Reklama

Reklama

Vinylová láska

  • USA Juliet, Naked (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Annie Plattová je kurátorkou v místním muzeu v anglickém Sandcliffu. Je nespokojená se svou prací a se svým přítelem, vysokoškolským učitelem Duncanem, který je posedlý americkým hudebníkem Tuckerem Crowem. Annie napíše negativní recenzi na Croweovo nové akustické album a je překvapena, když jí sám Crowe napíše e-mail, v němž jí děkuje za upřímnost. Navážou spolu korespondenční vztah a průběžně sdílejí svá osobní zklamání. Duncan Annie podvede s novou učitelkou na škole, což vede k jejich rozchodu. Crowe navštíví Annie v Sandcliffu a zůstává u ní. Duncan se s Crowem setkává, ale nevěří jeho identitě, dokud se Crowe neprokáže vlastním pasem. Crowe a Annie se do sebe zamilují. O rok později se ona přestěhuje do Londýna a rozhodne se mít sama dítě. Crowe vydává nové album inspirované Annie a k Duncanově nelibosti jsou spolu šťastní... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (39)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Kniha Julie, demoverze se mi líbila skoro tak moc jako onehdy Všechny moje lásky a co se filmu týče jsem opět nadšená, ale ne tak jako hlasitě a freneticky, spíš zasněně s nostalgií v duši, s myšlenkou na všechny blázny posedlé modlou, jejíž pomyslný život se pitvá skrz naskrz a dolují se infa, kde si jejich idol právě prdnul a přestože idolu je to úplně putna, nám posedlým to život osladí. Ethan Hawke a Chris O´Dowd nemohli být ve větší pohodě. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekné a nenásilné. Cítiť to tradičnou anglickou atmosférou. Pripomína to About a boy. Postavy pôsobia skutočne, film to už nehrá na klišovitý happyend ale na dozvuky a očakávania a ústredné duo je skvelý Ethan Hawke a nádherná Rose Byrne. Funguje chémia aj trápne scény - tá v nemocnici je určite top a zároveň to má taký ten skutočný nádych bez zbytočných hlúpostí. Chris O´Dowd trochu lezie na nervy ale to k tomu asi patrí. Taký ten film, ktorý by som dokázal pozerať aj tri hodiny lebo postavy sú strašne sympatické. Nedramatické, netlačí to na pílu a pritom veľmi osviežujúce. Hlavne pri tom návale fekálnych a preexponovaných komédií. Možno nadhodnocujem ale je mi to celkom jedno. Viac takýchto filmov. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Dnes ráno, po ceste do roboty, som dostal na daždi zmáčanom listí škaredý šmyk a vytrtkal sa z bajku. Každý rok sa mi podarí aspoň raz sa rozsekať. Ako malý chlapec! Dnes to odnieslo koleno. Zrovna týždeň pred závodami! Táto výborná oddychovka s príjemnou romantikou a distinguovane sarkastickým anglickým humorom mi perfektne vrátila psychiku späť do normálu. Ethan Hawke sa začína pomaly meniť na Nicka Nolteho kríženého s Harrisonom Fordom a Chris O'Dowd ako fanúšik jednoho neuveriteľne sračky hrajúceho muzikanta nemal chybu! Trošku viacej humoru a dám plný počet. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Taková pohodička z Anglie. Potěšilo mě, že se natáčelo v Broadstairs, které jsem navštívil a poznával jsem tak místa, kde se herci prochází. Nic převratného se sice nekoná, ale rozhodně to neurazí ba naopak bych to řadil mezi lepší průměr ve svém žánru. Fajn obsazené a dobře to utíká, příjemný film. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Romány Nicka Hornbyho psal sám život a Nick mu koukal přes rameno a dodal svůj laskavý nadhled. Proto při každém dalším filmovém zpracování všichni fanoušci trnou, co z TOHO zase bude. 'Juliet, naked' se myslím povedla, přestože by potřebovala o trochu delší stopáž, aby "pouze diváci" pobrali a plně ocenili postavu Tuckera Crowea a jeho otcovské problémy. Kromě toho má Nick (jako vždy) krásně vykreslenou hlavní hrdinku, kterou s grácií zahrála Rose Byrne. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Broadstairs a Ramsgate, Anglie. (griph)

Reklama

Reklama