Reklama

Reklama

Čarodějovy hodiny

  • USA The House with a Clock in Its Walls (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Desetiletý chlapec Lewis se po smrti rodičů odstěhuje do panského sídla svého strýce Jonathana. Strýce i jeho sousedku si brzy oblíbí. V domě se však dějí podivné věci, strýček i jeho sousedka totiž ovládají kouzla. Lewis pomáhá svému kouzelnickému strýčkovi vypátrat hodiny, které by svou kouzelnou mocí mohly způsobit konec světa. Film je natočen podle klasického fantasy románu Johna Bellairse. (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (186)

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Sice to nic převratného nebo originálního není, ale film odsýpá je vtipný a po vizuální stránce pěkný. Ústřední dospělá dvojice funguje luxusně s jejich neustálým hašteřením. Dobrá fantasy jednohubka na pobavení. Hodnocení: 63/100. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele

Místo prášku na spaní doporučuji tento film. Totální nuda. Sirotek se učí magii. Hledá přátelé. A zachraňuje svět. ()

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Příjemná dětská fantasy, která neurazí, ale ani nenadchne. Cate Blanchett je tady krásná a sympatická jako v každém filmu, ale ostatní postavy tak nějak plují příběhem. Sem tam se ukáže nějaká zajímavá scéna, ale rozhodně to není film, ze kterého byste šli do kolem. Pokud si ho ale pustíte s tím, že se jdete podívat na pohádku, zklamaní nejspíš nebudete. Jako odpočinkový film na nedělní odpoledne s dětmi ideál. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Fantasy film u kterého je zjevná inspirace Harrym Potterem. Dostáváme se do kouzelnického světa, který je ale pouze v domě strýce. Mimo něj totiž je běžný normální svět. Slabší triky a vlastně celý příběh ale možná potěší příznivce kouzelnického světa, který nás v Bradavicích tak nadchl. Jack Black a Cate Blanchett se starají o tu humornou část. Škoda jen, že se tvůrci nerozhodli, zda chtějí být víc fantasy komedií nebo skutečnou kouzelnickou alternativou. Nefunguje ani jedno. Ale pokud lecos odpustíte a nebudete u toho chtít moc přemýšlet, pak se docela pobavíte a je reálná šance, že děti také. ()

marek29 

všechny recenze uživatele

Průměrná záležitost s Jackem Blackem. Palec za kouzla a jakoby příběh ale do Narnie nebo Pottera prostě 2 hvězdičky stále chybí. Lepší, než čumět do zdi to stále je :) ()

CrazymanM 

všechny recenze uživatele

Pro děti v pohodě film,tajemný,malinko i strašidelný.Pro nás starší relax,nehledám v tom nic hlubšího,příjemné odpoledne u flimu. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ja sa fakt čudujem takej skvelej herečke, akou Cate Blanchett nesporne je, že sa dáva na takéto priblblé snímky. Na Jacka Blacka mi to celkom sedí, ale ani on to nedokázal nejako zachrániť. Fantasy príbeh, ktorý bol tak nudný, že som miestami dúfal, že tie hodiny ma z tohto výplodu čo najskôr vyslobodia. Neviem, či sa mi tu vôbec niečo páčilo, možno pár efektov, ale inak to pre mňa bola len strata času. 35 % ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Co říct, taková zvláštní pohádka. Kouzla žeru, v jakékoliv podobě, ale tady je to nějak zvláštní. Vypadá to dobře o tom žádná, Jack Black je za mě jeden z top Komiků ve filmech, Cate Blanchett tomu dodává trošku serióznosti. Takže jo. Dobrý rodinný průměr. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Pro mě fajn kinozážitek. Je mi jasné, že tohle nedosáhne slávy Harryho Pottera, Narnie nebo Hobita. Ale mně se ani nezdá, že by tento film měl takové ambice. Moc příjemně se na to koukalo. Kouzla ve filmech mám moc ráda. Tady je to okořeněné strašidelným tikotem kdesi ukrytých hodin, krásně stylizovaný dům, kde jsem pohledem hltala každé zákoutí, protože moje hlava nebere, jak může někdo dát dohromady tak rozličné a zajímavé dekorace. Prostě dům plný čarodějných pitominek, které lákaly moji dětskou duši. Takže se nedivím, že ani našemu malému hrdinovi to nedalo a dům prozkoumával. Celé je to posazené do 50., možná 60. let, což všemu dodává šmrnc. Navíc krásné barvičky, kostýmy velmi povedené. Poutavé, ale přitom "běžné ohozy". Jacka Blacka jsem se trochu obávala, ale svoji mimiku udržel na uzdě a nepitvořil se až přespříliš (jen trochu mi nesedla to zvláštní mimino, počítač tu smrděl na míle daleko). Cate Blanchett byla klasicky úžasná. Scénář sice není megamonstrozně promyšlený, ale zrovna nějaký průšvih se taky nekonal. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že je tento film silně podhodnocený. Film je vyloženě rodinný ( i když nedoporučuji dětem mladším 7 let). Já se na něm po přečtených recenzích až překvapivě dobře bavil. Po delší době film, který nabídne přesně to, co nabízí v traileru. Pohodovou zábavu ve stylu Harry Pottera, bez překvapivého scénáře, se sympatickým Blackem a skvělou Cate Blanchetovou. Váhal jsem mezi 3-4*, ale nakonec jsem se díky podhodnocení ostatních uživatelů, rozhodl pro 4 :-) ()

Reklama

Reklama