Annie uviazla v dlhodobom vzťahu s Duncanom – fanatickým fanúšikom obskúrneho rockera Tuckera Crowa. Keď sa objaví akustická demo nahrávka Tuckerovho hitu spred 25 rokov, jej vydanie vedie k stretnutiu so samotným tajomným rockerom, ktoré Annie zmení život. Adaptácia románu Nicka Hornbyho s rovnomenným názvom je komédiou o druhých šanciach v živote.(MFF Cinematik Piešťany)
Jednoduše film o ničem v podobě dopisování mezi již postarší paničkou, kterou deprimuje její choť a muzikantem, který již dávno není muzikantem. A to by nebylo, aby děj nedopadl tak, jak divák od prvních minut filmu očekává. 39 % Celosvětový příjem k 9. 9. 2019: $4,508,000, což je 4,29 násobek rozpočtu(9.9.2019)
Veľmi pekné a nenásilné. Cítiť to tradičnou anglickou atmosférou. Pripomína to About a boy. Postavy pôsobia skutočne, film to už nehrá na klišovitý happyend ale na dozvuky a očakávania a ústredné duo je skvelý Ethan Hawke a nádherná Rose Byrne. Funguje chémia aj trápne scény - tá v nemocnici je určite top a zároveň to má taký ten skutočný nádych bez zbytočných hlúpostí. Chris O´Dowd trochu lezie na nervy ale to k tomu asi patrí. Taký ten film, ktorý by som dokázal pozerať aj tri hodiny lebo postavy sú strašne sympatické. Nedramatické, netlačí to na pílu a pritom veľmi osviežujúce. Hlavne pri tom návale fekálnych a preexponovaných komédií. Možno nadhodnocujem ale je mi to celkom jedno. Viac takýchto filmov.(3.11.2018)
Tento príbeh večného hľadania lásky si zrejme naplno užijú diváci obšťastnení životnými skúsenosťami, ale možno sa mýlim. Manželstvo Annie uviazlo na mŕtvom bode a výrazne k tomu dopomohol jej ignorantský manžel, ktorý radšej žije život šibnutého fanúšika strateného rockera. Príjemný humor, nenásilný a trefný, sú ozdobou filmu, ale aj sálajúca pohodička a skvelí herci. Ethan Hawke s pesničkou od Kinks potešil.(12.11.2018)
Hmm, a tak som sa tešil... Podľa popisu to vyzeralo lákavo, ale v skutočnosti to bola dosť bieda. Začiatok bol síce zaujímavý, no ako náhle do deju vstupuje samotný Tucker, tak od tej chvíle sa dej ťahá už len v tej istej rovine. Postupné odkrývanie osobnosti tajomného rockera bolo mdlé a ak by človek čakal, že dej budú lámať nejaké zásadné záležitosti, ktoré zrazu vyplávajú na povrch, tak bude sklamaný - rovnako ako aj ja z celého tohto filmu. Jediné, čo bolo napokon ako tak potešujúce, bola samotná prítomnosť Rose Byrne. Nebyť jej, tak to nie je ani len na tie 2*.(14.11.2018)
Kniha Julie, demoverze se mi líbila skoro tak moc jako onehdy Všechny moje lásky a co se filmu týče jsem opět nadšená, ale ne tak jako hlasitě a freneticky, spíš zasněně s nostalgií v duši, s myšlenkou na všechny blázny posedlé modlou, jejíž pomyslný život se pitvá skrz naskrz a dolují se infa, kde si jejich idol právě prdnul a přestože idolu je to úplně putna, nám posedlým to život osladí. Ethan Hawke a Chris O´Dowd nemohli být ve větší pohodě.(5.11.2018)
chelseaman22
ScarPoul