foto

Václav Vašák

  • nar. 28.6.1975 (42 let)
    Humpolec, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 PRAY
2016 Málo lásky (studentský film)
Teorie tygra
2014 Tři bratři
2012 Korespondence V+W (divadelní záznam)
2009 Gazdina roba (divadelní záznam)
2008 Vy nám taky, šéfe!
2007 Škola žen (divadelní záznam)

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Ani málo, ani moc (S02E14)
Kdo zastavil výzkum? (S02E02)
Ztracená ledvina (S01E15)
další epizody (11)
Specialisté (TV seriál)
Poslední blues (S01E06)
Policie Modrava (TV seriál)
Nehoda (S02E01)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Pády a pády (S02E29)
Rapl (TV seriál)
Agent (S01E08)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Děti na odpis (S02E04)
2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Budu v tvých vzpomínkách (E11)
Zlíbám tě, až zabiješ (E03)
2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Škola zlomených srdcí (S03E27)
2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Krása bolí (S03E15)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
2009 Expozitura (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Poklad (S03E04)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Klaudynka (S02E01)

TV pořady

2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
2007 O korunu krále Karla (TV pořad)
2002 Divadlo žije! (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace