foto

Richard Müller

  • nar. 3.5.1981 (37 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2019 Hodinářův učeň
2017 Kozy léčí (TV film)
2016 Ani ve snu!
Bezva ženská na krku
Já, Olga Hepnarová
Lichožrouti
2013 Rozkoš
2011 Muži v naději
2009 Den draka (studentský film)
Zoufalci
2008 Nejlepší playbacková zpěvačka na světě
2007 O život
Oslnění
2006 Indián a sestřička
Marta a Berta 26 (studentský film)
2005 Svatyně (studentský film)

TV seriály

2018 Single Lady (TV seriál)
Pryč (S02E10)
Rekonstrukce (S02E09)
Svědek (S02E08)
další epizody (10)
2017 Single Lady (TV seriál)
O pár měsíců později (S01E10)
Pinďouři z automatu (S01E09)
Bankrot (S01E08)
další epizody (10)
Taxikář (TV seriál)
Utrpení herce Mikluše (E08)
Revival pitomců (E07)
Férová rajda (E06)
další epizody (8)
2012 Ententýky (TV seriál)
Ohňostroj vášně (E10)
Zamiloval jsem se, odcházím (E09)
Chvíle pro Hanu Hegerovou (E08)
další epizody (10)
Základka (TV seriál)
Ředitel (E10)
Chemie lásky (E09)
V nouzi poznáš charakter (E06)
další epizody (8)
Zázraky života (TV seriál)
Naděje (S02E15)
Dárce (S02E14)
Oslava (S02E13)
další epizody (7)
2011 O mé rodině a jiných mrtvolách (TV seriál)
Terapie (TV seriál)
2010 Přešlapy (TV seriál)
Druhá šance (S03E08)
Tohle nebude fungovat (S03E07)
To nebylo v plánu (S03E06)
další epizody (8)
2009 Přešlapy (TV seriál)
Chci jen tebe (S01E13)
Chci ještě šanci (S01E12)
Chci žít jinak (S01E11)
další epizody (4)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Loupež (S01E10)
Baba na zabití (S01E09)
2006 Letiště (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)

Dokumentární

2018 Vratislav Effenberger aneb Lov na černého žraloka
2017 Příběh třetí lidské pochodně (TV film)
Strnadovi
Červená
2016 Arzenál (TV seriál)
Nová věčnost (E08)
Jak se chovat (E04)
RINO - Příběh špióna
Trabantem z Austrálie do Asie (TV seriál)
Spanilá jízda (E12)
V pasti (E11)
Z dílny do nemocnice (E10)
další epizody (12)
Zkáza krásou
Můj pokus o mistrovský opus (TV seriál)
Ivo Kahánek versus Balada g moll F. Chopina (S02E02)
2015 Jednou nohou v absolutnu (TV seriál)
Bytosti a aparáty (E06)
2014 Moje romské děti (TV film)
Stále spolu
Ptáčata (TV seriál)
Cikánský duch Václava Havla (S02E04)
Z kopce nahoru (S02E03)
2013 Děti flamenka
Kdo jsou lidé na Hlučínsku
Vojta Lavička: Nahoru a dolů
Život s Kašparem
2012 Třetí světy (TV film)
Učedníci hudby (TV film)
2011 Divadlo Svoboda
2010 Cinematerapie
Oko nad Prahou
Změnil tvář Šanghaje (TV film)
2009 Katka
2008 František Kupka - Symfonik barev a malíř kosmu (TV film)
2006 Rozpomínání
Ztracená dovolená
2005 Lucie už je v posteli

Skladatelská filmografie

Filmy

1988 Kúpeľňový hráč

Dokumentární

2010 Cinematerapie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace