foto

Dan Martin

  • nar. 22.12.1951 (68 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nightmare Cinema
2017 The Joneses Unplugged (TV film)
2015 Bachelors
2012 Arcadia
2009 Bob Funk
2007 Expert na vraždu: Vražda na fakultě (TV film)
Love... & Other 4 Letter Words
2004 Divoká posedlost
Reception, The
2002 Angel Blade
Dost
Krokodýl 2
Návštěvník
2001 Muž, který nebyl
Pavoučí nestvůra (TV film)
Sacred Is the Flesh
2000 Podzimní premiéra
To je vražda, napsala: Smrtonosný příběh (TV film)
1999 Horse Sense (TV film)
1998 Křižovatka smrti
Virtuální posedlost (TV film)
Vždy proti přesile (TV film)
1997 Alien Avengers (TV film)
Není co ztratit
Vysoký cíl
1996 Fox Hunt
1995 Dárce neznámý! (TV film)
Nelítostný souboj
1994 Policajt v Beverly Hills III
1993 Laurel Avenue (TV film)
1992 Krvavá pěst IV
Sleepwalkers
1989 Oběti války

TV seriály

2020 Doom Patrol (TV seriál)
Tyme Patrol (S02E02)
The Twilight Zone (TV seriál)
Ovation (S02E04)
Volejte Saulovi (TV seriál)
JMM (S05E07)
2019 Truth Be Told (TV seriál)
No Cross, No Crown (E04)
Doktoři (TV seriál)
Chyba operatéra (S02E11)
Záchranáři L. A. (TV seriál)
Chimney Begins (S02E12)
Shameless (TV seriál)
Debbie Might Be a Prostitute (S10E08)
2018 K smíchu (TV seriál)
Philliam (S01E08)
Monogamie (TV seriál)
My Dead Ex (TV seriál)
Máma (TV seriál)
Big Sauce and Coconut Water (S06E04)
2017 S.W.A.T. (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Ten Days in the Valley (TV seriál)
Day 8: Against Type (E08)
Day 7: Breaking the Story (E07)
Huangovi v Americe (TV seriál)
The Best of Orlando (S03E10)
2016 Škola ro(c)ku (TV seriál)
The Originals (TV seriál)
Alone with Everybody (S03E16)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Tribute (S11E19)
2015 Code Black (TV seriál)
Pre-Existing Conditions (S01E03)
The Grinder (TV seriál)
The Curious Disappearance of Mr. Donovan (E03)
Vražedná práva (TV seriál)
Noc, kdy Lila zemřela (S01E14)
2013 Franklin a Bash (TV seriál)
Dead and Alive (S03E02)
2012 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hrátky s ohněm (S09E22)
2010 Vražedná čísla (TV seriál)
Příčina a následek (S06E16)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Tajný agent (S01E11)
Vražedná čísla (TV seriál)
Ruská ruleta (S06E03)
Sběratel bot (S05E14)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Svítící kosti (S02E20)
2006 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Na visuté hrazdě (S03E09)
2005 V utajení (TV seriál)
Family (S01E06)
Odložené případy (TV seriál)
Ahoj, Adrian (S02E12)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Oběma nohama v hrobě II. (S05E25)
2004 JAG (TV seriál)
Havárie (S09E15)
2002 Off Centre (TV seriál)
The Deflower Half-Hour (S02E05)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Poker (S03E08)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
Eddie's Dead (S01E09)
I Wanna Be Suspended (S01E03)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Loyalties (S01E10)
JAG (TV seriál)
Železná rakev (S06E15)
2000 Roswell (TV seriál)
Sexual Healing (S01E16)
Ally McBealová (TV seriál)
Santa Claus (S04E08)
1999 Roswell (TV seriál)
Heat Wave (S01E09)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Láska je láska (S01E05)
Dawsonův svět (TV seriál)
Secrets and Lies (S03E06)
1997 Advokáti (TV seriál)
The Means (S02E08)
Případ pro Sam (TV seriál)
Prvotní křik (S02E02)
1996 Pohotovost (TV seriál)
Léčitelé (S02E16)
Přátelé (TV seriál)
Učitel herectví (S03E07)
1994 Svědectví (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
The Bitch Is Back (S02E28)
1991 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Split Second (S03E11)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky