Reklama

Reklama

K smíchu

(seriál)
Trailer 2
USA, (2018–2020), 8 h 50 min (Minutáž: 22–32 min)

Tvůrci:

Dave Holstein

Hudba:

David Wingo

Hrají:

Jim Carrey, Catherine Keener, Frank Langella, Judy Greer, Justin Kirk, Cole Allen, Juliet Morris, Juliocesar Chavez, Ginger Gonzaga, Kelly Coffield Park (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Jim Carrey hraje v tomto komediálním seriálu Jeffa, jehož alter ego Mr. Pickles je ikonou dětské televizní zábavy, vzorem laskavosti a moudrosti pro vnímavé mladé mozečky a rodiče, kteří s ním vyrostli. Jeffovi se tak na silné značce podařilo vybudovat úspěšné mnohamilionové impérium. Když se však jeho rodina – manželka, dva synové, sestra a otec – začne postupně rozpadat, Jeffův život má k pohádce daleko. Zbožňovaná celebrita se rázem ocitne v krizi, kterou nedokáže zvládnout. Následkem toho začne tenhle dobrák v krutém světě pomalu přicházet o zdravý rozum, což je sice legrační, ale současně velmi skličující. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele ScarPoul k tomuto seriálu (2)

Zelená znamená jedem (2018) (S01E01) 

Ono je to celkom príjemné. Aj plné režijných nápadov. Ale niečo mi k tomu chýba. Nejaké to kúzlo, to čaro. Niečo čo by som potreboval hltať a pozerať, pretože potrebujem cítiť taký ten wow feeling a každé políčko tohto diela mi to aj dáva... Neviem možno že sa to zmení. Ale na zabitie času dostačujúce. ()

Poseroutka (2018) (S01E02) 

Tak ako predchádzajúca epizoda aj táto si drží svoj štandart. Má to všetky atribúty Gondryho tvorby, ale nemôžem sa zbaviť pocitu že Carrey chátra pred očami. Jeho postave v tomto prípade verím najmenej. Som ale zvedavý. Takže zatiaľ rovnaké hodnotenie. Ako som už písal, na zabitie času to funguje. ()

Reklama

Reklama