Reklama

Reklama

24 hodin života

  • USA 24 Hours to Live (více)
Trailer 1

Bývalý elitní voják Travis Conrad (Ethan Hawke) je zničený z nedávné tragické smrti své ženy a syna. V tom se však objeví jeho starý kamarád z armády Jim Morrow s nabídkou, kterou nelze odmítnout. Morrow nyní pracuje pro soukromého vojenského dodavatele Red Mountain, který Travise najme na spáchání velmi nebezpečného atentátu. Travis úkol přijme, ale všechno se příšerně zvrtne poté, co je postřelen a zabit stejně zkušenou agentkou Interpolu Lin Bissetovou. Jenže když už si začínáme myslet, že je s Travisem amen, probudí se na operačním sále zpátky k životu – v Red Mountain je podroben experimentální léčebné proceduře, díky níž získá 24 hodin života k dobru... spousta času na to, aby z něj Morrow vypáčil informaci o tom, kde přesně se jejich cíl nachází. Zrazený starým přítelem, Travis se rozhodne utéct, odhodlaný napravit svůj zpackaný život v jediném dni, který mu na Zemi ještě zbývá. Zatímco čas neúprosně běží, vydá se zachránit agentku Interpolu a současně zničit Red Mountain. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Spiker01

Uvidíš jak ti to sedne. ;) Je to takový typ filmů, kdy akce začne pak nudit, ale třeba ti to sedne o něco víc. ;)

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Já úplně zapomněl, že ten film existuje :D ale trailer mě zaujal předtím...

na příspěvěk reagoval mzss1

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Wacoslav1 , mzss1

Nemate vkus chlapi. Zavrel by som vas za trest do jednej temnej miestnosti s Kevinom Spaceym a Bryanom Singerom, aby si hoši s vami trochu zablbli.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

 Jo, tentokrát se poměrně shodujeme, i na Acts off vengeance. 

na příspěvěk reagoval Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

mzss1

Akce je průměrná. Příběh jedno velký wtf. Jedinej kdo to táhne je Hawke bez něj by to bylo někde mezi 1* a odpadem. Divím se, že někteří zde pomalu oslavovali dva hrozný srance. Act off vengeance a tenhle skvost :)

na příspěvěk reagoval Lacike

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Akce je dobrá, jen v ní není nic cítit, to se režisérovi nepovedlo, ale jinak je fajn, jen už mě začala ke konci nudit, k Wickovi bych to moc nepřiřazoval... první půl hodina děje mě trochu srala, pak se děj totálně utlumil a už se aspon řešit nemusel...

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Ouwen

Rozhodne tam taky neznicitelny terminator Hawk nie je. Mne sa akcia pacila viac ako vo Wickovi, takze tak.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

střílí tam Hawk všechny na jednu ránu jako wick? já jen že ta premisa je skoro stejná.. týpek přijde o vše, je top všem se pomstí nedá se zastavit i když po něm střílí dvatisícešedesátosm jednotek. V traileru to kosil na jednu ránu, tak chci vědět jestli to má akci jak pan Wick..

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Ouwen

Skus aj noveho Banderasa. Bitky to ma dobre a som zvedavy co povies na dej. Nenechaj sa odradit Wacom a spol, ktory nemaju ziadne city. :)

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Ouwen

Najomneho zabijaka, ktory pracuje pre zloduchov prizabiju a ostava mu 24 hodin behom ktorych sa v nom pohne svedomie a rozhodne sa vyzabijat svojich zamestnavatelov. Dej je proste primitivny ale je tam dostatok solidnej akcie. Hlavne nahanacky a prestrelky. Proste taka prijemna nenarocna akcna jednohubka, ktora nepôsobi podfinancovane, ale ani sa nezaryje do pamäti. 6/10.

na příspěvěk reagoval Ouwen

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama