Reklama

Reklama

Hele Muppete, kdo tady vraždí?

  • USA The Happytime Murders (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Dva detektivové - člověk a loutka - musí spolupracovat, aby dopadli vraha. Ve světě, kde loutky koexistují s lidmi, ale jsou považovány za druhořadé občany, byl Phil Phillips prvním loutkovým policajtem na policejním oddělení v Los Angeles (LAPD). Nyní je soukromým detektivem, který má lidskou sekretářku Bubbles a je najat loutkovou klientkou Sandrou, aby zjistil, kdo ji vydírá. Phil vede vyšetřování v porno prodejně, která je vlastněna loutkami, a když jde dozadu, aby zkontroloval jejich záznamy, neznámý útočník zabije každého přítomného, ​​včetně pana Bumblypantsa, který hrál v „The Happytime Gang“, oblíbeném a milovaném sitcomu loutkové televize z 90-tých let. Přijde policie a Phil se po létech setkává s bývalou parťačkou, detektivem Connie Edwardsovou (Melissa McCarthy). Bylo to jen loupežné přepadení, které nevyšlo nebo vražda? Jsou nuceni začít spolupracovat, aby se dopátrali pravdy. (TV JOJ)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (50)

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $20,706,452 Tržby Celosvetovo $27,506,452▐ Tak koho toto ako napadlo, ten to prestrelil asi na riadnom tripe kokáča. Mimo misu ako hrom a na vrch spuchlina Melissa McCarthy. Blivajz na entú. /0%/ ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete vidět grafický loutkový sex, je to film pro vás. Happytime Murders je nezábavné bahno bez duše. A herečky Melissa McCarthy a Elizabeth Banks zde plýtvají časem. Děj se odehrává v Los Angeles , kde spolu žijí lidé a loutky. Dva detektivové - lidský a loutka jsou nuceni spolu spolupracovat a řešit brutální vraždy. ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Čtyři za odvahu. Tak nebetyčná pičovina tu už dlouho nebyla. Navzdory všem úchylárnám a vulgaritám se pod tím vším ve skutečnosti skrývá inteligentní buddy movie. Některé vtipy se prostě musí ocenit, i když většinou mě to spíš nudilo. Na osmirukou honitbu asi nikdy nezapomenu a divoký mupetí sex v kanclu s masivní ejakulací se vám z hlavy asi taky jen tak lehce nevymaže. Je to prostě celé ujeté, ostatně jako i celá myšlenka živých loutek žijících ve světě lidí. Jak se asi dají transplantovat plyšová játra??? Jakpak asi plyšáci kouří??? No, celý film je přiznejme si jen taková úsměvná kravina, než aby působil jako povedená bláznivá komedie. Škoda, že toho humoru nebylo víc. Mohli jsme tu mít další Team Amerika. Celé to navíc przní nejotravnější a nejhnusnější americká matrona - to asi aby vám některé z těch ošklivých plyšových loutek přišly sympatické. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Vypiplaná žánrovka rafinovaně si hrající se schématičností všech těch noiroidních příběhů o životem zvalchovaném (expolicejním) soukromém očku, který natrefí na ženskou a případ, který sahá hlouběji než se na první pohled zdá. Muppeťácký koncept, se spoustou promyšlených detailů, celou tuhle žánrovou hru samozřejmě podkopává, přiživuje, oživuje, rozvrací a akceleruje. Loutky zde nejsou prvoplánová atrakce která po patnácti minutách ztratí svou přitažlivost. Jsou tak zručně vydesignované a napsané, že je po chvilce člověk začne vnímat jako zcela plnohodnotné charaktery přestože se, díky pravidelným dávkám reálií z muppetího života, nikdy nevytratí to kouzlo absurdního kontrastu loutkového vs. lidského světa. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě se jedná o strašnou sračku, ale klidně mě zabijte, ta sračka je zábavná a já se prakticky po celou dobu dost dobře bavil. V žádném případě tedy nejde o podívanou pro náročné publikum, jak úroveň zápletky, tak především humoru je totiž tak hloupoučký, že tato divácká obec by si u toho po pár minutách vytrhala vlasy a vypíchla oči, takže prostě hledat v tomto snímku cokoliv náročnějšího, či oduševnělého nemá vůbec smysl, což ovšem na druhou stranu nelze tvůrcům ale příliš vytýkat, neboť oni tímto svým počinem jistě neměli ani v úmyslu něčeho takového dosáhnout, tady jde čistě jen skutečně o pobavení, a to i za cenu toho, že jde v podstatě jen o humor vulgární, sexistický a mírně řečeno hodně jednoduchý, ale opakuji, já s tím neměl ani trochu problém, neboť veškeré ty fórky mají prostě šťávu a vážně fungují. Zápletka je samozřejmě o hovně, tváří se to jako nějaká buddy movie, s krimi podtextem, ale díky těm všem Muppetům to vyznívá spíš jen jako parodie na tento typ filmů, kde se nedá brát vážně ani vteřina, nicméně na druhou stranu to má celé docela spád a znovu díky Muppetům i pár fakt netuctových scén, které disponují nápadem a neobvyklostí. Hodnocení obsazení je pak docela těžké, každopádně výkony Muppetů jsou fakt přesvědčivé 8D, no a Melissa McCarthy je prostě Melissa McCarthy, k ní se nemá cenu víc vyjadřovat, ta už jiná nebude. Zkrátka, v tomto případě je vše jasné, jedná se o film velmi, velmi nenáročný, s primitivním humorem, otřepanou, přiblblou zápletkou, já se ale přesto bavil fakt skvěle, za mě lehce nadprůměrná zábava, ovšem znovu je nutné upozornit, je to fakt tupost na entou 8D. P.S. český distributor se zase jednou vytáhl s tuzemským názvem, za tohle by si zodpovědná osoba zasloužila pořádný kopanec do koulí! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (8)

  • Když Connie (Melissa McCarthy) a Philips sedí v autě na cestě k „líbajícím se bratrancům“, Connie říká: „Jsem člověk, nebo loutka?“ To je jako v písničce z filmu The Muppet Movie (1979): „Jsem člověk, nebo jsem loutka?“ (KGBelik)
  • Ve filmu je celkem 125 loutek, z nichž 40 bylo vytvořeno speciálně pro tento film. (KGBelik)

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Reklama

Reklama