Reklama

Reklama

Charlotte Fieldová (Charlize Theron) je jednou z nejvlivnějších žen na světě. Chytrá, rafinovaná a všestranně schopná vůdčí osobnost s obrovským nadáním, která má ve svém životě všechno pod kontrolou. Fred Flarsky (Seth Rogen) je talentovaný novinář, hipster a potížista, který se nejlépe cítí ve své šusťákovce, kapsáčích a teniskách. Nemají nic společného – kromě toho, že ona mu kdysi dělala „chůvu“ a byla jeho první platonickou láskou. Když na sebe Fred a Charlotte jako dospělí nečekaně opět narazí, Charlotte se právě připravuje na kandidaturu na prezidentský úřad a ke zděšení svých poradců si jako autora svých budoucích projevů impulzivně najímá Freda. Fred tak do Charlottina oslnivého světa společenské smetánky vtrhne jako uragán a o skandály rázem není nouze. Když zprvu nenápadné jiskření mezi Fredem a Charlotte přeroste v milostný poměr, můžete si byt jisti, že tak zvláštní pár svět ještě neviděl. A to ještě nikdo netuší, co přijde, až to rozjetí milenci teprve pořádně roztočí. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (293)

H34D 

všechny recenze uživatele

Skvělá Charlize Theron vytahuje z průměru jinak velmi politicky korektní a jen velmi zlehka vtipnou komedii o liberálně populárních tématech jako je žena na postu prezidenta, ochrana minorit, boj za lepší životní prostředí a samozřejmě zesměšňování a urážení Trumpa. Je mi jasné, jak se v Hollywoodu za to plácali po zádech, jak se scénář psal téměř sám a herci ve filmu téměř dobrovolničili, nicméně mě tato politická zaujatost neoslovuje. 6/10 ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Hodne plany film, navyse o tom, jak ona jemu kedysi "delala chuvu" a po X rokoch sa on akoze zamiluje do nej ? No a dalej co ? Pretty Woman /viem, ze sa to tu nehodi, ale nic lepsie ma nenapadlo/ bola aspon originalny fillm - ona bola stetka, zamilovala sa do princa a ten tiez sa buchol do nej. . Tuto nic take nie je, len ze Theronova je jednou z najvplyvnejsich zien na svete - a na zaklade coho, doprdele ? To obavam sa netusi nielen Theronova, ba ani samotny scenarista! Proste sa obavam toho, ze ten mnohobodovy uzivatel, ktoreho komentare vidno na poprednych miestach ma pravdu s tym, ze je to "umělohmotná, po sté recyklovaná, ftaláty napumpovaná, nudná a zoufale nevtipná pásová pičovina". Nerad pouzivam vulgarne vyrazy, fakt len raz za cas /castym pouzivanim straca vulgarita svoju silu/, mno ale toto je extremne plany podpriemer - : 20 % ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si chtěl pustit zas nějakou komedii po dlouhý době a jelikož nic moc teď není, nebo to jsou totální hovna, tak sem našel toto. Ze začátku to vypadá jako dobrá komedie, bavil mě tedy jen Seth, Theron teda vůbec a když se z toho začla vyvíjet debilní lovestory s přiblblým humorem, tak už jsem to s radostným očekáváním pomalu začal vzdávat.. Jediný, co dokážu pochválit je přávě ten Rogen a super hudba. Aha, Levine.. ten pán, co komedie nezvládá.. tak to nic no. Příště si dám větší pozor na tady toho pána a Rogene, ty už přestat motat cross jointy se Snůp Doggem a koukej něco natočit! Chybí mi tvoje tvorba kurva. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Ako už píše distribútor, Charlotte a Fred sú naozaj podivný pár a spočiatku som sa obával, že medzi Theron a Rogenom nebude dostatočná chémia, no mýlil som sa. Skutočne im to seklo, vďaka čomu z klasickej romantickej komédie spravili naozaj pohodový film "do dažďa". V závere sa už síce celkom tlačí na pílu, čo vo výsledku pôsobí príliš absurdne, ale to sa dá od tohto žánru čakať. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $30,316,271Tržby Celosvetovo $53,459,009Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Nooo však Seth Rogen v šuštákovej 90.tkovej bunde a nemôžu chýbať jeho zvrhlé uchylárny, honička musí byť. Dobre ináč to aj tak celkom drží po kope, aj keď to je zas šablóna ako hrom a minutáž je troška zdĺhavá. Charlize Theron je stále šmrnz. /50%/ ()

Galerie (142)

Zajímavosti (4)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kanadskom meste Montreal a v severokolumbijskom prístavnom meste Cartagena. (MikaelSVK)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. března 2019 na filmovém festivalu South by Southwest v Austinu (Texas, USA). (BMW12)

Související novinky

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

05.05.2019

Komiksový megahit Avengers: Endgame je na cestě k dalšímu rekordnímu víkendu. Na domácím trhu se odhaduje, že snímek utrží během svého druhého víkendu okolo 150 milionů dolarů, už nyní má film jenom… (více)

Reklama

Reklama