Reklama

Reklama

The Open House

Trailer

VOD (1)

Logan (Dylan Minnette) a jeho otec sní o tom, že se Logan dostane na olympiádu. Když Logan přijde o svého otce, tak se s matkou (Piercey Dalton) přestěhují do domu v horách. Po dni otevřených dveří má Logan pocit, že v domě někdo zůstal. Věci jsou na jiných místech, než je položil, mobil se ztratil. Nakonec se tu objeví i podivná Marta (Patricia Bethune), co prý bydlí za kopcem. V domě opravdu něco nebo někdo je... (RammsteinDE)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Domek v horách uprostřed lesů, nikde ani noha, náhodně mizející a přemisťující se věci. Dobrý základ pro kvalitní horor. A on ten film vlastně funguje dost dobře. Není to moc originální, ale má to příjemně vlezlou tíživou atmosféru, za což může především plíživá kamera a nervní ozvučení. Koncem se to ale celé nějak posralo. A to jsem měl vymyšlenou docela hustě překombinovanou teorii. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Dobrý pokus. Velkým plusem je atmosféra, kdy pořád čekáte, že se něco stane, takže jste napjatí a o to podle mě v hororech jde. Stejně tak je to ale i mínusem, protože vlastně se toho moc nestane. Takže pro mě průměr. Závěr mě zklamal, ale na druhou stranu byl vlastně originální, pro mě asi lepší než nějaké prostoduché vysvětlení. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Logan v tomhle filmu nemá drápy z adamantia, Logan je obyčejný fakan, co svoji matku nenávidí, ale když je zle, tvrdí, jak ji miluje. Nejlepší je kamera, záběry horské krajiny (byť se s nimi šetřilo) a hudba, pokud tedy nesklouzne k trapným úderům v momentě, kdyby se měl podle tvůrců divák leknout. Horor určitě ne, mysteriozní drama rozbité rodiny snad. Bohužel postavy se chovají často nelogicky - jasně, neteče teplá, tak půjdu opásaný ručníkem prozkoumat bojler v obřím sklepě; je někdo cizí v domě? místo tichého plížení vyřvává Logan obligátní otázku - je tu někdo? Ačkoliv se Logan propadl skrze jeden schod, jeho matka zvládne několikrát schodiště jako laňka, aniž by třeba jen škobrtla. Tísňová volání jdou na mobilu i tehdy, když není vložena sim karta. Vypadá to, že snad ve sklepě někdo přebývá. Co ho takhle zamknout? Tak ne. Co se podívat, kdo stojí za dveřmi, než otevřu? Tak ne. Když vím, že ráno dorazí policie, nebylo by logické místo utíkání zabarikádovat se v pokoji? Ne. No a klišé na závěr ve sklepě s matkou bylo vyloženě trapné. Mám rád divné filmy, ale ne prapodivné. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Poté co jim při nehodě umře manžel se stěhuje žena a její syn k příbuzné do baráku, který má na prodej. Mezitím jim někdo chodí po baráku a šteluje jim sprchu. Pak také ten někdo na ně zaútočí. Příjde mě jako by režiséři nevěděly co točit více jak hodinu se zde absolutně nic důležitého nestane a ke konci to nahodí jakože děj, ale zase bez vysvětlení. Nevíme kdo to byl (byl to některý z těch co si chtěl koupit ten dům nebo to byl jejich mrtvý fotík) kde se tam vzal (byl tam už jako by s tím domem) ani o co mu šlo. Potvrzuje se moje pravidlo, že lidé co režírují vlastní film ještě ho i produkují, píšou si k němu scénář (to aj nějaký mělo?) a zahrají si v něm to nezvládají. Navíc hlavní postava toho kluka je strašně nesympatická chápu, že přišel o otce a viděl jeho smrt a je z toho špatný, ale tím, že se bude chovat jak nevychovaný spratek ho k životu nepřivede. Za to hlavní postava té matky mě pobavila ve scéně kdy říká, že má moc starostí a práce a v celém filmu se dvakrát osprchuje dvakrát nakoupí a jednou si zajde vyfotit krajinku a pak si to zajde vyvolat takové starosti bych chtěl mět. Chtěl jsem dat 40 procent, ale za ten konec to shazuji k 0 teda k 5 procentům za to, že ten kluk chcípl bohužel se to mělo stát už zhruba v 10 minutě. ()

Waldir odpad!

všechny recenze uživatele

Film, ktorý by fungoval aspoň ako priemerný ak by to bol krátkometražný snímok. Takto je to ubijajúce a neuveriteľne nudné. Skutočne tu je každá scéna nadmerne dlhá a prakticky každá sekvencia je samoúčelná, bezvýznamná, slúžiaca len na vyplnenie či natiahnutie minutáže. Pridajte si k tomu neopísateľne otravnú, v určitých pasážach neprimerane hlasnú, no predovšetkým tuctovú hudbu, všetky klišé súčasného hororu (“bubu” jumpscare, ktorý vlastne ani nie je “bubu” a ktorý vlastne vo svojej podstate ani nie je jumpscare), extrémne nesympatického hlavného hrdinu v podaní Dylana Minnettea (13 Reasons Why) a vo výsledku tu máme jeden obrovský krok mimo v rámci filmlvej produckie od Netflixu. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • V jednu chvíli ve filmu Logan (Dylan Minnette) poslouchá album „Dreams in the Rat House“. Existuje příběh HP Lovecrafta s názvem „Dreams in the Witch House“, kde je krysa nedílnou součástí děje. (KGBelik)

Reklama

Reklama