Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V nejnovějším filmovém pokračování známe televizní série Arnoldovy patálie (1996) se Arnold díky deníku svých rodičů dozvídá, že místem, kde se naposledy nacházeli, je malý stát v Jižní Americe San Lorenzo. Jako by tomu osud chtěl, tak zrovna v tomto okamžiku vypíše jedna humanitární organizace soutěž, jejíž hlavní cenou je výlet právě do tohoto státu. Arnold s Geraldem se samozřejmě rozhodnou zúčastnit, ovšem až v momentě, kdy se zdá, že jejich soutěžní projekt nemůže uspět, se do všeho zapojí Helga, která Arnolda již dlouho tajně miluje a díky její skryté podpoře Arnold vítězí. Tak se celá třída vydává za dobrodružstvím do džungle a Arnold doufá, že zde najde nějaké stopy po svých zmizelých rodičích. (Jeoffrey)

(více)

Recenze (4)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Hey Arnold, jeden z kreslených seriálů, který jsem před mnoha lety sledoval na německé stanici Nickelodeon se konečně dočkal něčeho, co by se dalo bez problémů označit za závěr. Konečně jsem se dočkal závěru, který jsem očekával a dostal odpovědi, které mě kdysi zajímali, takže i když má celý příběh pár vad na kráse a některá rozuzlení působí tak trochu násilně, přesto jsem si to vlastně docela užil. ()

degster 

všechny recenze uživatele

Obzretie sa za seriálom, ktorého jedinečnú urban atmosféru film nevie a ani nechce napodobniť. Fanúšikovia sa po rokoch dočkali rozuzlenia príbehu Arnoldových rodičov. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Seriál neznám a nikdy jsem ho neviděl takže nebudu porovnávat nicméně ta jeho šišatá hlava je mě povědomá. Z posledních cca 3 animáků co jsem viděl nejlepší. Bavila mě ta holka ta měla dobré hlášky i to prase bodovalo. 80 procent ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Funguje to ako dobré zakončenie série. No na druhú stranu je to plné odhadnuteľných momentov, nudných scénok a trošku sa neubránime ani nejakým tým klišé. Osobne si myslím, že najlepšie na tomto filme je prvých asi 15 minút, kde dajú Arnoldovi spolužiaci dokopy video, ktoré ich dostane na toto dobrodružstvo. To má v sebe skutočne skvelé momentky. Potom to ale vojde do teritória, ktoré poznáme. Vieme presne ako to bude pokračovať, vieme kto je zloduchom, vieme ako to celé nakoniec dopadne a nemám na to iné slovo, než veľmi odhadnuteľné. Dobré zakončenie série, no myslím si, že to nie je tak veľké dobrodružstvo, ako z toho tvorcovia chceli spraviť. Dávam kredit, že sa vrátili všetky naše obľúbené postavy, že sú tu skutočne skvele spracované scénky (a nehovorím, len o začiatku) a je to miestami veľmi kreatívne. A dokonca si myslím, že je to miestami aj vtipné. Keď to nechce parodovať filmy. Som rád, že som to videl, no rozhodne si nemyslím, že by som si to pozrel znovu. Hodnotenie: C+ ()

Galerie (95)

Zajímavosti (1)

  • Film měl původně vzniknout o skoro 14 let dříve jako pokračování k filmu Arnoldovy patálie (2002) a epizodě Arnoldových patálií, The Journal (2002), ale díky tomu, že první film si nevedl finančně moc dobře, tak byl zrušen. Díky několika fanouškovským peticím byl film obnoven. (Vitox)

Reklama

Reklama