Reklama

Reklama

Den co den

  • USA Every Day (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Romantický příběh vypráví jaké to je, když se každý den probudíte v jiném těle a každý den žijete život někoho jiného. Platí jedna jediná zásada – vyhněte se tomu, aby si někdo všiml, že na jeden den přebýváte v těle někoho jiného a nepleťte se do jeho života. Vše je v pořádku, až do rána, kdy se probudíte v těle Justina a zamilujete se do jeho přítelkyně Rhiannon. Od toho okamžiku všechna pravidla, podle nichž jste až do teď žili, přestávají platit. Konečně se objevil někdo, s kým chcete být den co den. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (103)

Jaro_slav 

všechny recenze uživatele

Ne, ve svejch šestatřiceti letech fakt nejsem cílová skupina tohohle filmu. Ale zajímalo mě, zda a kam se posunula ta malá holka, co si pro sebe dočista ukradla film The Nice Guys. Tady to ta holka celý táhne sama a zvládá to se slušnym přehledem, ač jí scénář občas nutí chovat se fakt podivně — protože si to tak zjevně žádá knižní předloha. Věřim, že náctiletý publikum může hýkat nadšením, pro me to jsou takový ty snadno zapomenutelný tři rudý. Nic mě tam vysloveně neuráželo, ale ani kdovíjak nenadchlo. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Keďže som už predtým videl kórejský film Byooti insaideu s úplne rovnakým konceptom, tak sa už ten "waw efekt" akosi nekonal. Už som len dúfal, že aspoň dej prekročí tieň spomínaného kórejského predchodcu. Avšak ten nehorázne otravný romantický pátos aj v tomto prípade prekryl celý ten úžasný koncept plný premárneného potenciálu. Takže bohužiaľ, prekvapenie sa napokon nekonalo. Nehovorím, že by ma tento film výslovne nudil, ale pri tom pomyslení, čo všetko by sa dalo robiť s daným námetom a konceptom, tak som viacmenej sklamaný. Škoda toho... Tých zopár skvelých dialógov a zaujímavých situácií v deji ani zďaleka nestačili aspoň na priemerné naplnenie očakávaní. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Originální a vtahující zápletka snímku Every Day bohužel nezabrání faktu, že se pod tímto "nánosem" skrývá další průměrná podívaná s klišovitým průběhem a koncem. Škoda, potenciál na originální podívanou od začátku až do konce zde vážně byl. „I've seen the same colour blue fifty different ways through fifty different sets of eyes.“ ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Every Day si pohrává s dost luxusní myšlenkou, která by v dobrých rukou v sobě mohla skrývat hodně potenciálu - třeba i pro kratší seriál. I když se nejedná o první film s podobným námětem (Vnitřní krásu jsem viděl před mnoha lety), působilo to na mě hodně neokoukaně, byť teda potenciál zůstal z větší části nevyužitý. Ale jako romance to každopádně bylo parádní. Kouzelná Rhiannon je přesně ten typ člověka, kterého si divák zamiluje na první pohled společně s hlavním hrdinou. Angourice Rice se svým půvabným úsměvem v pohodě utáhne celý film, který líbivými teplými barvami a pohodovým soundtrackem buduje fest příjemnou romantickou atmosféru. Jen z konce jsem trochu rozpačitý, ten mi přišel trochu neuspokojivý, nedomyšlený a vůči postavám vlastně docela krutý. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Film je založen na stejnojmenném románu z roku 2012. (griph)
  • Natáčelo se v Torontu (Kanada) od 6. července do 12. srpna. (PaTeXx)
  • V červnu roku 2017 bylo oznámeno, že společnost MGM získala filmová práva pro román „Every Day“. (griph)

Reklama

Reklama