Reklama

Reklama

Chůva na zabití

  • USA The Babysitter
Trailer

VOD (1)

Cole jednou zůstane déle vzhůru a zjistí, že jeho krásná chůva je členka satanského kultu – a ten udělá všechno pro to, aby ho umlčel. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

juta 

všechny recenze uživatele

Spoiler! Chyběl mi desátý film do mé topky za tento rok a dočkal jsem se ho až na sklonku roku. Rozhodně milé překvapení, od kterého nečekáte až takovou bitku, která nám byla naservírována. Zabodnutými noži do nerdovy hlavy to všechno odstartovalo a pak už to byla jen a jen jízda, u které jsem se nesmírně bavil. Další plus je malý hrdina v hlavní roli, který jako badass nakope svým pronásledovatelům jejich nafoukané zadky, i když to je největší strašpytel na škole. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Babysitter" sa nakoniec ukázalo ako celkom schopná hororová komédia. Je pravda, že nie všetko sa podarilo, no film ako taký funguje. Vie čím chce byť a ide s tým od začiatku do konca. A ja som si to užil. Musím povedať, že Samara Weaving bola skvelá voľba do tejto role. V prvom momente ako som ju uvidel som si hovoril, že dievča nebude normálna a vôbec ma neprekvapuje, že bude členkou satanského kultu. No súčasne by som povedal, že spolu s Judahom Lewisom fungujú veľmi dobre. Všetky scénky medzi nimi sú spracované tak, že im nemám problém uveriť. Dokonca aj posledné dve pôsobili veľmi úprimne na oboch frontoch. A keď Bee vyroní na konci slzu, niečo v tom skutočne bolo. Ostatné postavy sú lepšie a horšie. Max je celkom dobrý a vie ma pobaviť. Prial by som si viac užiť Sonyu, ktorej Hana Mae Lee dala ohromnú charizmu. John je dokopy zbytočný a filmu toho moc nepridá. V podstate tu slúži dokopy na jeden fór. A Allison v podaní Belly Thorne je miestami skutočne otravná. Rodičov moc nevidíme nakoľko film o nich moc nie je. A čo sa týka humoru filmu, tak ja som sa úprimne bavil. Je to trošku čierna komédia na niektorých miestach, no funkčná. Sú tu trápne miesta, sú tu dobré miesta. Uvidíme čo chce McG priniesť do pokračovania. Len aby to film nepokazilo. Hodnotenie: B ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Je to sice eklektický vyvrhel všech možných stylistických postupů a klišé, ale je to zároveň tak neodolatelně bizarní, zábavné a kreativní, že se mi to nakonec docela líbilo. Pár scén je vyloženě dementních a honba za stylovostí občas dělá z filmu parodii i v momentech, kdy bychom se měli alespoň trochu bát, ale některé formální hrátky naopak pobavily (mezititulky) a scénář ve druhé "slasher-exploitation-home invasion" polovině obstojně zužitkovává motivy načrtnuté v úvodu (přičemž je vtipný obrácením rolí, kdy klaďas postupně morduje záporáky). Být to více verbálně vtipné a kreativnější ve vytváření napětí či způsobech úmrtí, byl bych vlastně hodně spokojenej - takhle se mi nejvíce vzpomínek na film přesune do třetí mužské hemisféry mezi nohama a budou se týkat Samary Weaving, kterou mít za chůvičku, tak si rychle rozmyslím, jestli je opravdu nejlepší trávit večery v hospodském zařízení. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Jako nechci nějak rýpat, ale když se téměř po celou stopáž smějete jak blázen debilnímu scénáři, hereckým výkonům na úrovni vyplivnuté žvýkačky a dialogům, u nichž by hluchoněmý kroutil pohoršeně hlavou, asi to žánr horor vážně nebude. The Babysitter má totiž už velmi podivný začátek, kde si nejste jisti, co to má proboha být. A v momentu kdy dojde k první "vraždě", už se nemůžete až do konce přestat smát. Přidat pár gagů a Adama Sandlera, byla by to povedená "guilty pleasure" komedie! PS: Monolog Belly Thorne o prostřeleném prsu je skutečně "priceless"! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Mě tyhlety teen horory jaksi nejdou pod čumák. Světlou výjimkou bylo snesitelné Všechno nejhorší díky napaditému scénáři a sympatické hlavní hrdince. U Chůvy jsem doufal v něco podobného. Navíc solidní hodnocení a známý režisér určité naděje skýtali. Výsledek je ovšem takový že i přes kratičkou stopáž jsem se dost často nudil. 40% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • Ke konci filmu zazní úryvek písně „We Are The Champions“ od skupiny Queen. (noelcoward73)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Kejf.)

Související novinky

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

Spin-off G. I. Joe nabírá sexy posilu

15.10.2019

Kolem chystaného spin-offu akční série G. I. Joe Snake Eyes se dlouhou dobu nic nedělo, spousta lidí tak projekt považovala za mrtvý. Studio se ale v posledních měsících zdá být spokojené s dosavadní… (více)

Reklama

Reklama