Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šerif dává Ripovi zabrat. Jamie se rozhodne, jak naloží se svou budoucností, a čelí následkům. (Paramount Network)

Recenze (11)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rip a jeho minulost jsou hlavní doména této série. Jeho postava se zdá velmi dobře napsaná a svérázně zahraná. Je zajímavé sledovat i Beth, jejíž manévry působí věrohodně a realisticky v rámci mezí, což je příjemná změna oproti většině ostatních. Aby toho všeho nebylo málo, syn s otcem mají menší rozprávku. Veškerá práce s postavami je na jedničku, jen těch nehod a zabíjení je v kontextu s naturelem celého seriálu docela dost, možná až moc. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z bláta do louže. A ještě do větší kaluže. Rip je bourák a Kayceho už Monica nebude prosit, aby zůstal. John udělá zásadní rozhodnutí směrem k Jamieho kariéře. „Co jsi udělal pro mě, kromě toho, že jsi mi pomohl vybudovat impérium, které zdědíš?“ Nedávat rodinu na první místo se nevyplácí. Z počátku série se zdálo, že charakterů bude na můj vkus možná až moc, ale je docela fajn sledovat, jak se odrážejí ode dna a za čas zase padají na hubu. Co se může pokazit, to se pokazí. A co baví, to je vedle herců celkový feeling. ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trend z louže do bláta pokračuje a postavy stojí díky své propracovanosti tak pevně a přesto vratce, že se plně sžívám s příběhem i se bojím o jejich život či vývoj. A to je to nejpodstatnější co činí toto seriálové dílo pětihvězdičkové. Doufám, že postavy se již odrazí ode dna z toho kvanta smůly co mají. Je to jako Wind River, ale daleko depresivnější. Zlepšení jejich situace je nicméně v nedohlednu. I tak ale velký palec nahoru za kvality a logiku. Chrochtám blahem. 90% ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Samozřejmě, že musí spadnout z koně zrovna na tyč ostnatého drátu. Laciný střih a je to. Pořád skvělá žánrovka, jenom mě ty nehody a zabíjení už trošku vytrhávají z atmosféry. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku série to byl Jaimie, pak chvíli Kayce, teď atakuje na post mé nejoblíbenější postavy pro změnu Rip. Tahle nerozhodnost ale jen podtrhuje, že skoro všecky charaktery tu mají své právoplatné místo a vývoj všech vás bude nemálo zajímat. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Miestami to vyzerá ako final destination, toľko nehôd za 1 deň, docela stretch. ale stačí si dať jednu po hube, rak nerak, a hneď sa všetko vyrieši. Or not. Aspoň ten medveď sa vyrieši, aj keď ten šerif mi tiež príde umelo nepríjemný, len aby bolo nejaké napätie. ()

Foltest 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět kvalitní epizoda. Jen jsem tedy příliš nepochopil všechny ty hroty mezi Kaycem a jeho partnerkou; to mi přijde docela uměle napsané. Jinak si ale skutečně nemám na co stěžovat. Je to zajímavé a diváka skutečně zajímá, jak budou příběhy postav pokračovat. ()

Reklama

Reklama