foto

Michael Fairman

  • nar. 25.2.1934 (86 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Reality Show
2013 A Voice in the Dark
2008 Struck
Temné ulice
2007 Zlověstné ticho
2006 Beyond the Wall of Sleep
Love Comes to the Executioner
Zdánlivě snadné
2005 Obyčejné zázraky (TV film)
Šoféři
2001 Dokonalá manželka (TV film)
Mulholland Drive
2000 Dokonalý podnájemník
Třináct dní
1999 Živelná pohroma
1998 Brina's Problem
Vánoční přání (TV film)
Úder svobody
1997 Démon
Sestřička
1996 An Unfinished Affair (TV film)
Apollo 11 (TV film)
Malý detektiv
Noční šichta (TV film)
Velký švindl
1994 Hoggs' Heaven (TV film)
1993 Shameful Secrets (TV film)
1990 Johnny Ryan (TV film)
1989 Prachy a krev
1987 Glory Years (TV film)
Place at the Table (TV film)
1985 I Dream of Jeannie... Fifteen Years Later (TV film)
Stingray (TV film)
1984 Anatomy of an Illness (TV film)
1982 World War III (TV film)
1981 Charlie Chan a kletba Dračí královny
Fly Away Home (TV film)
Gangster Wars
1980 Marilyn: The Untold Story (TV film)
Scared Straight! Another Story (TV film)
Vždycky zvítězit
Únos prezidenta
1979 Like Normal People (TV film)
1978 A Question of Guilt (TV film)
Peeping Times (TV film)
1971 Andersonovy nahrávky

TV seriály

2020 K smíchu (TV seriál)
The Acceptance Speech (S02E07)
2015 Workaholics (TV seriál)
Gramps DeMamp Is Dead (S05E07)
2014 The Fosters (TV seriál)
Christmas Past (S02E11)
2013 Workaholics (TV seriál)
The Worst Generation (S03E17)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Nejlepší svatební cesta (S09E07)
2010 Zákon gangu (TV seriál)
Cesta (S03E09)
Za velkou louží (S03E08)
Belfastská stopa (S03E05)
2009 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk je někdo jiný (S08E04)
2008 Havárie (TV seriál)
2006 Médium (TV seriál)
Blood Relation (S03E04)
Night Stalker (TV seriál)
Timeless (E09)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Dead Man's Ridge (S01E16)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Požár na diskotéce (S01E15)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Firefly (TV seriál)
Válečné historky (E10)
Vlaková loupež (E02)
JAG (TV seriál)
Přísně tajné (S08E07)
V kritickém stavu (S08E01)
2001 Black Scorpion (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Wedding Presence (S03E12)
Advokáti (TV seriál)
The Day After (S05E14)
Dharma & Greg (TV seriál)
Without Reservations (S05E05)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Three (S01E03)
1999 Providence (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Věřte nevěřte (TV seriál)
Šťastná cesta / Muž ve staré Fordce / Sólokapr / Anděl na palubě / Buenos Dias (S02E11)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
Sunset Beach (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Synchronie (S04E19)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1995 Courthouse (TV seriál)
The Crew (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
24 hodin (S01E01)
Sweet Justice (TV seriál)
The George Carlin Show (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
V rukou Proroků (S01E19)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Barber (S05E08)
1992 Bob (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Proti směru jízdy (S01E09)
Stand by Your Man (TV seriál)
The Golden Palace (TV seriál)
1991 Roc (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
Mancuso, FBI (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Favorite Son (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1987 Down and Out in Beverly Hills (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Low and Away (S01E10)
My Two Dads (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Our Family Honor (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
If Thoughts Could Kill (S01E04)
Knight Rider (TV seriál)
Bratrova pomsta (S02E02)
1982 Filthy Rich (TV seriál)
Gavilan (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Seven Brides for Seven Brothers (TV seriál)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 Bosom Buddies (TV seriál)
Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
1979 Mrs. Columbo (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Taxi (TV seriál)
WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
1971 Appointment with Destiny (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky