foto

Václav Vašák

  • nar. 28.6.1975 (44 let)
    Humpolec, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Smečka
2018 Na okraji lesa (studentský film)
Sběratel (studentský film)
Zoufalé ženy dělají zoufalé věci
2017 PRAY
2016 Málo lásky (studentský film)
Teorie tygra
2014 Tři bratři
2008 Vy nám taky, šéfe!

TV seriály

2019 Krejzovi (TV seriál)
Narozeniny 2 (S02E34)
Seznamte se, prosím (S02E23)
Ztracená hrdinka (S02E16)
další epizody (17)
2018 Krejzovi (TV seriál)
Alkoholik a cesta ke hvězdám (S01E30)
Psí život (S01E28)
Narozeninová překvapení (S01E01)
Milenky (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
další epizody (6)
Specialisté (TV seriál)
Duel (S03E15)
Polda (TV seriál)
Samí zrádci (S03E05)
2017 Dáma a Král (TV seriál)
Krvavá svatba (S01E06)
Modrý kód (TV seriál)
Ani málo, ani moc (S02E14)
Velký průser (S02E06)
Bojuj, hrdino! (S02E05)
další epizody (23)
Specialisté (TV seriál)
Poslední blues (S01E06)
Policie Modrava (TV seriál)
Nehoda (S02E01)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Pády a pády (S02E29)
Rapl (TV seriál)
Agent (S01E08)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Děti na odpis (S02E04)
2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Budu v tvých vzpomínkách (E11)
Zlíbám tě, až zabiješ (E03)
2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Škola zlomených srdcí (S03E27)
2012 Vyprávěj (TV seriál)
Havel na Hrad! (S04E10)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Krása bolí (S03E15)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Sací koš (E08)
2009 Expozitura (TV seriál)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Poklad (S03E04)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2003 Četnické humoresky (TV seriál)
Klaudynka (S02E01)

Divadelní záznam

2012 Korespondence V+W (divadelní záznam)
2009 Gazdina roba (divadelní záznam)
2007 Škola žen (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
2007 O korunu krále Karla (TV pořad)
2002 Divadlo žije! (TV pořad)