Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Někdo zničí jeden z Danielových billboardů. Miguelovi matka zakáže karate. Johnny se dozví, že Robby chodí za školu. (Netflix)

Recenze (4)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Johnny v afekte dokreslí na Danielov billboard úd. Miguel dostáva doma kapky za karate a matka mu ho chce zakázať. Johnnyho syn sa fláka za školou. Prevedenie: Naši hlavný hrdinovia sa obaja potýkajú so svojimi adolescentnými ratolesťami a ich životnými pádmi. Jeden je delikvent, druhá zas fracek čo má problémy s kamošmi. 79% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V roku 2018 mal premiéru americký televízny seriál "Cobra Kai". Prvá séria obsahuje desať dielov. Je to voľné pokračovanie kultového kino filmu "Karate Kid", ktorý bol natočený v roku 1984. Dej sa odohráva tridsať štyri rokov po udalostiach, ktoré sa odohrali v pôvodnom snímku. V hlavných úlohách sa znova objavili herci William Zabka a Ralph Macchio. Znova vypukne rivalita medzi Johnny Lawrenceom a Danielom LaRussom. Štvrtá epizóda z prvej série nesie názov "Cobra Kai neumiera" (Cobra Kai Never Dies). Bilboard Daniela LaRussoa je posprejovaný vulgárnym výjavom, prehlbuje sa aj jeho kríza s dcérou Samanthou, navyše má problém s konkurenciou. Matka Migueala Diaza mu zakáže pokračovať v tréningoch karate. Nepraje si, aby sa stýkal s Johnny Lawrenceom. Johnny ju požiada, aby toto svoje rozhodnutie zmenila. **** ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je s podivem, že tahle dvojka (Ralph Macchio a William Zabka) roky sbírala jen filmové drobky a pak přikluše s něčím, v čem funguje naprosto přirozeně. Moc fajn pocit. Zázraky se díkybohu dějí. Naprosto famózním tahem bylo udělat „hlavnějšího“ hrdinu z Johnnyho Lawrence, záporáka z původního filmu (1984), ve kterém karate pohádka o cestě za získáním úcty a holky snů prostě zabírala. Zabka ho hraje skvěle a zároveň uzmul prvenství za nejsympatičtějšího losera posledních let. Tvůrci na nás dál záměrně sypou osmdesátková klišé, balení Danielovy dcery je dost naivní. Rodinné trable (sám Daniel narazil u dospívající dcery) řeší i Johnny (kluk chodí za školu). A právě Johnny se pokouší naverbovat další studenty pro svůj byznys, ale nevypadá to dobře. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama