Reklama

Reklama

Epizody(9)

Obsahy(1)

Hlavní hrdina František (Josef Polášek) je ředitelem velké korporátní firmy, která vydává tituly o kutilství. Jednoho dne se dozví, že jeho děda zemřel a on po něm zdědil chalupu na venkově. Kvůli nátlaku dědova nejlepšího kamaráda Matouška (Alois Švehlík), ale také kvůli pocitu vyhoření se rozhodne pro radikální řez a korporaci opustí. Odstěhuje se na vesnici a pokusí se pokračovat v poselství svého dědy - pomáhat místním lidem s různými opravami a úpravami. Ale František je všechno, jen ne kutil, a na co sáhne, to pokazí. Františkovu sousedku, svobodnou matku dvou dětí Kateřinu, si zahrála Lada Jelínková. Přestože to na začátku mezi novými sousedy nevypadá dobře, postupně k sobě nacházejí cestu. Vesnici velí starosta (Martin Myšička), jinak muž pod pantoflem své manželky, prodavačky místního konzumu Růženy (Jitka Čvančarová). Hvězdné obsazení seriálu Vesničan doplňuje také Arnošt Goldflam, Jana Šulcová, Pavel Šimčík a další. (Playtvak.cz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

marhoul 

všechny recenze uživatele

S těžkým srdcem, protože Pepíčka Poláška mám ráda, i pana Aloise Švehlíka si velmi považuji, bohužel Vesničan je bída. Velmi špatný scénář, pro mě nepochopitelná záliba ve stolici a zvratcích, inu: nic pro mě. Přitom téma není vůbec špatné, škoda. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mini-seriál od Playtváka, který je prostředím a hereckými výkony docela v pohodě, jenže scénář je jedna velká černá díra. Vrcholem je pak závěr, který je v podstatě neexistující. Chybí tomu nějaká trefnost, nějaký druh humoru, kterým by se tenhle seriál od jiných mohl lišit. Nic z toho ale bohužel nemá a tak je průměrným počinem, který neurazí, nenadchne a v rámci možností akorát tak vyplní desetiminutové chvilky mezi lepší zábavou. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Strašná křeč a navíc úplně o ničem. Smí si vůbec Polášek říkat herec? Vždyť posledních dvacet let hraje pořád dokola stejného vola. S1: 20% ()

zette 

všechny recenze uživatele

Jasne, dejove se nejedna o zadny zazrak, ale koukat se na to da. A to hlavne diky sympaticke ustredni dvojici. Postava Frantiska je vyborna a Polaskovi sita na miru, ten se sice pomalu zacina radit do jedne a te same herecke skatulky, ale zatím me bavi. Stejne tak Mysicka opet perlil. Libila se mi i hudba. Prijemna zalezitost. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Na konci epizody přijde Františkovi SMS se souřadnicemi GPS. Na těchto souřadnicích se nachází Trhový Štěpánov – malé město s cca 1 400 obyvateli. Trasa z Blevic do Trhového Štěpána je dlouhá cca 100 km po silnici a cesta autem trvá cca hodinu. (Rollo_Tomasi)

Reklama

Reklama