Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Jeden príbeh, jedna noc a desiatky osudov. Václav Kopta, ktorý sa stal na jednu noc nedobrovoľným taxikárom, preniká do života viac, či menej bizarných ľudí. (RTVS)

Recenze uživatele fabecc1222 k tomuto seriálu (9)

Taxikář (2017) 

Jako první problém je třeba zmínit, že je tu uveden žánr "Komedie" ale vtipného tady fakt nic není.. Budiž, to by se dalo ještě přeousnout, ale to už se překousnout nedá, že seriál postrádá jakoukoliv logiku (Chování hlavního hrdiny) a děj (Mini příběhy extérmně slabé a hlavní příběh z větší části nedotažen). Ve výsledku velká zoufalost, u které si budete říkat, za jakým účelem vlastně vznikla. ()

Marie (2017) (E02) 

Tak s Šiškovou aspoň náznam nějaké možné linky do budoucna, jinak ale založené na další absolutně šílené náhodě...... "Jaký penise?" ()

Kdo je úchyl? (2017) (E03) 

Extrémně snadno průhledný díl, kdy je výsledná pointa jasná asi tak ve druhé minutě, a krom toho nenabízí moc důvodů k zasmání. Děj kompletně stojí na místě, a chování Karla absolutně nedává žádný smysl (Proč furt jezdí Taxikem???) ()

Tři čárky (2017) (E04) 

Karel je tentokrát odsunutý na druhou kolej, a jen občas něco přileje do ohně ("Pneumatický kladivo je normální zbíječka, dámy"). Dialog dvou zákaznic někdy na hraně otravnosti, ale vesměs zatím nejvtipnější, co zatím seriál nabídl ("No se to nějak stalo, prostě mi ho tam šoupnul"). Uvidíme, jestli z odkazu na dceru bude něco dál... ()

Holka (2017) (E05) 

Tak tohle bylo zatím nejhorší.. Kámen úrazu tentorkáte ve výběru herečky do epizodní role. Nelly Řehořová jen odříkává naučený text, ale o herectví se nedá vůbec mluvit. Zápletka opět vycucaná z prstu, bez jakékoliv logiky či hloubky. ()

Férová rajda (2017) (E06) 

Prvních šest minut klasicky o ničem. ŠIšková se sice vrátila, ale linka s ní se nikam nepohnula.... Až v závěru to konečně trochu rozhejbe Pogodová, kdy se divák konečně poprvé i opravdu zasměje ("Ty vole, vždyť to je ona, proč jí tady máš??? - No ona mi svedla manželku" - Tak vona šuká i ženský jo? Tak to je fakt kurva") ()

Revival pitomců (2017) (E07) 

Jediný povedený bylo "Radio Kiss..." a pak nástup Kissáků, aspoň trochu práce s mozkem od scénaristů... Samotný Kissací ale dost zoufalost, a absolutně bez vtipu. Následný telefonát bez jakékoliv logiky v chování Karla. Furt mele o tom, že není taxikář, ale stejně každého nabere. ()

Utrpení herce Mikluše (2017) (E08) 

Tak jsem to podobně jako Karle zvládl odjet (dodívat) až do konce, aby ani poslední díl nedal odpověd na většinu otázek z minulých dílů (Dcera nic, Šišková nic). Jediný co víme, že pravému taxikářu při stresu nestojí... a proto nechal taxík Karlovi. ()

Reklama

Reklama