Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Příběh ze světa, ve kterém žijí malí lidé (velcí kolem 9 cm) v souladu s přírodou své malé a roztomilé životy, sleduje každodenní dobrodružství dvojice dívek Hakumei a Mikochi. Dívky žijí v lese v malém domě uvnitř jednoho starého stromu a každý den se setkávají s nejrůznějšími zvířaty, brouky i ptáky, kteří zde také žijí. Život malých lidiček je tak skoro každý den plný malých dobrodružství i nových zážitků... (Jeoffrey)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Rachi 

všechny recenze uživatele

První letošní překvapení v tom ,, miloučkém,, smyslu slova . Řeknete si další SoL :D No ano další, ale vážně tohle opravdu stojí za zhlédnutí. (Pakliže tedy, máte rádi miloučké, roztomilé, maličké, maličko úplně nejméně dramatické věci) . Příběh rozhodně není zcela duchaprázdný a toho si velmi cením . Co vás velmi ohromí bude zajisté krásná animace . ()

q66 

všechny recenze uživatele

Velice příjemný iyashikei s nádherným grafickým zpracováním (hlavně pozadí), unikátním stylem, výbornou animací a stejně dobrým soundtrackem. Některé epizody jsou sice trošku slabší, ale bohatě to vynahrazují ty ostatní - něco takového tu už delší dobu nebylo a jde o nejlepší záležitost sezóny, stejně tak opening a ending (mimochodem, "pokračování" každého příběhu v endingu je moc pěkný nápad), které patří též k tomu nejlepšímu. Jen škoda těch slabších míst. Jo, a studio Lerche konečně udělalo něco, co se mi líbilo. 8+/10 ()

Reklama

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Hakumei a Mikoči je příjemný a milý seriál, který není o ničem velkém, spíš naopak, jsou to každodenní radosti a starosti malých lidiček. Ideální relaxační slice of life se sympatickými postavami, hezkou animací i hudbou, který potěší ty, kteří si chtějí každý týden na pár minut odpočinout a užít si něco klidného a pohodového. Nic víc (což bude spousta lidí považovat za negativum) a nic míň. 8,2/10 ()

Galerie (70)

Reklama

Reklama