Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Od událostí v minulé části uplynul více než rok. Sandra se loučí se svobodou a chystá se velkolepá svatba. Kristýna se vrací z mise v Kambodži a nastupuje do nové práce ve velké státní nemocnici. Zuzana už po porodu opět pracuje. Miša žije s Viktorem, ale stále vedou dvě oddělené domácnosti. Jejich životy vstupují do nové etapy. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

BlackDemon 

všechny recenze uživatele

Prvá časť druhej série je to najlepšie čo u nás vo svete seriálov kedy vzniklo. Až sa mi nechce veriť, že toto je sk seriál. Výborné lokácie, herci hrajú ako o život /Lišková, Latinák, Norisová, Mitaš, Nahálka/, príbeh šlape a funguje /viem, kúpený formát/ a hlavne - ma osudy postáv zaujímajú! Fakt výborné a nemôžem inak - 5 hviezd. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl, kde komplexně pobavili linky všech děvčat v tomto pořadí: 1) Norisová a její prdění 2) Lišková a její nový sanitář 3) Pauhofová a její free skoromanžel Jakab 4) Marcinková a její prapodivné chování ( neznámý frajer v posteli ) ... to celé je korunované tím, že tento jeden díl má obsazení jako celovečerní trhák - ke všem Poláková, Svarinská, Jurčová, Koval. The best of Slovensko. ()

Reklama

Reklama