Reklama

Reklama

Charlotte Fieldová (Charlize Theron) je jednou z nejvlivnějších žen na světě. Chytrá, rafinovaná a všestranně schopná vůdčí osobnost s obrovským nadáním, která má ve svém životě všechno pod kontrolou. Fred Flarsky (Seth Rogen) je talentovaný novinář, hipster a potížista, který se nejlépe cítí ve své šusťákovce, kapsáčích a teniskách. Nemají nic společného – kromě toho, že ona mu kdysi dělala „chůvu“ a byla jeho první platonickou láskou. Když na sebe Fred a Charlotte jako dospělí nečekaně opět narazí, Charlotte se právě připravuje na kandidaturu na prezidentský úřad a ke zděšení svých poradců si jako autora svých budoucích projevů impulzivně najímá Freda. Fred tak do Charlottina oslnivého světa společenské smetánky vtrhne jako uragán a o skandály rázem není nouze. Když zprvu nenápadné jiskření mezi Fredem a Charlotte přeroste v milostný poměr, můžete si byt jisti, že tak zvláštní pár svět ještě neviděl. A to ještě nikdo netuší, co přijde, až to rozjetí milenci teprve pořádně roztočí. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (292)

campix 

všechny recenze uživatele

I přes to, že je Long Shot klasickou šablonovitou záležitostí, tak působí dostatečně svěže na to, aby dokázal vzbudit pozornost mezi svými souputníky. Chemie mezi hlavními protagonisty funguje na výbornou, dialogy jsou příjemně napsané. Po komediální rovine se až na pár vyjímek nedostáváme do nepříjemně trapných poloh, ve kterých je Seth Rogen mistr. Takže v tomto ohledu vládne docela spokojenost. Charlize Theron je zároveǹ neskutečně okouzlující. Celkově ale film hodnotím jako průměr, protože podobných filmů je strašná spousta a zas tolik Levinovo dílo nevyčnívá. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Film se dá celkem pohodlně hodnotit na třech rovinnách - té romantické, té komediální, té politické. Romantiky tu sice bylo dost, film mě ale o hloubce vztahu ani chemii mezi hlavními hrdiny nepřesvědčil. Co se týče průběhu a konce je to naprosto bez překvapení, což pro někoho je plus, pro mě mínus. Netoužím po tvrdých subverzích a depresivních koncích. Jen trochu povzbudit zvědavost. Komediální stránka je hlavní věc, která film v mých očích drží nad vodou. I když se film drží klasického "Rogenovského" humoru (což je trefné, protože Rogen hraje svoji tradiční postavu), dokáže nabídnout i univerzálně zábavné situace a dialogy. Politicky je to nedokončené. Ne v tom smyslu, že by to mělo špatné nebo nedotažené myšlenky, ale, stejně jako u romantické části, nezbyl prostor rozvést to víc, ani přes na romantickou komedii úctyhodnou délku více než dvou hodin. Technicky to pak byl ještě větší průměr, na který jsem bohužel už u moderního Hollywoodu zvyklý - pár kýčovitě nostalgických písní, práce se střihy a kamerou tak obyčejná, že kdyby to byla audiokniha, o moc by se nepřišlo. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Po dosť dlhej dobe, americká komédia, na ktorej som sa z chuti zasmial! Seth Rogen je väčšinou záruka kvality, a v tejto postave sa dokázal vyblázniť naplno! Zdatne mu však sekundovala aj Charlize Theron, ktorá ma svojim spôsobom dosť prekvapila, pretože som ju mal skôr zaškatuľkovanú ako dramatickú herečku. Viaceré dialógy a hlášky stáli naozaj za to a sem-tam som sa dokázal impulzívne zasmiať - hoci uznávam, že tu bolo aj dosť zbytočného tlačenia na pílu (najmä v tej sexuálno-úchylnej rovine), bez ktorého by sa to kľudne zaobišlo. Príbeh po scenáristickej stránke bol fajn, aj keď v podstate šablóna - samozrejme občas dosť mimo reality, ale o to zas pri komédiách až tak nejde. Išlo celkovo najmä o pobavenie, a v tomto prípade bola misia úspešne splnená. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si chtěl pustit zas nějakou komedii po dlouhý době a jelikož nic moc teď není, nebo to jsou totální hovna, tak sem našel toto. Ze začátku to vypadá jako dobrá komedie, bavil mě tedy jen Seth, Theron teda vůbec a když se z toho začla vyvíjet debilní lovestory s přiblblým humorem, tak už jsem to s radostným očekáváním pomalu začal vzdávat.. Jediný, co dokážu pochválit je přávě ten Rogen a super hudba. Aha, Levine.. ten pán, co komedie nezvládá.. tak to nic no. Příště si dám větší pozor na tady toho pána a Rogene, ty už přestat motat cross jointy se Snůp Doggem a koukej něco natočit! Chybí mi tvoje tvorba kurva. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Na zkrácení dlouhé chvíle dobrý. Charlize Theron je sexy a Seth Rogen rozhodně vypadá jako někdo, kdo s ní vytvoří hodně nesourodou dvojici. A skutečně mají slušnou chemii, takže to jako rom-com relativně funguje. Jenže s Rogenem mám dlouhodobě problém a jeho styl humoru mě nebaví, i když tady se poměrně drží na uzdě. Přesto však dokáže vytáhnout pár věcí, které film ve výsledku srazí jen do průměru, který znovu nepotřebuji vidět. Navíc ten enviromentální tón je otravný. ()

Galerie (142)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. března 2019 na filmovém festivalu South by Southwest v Austinu (Texas, USA). (BMW12)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v kanadskom meste Montreal a v severokolumbijskom prístavnom meste Cartagena. (MikaelSVK)

Související novinky

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

05.05.2019

Komiksový megahit Avengers: Endgame je na cestě k dalšímu rekordnímu víkendu. Na domácím trhu se odhaduje, že snímek utrží během svého druhého víkendu okolo 150 milionů dolarů, už nyní má film jenom… (více)

Reklama

Reklama