a hlavně můj oblíbený šílený KVN vlastně ve Final Space není postava co by mi vadila, protože na celou partu se opravdu dobře dívá. Po dvou sériích zatím stále plná palba. 1.série 5/5 --- 2.série 5/5 --- 3.série 4/5 --- ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Až na ty chvílemi zbytečné dialogy, kdy hrdina komentuje cokoliv, tak musím říct, že jsem nebyl absolutně připravený na to, co přijde. Epičnost v rozměrech o jakých se Rickovi a Mortymu ani nezdálo a jistota přežití postav asi jako u Hry o trůny. Za mě super, ale jak říkám, ubrat rádoby hlášek a je to jasná 5*hvězda. Skvělá hudba. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přes nepřekonatelně otravného a debilního hlavního hrdinu je tohle asi nejnapínavější, nejepičtější a nejemotivnější věc, co jsem za poslední roky viděl. A na hlavu poráží celou Marvelovskou frančízu a s DC si vytírá podrážky od hoven. A zároveň je to dost zábavné (ikdyž občas je humor až moc trapně americký, ale vždycky to vynahradí napětí a děj). Rick & Morty jsou sice chytřejší, ale co se týče příběhu a atmosféry, tohle je na jiné úrovni. U Avocata jsem měl chuť jít brečet k mamince a na konci série mi zůstala čelist dole. O něčem takovém si můžou celí Avengers i s Thanosem nechat jenom zdát. Asi jediný animák, u kterého jsem brečel. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Na konci epizody hraje skladba „Enter One“ od anglické písničkářky Sol Seppy. (Doomcourier)
  • Tvůrce seriálu Olan Rogers vytvořil první pilot již v roce 2010. (bignothing)

Reklama

Reklama