Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do Dne matek zbývá už jen několik dnů a několik rodin se musí vyrovnat s tím, jak tento velký den letos stráví. Ať už to znamená strávit ho s novou láskou, ztracenou láskou či úplně bez lásky, letošní Den matek se určitě nezapomenutelně zapíše do historie romantických komedií – a na několik dalších desetiletí i do povědomí diváků. Laskavý, starostlivý, vtipný a dojemný – stejně jako matky na celém světě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (142)

mira.l 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrný film, tři hvězdičky, třetí za ten karavan. Je vidět, že když se vezme plejáda slavných herců (já nějak nechápu, co na tý J. Aniston všichni vidí), nemusí z toho zákonitě vyjít něco mimořádnýho. Skoro celou první půlku mi to připadalo jako docela slušnej chaos, o ničem, pno zbytečných řečí a vaty. Pak se to trochu rozjelo, ale celkový dojem to už nikterak nevylepšilo. Zpočátku naprosto odpudivá prkenná teleshoppingová role J. Roberts dostala aspoň trochu smysl, i když poněkud násilně naroubovanej, až ke konci, kdy se nám to vůbec všechno krásně uzavřelo, vzalo, po letech shledalo, zaháčkovalo, a jistě jsou štěstím bez sebe dodnes. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Na film jsem netrpělivě čekala, poté jsem se dlouho odhodlávala ho pustit. Každopádně jsem velmi příjemně překvapená. I když byl závěr naprosto předvídatelný, tak některé momenty stály opravdu za to. Nadprůměrná komedie. Z těch nových rozhodně nejlepší. Jennifer, Kate a Julia v jednom filmu to je dokonalost. Hello Sandy with two sons :D). ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Nečakal som od filmu moc, ale musím povedať, že to skutočne nepatrí medzi dobré filmy tohto roku. Ako filmovú katastrofu to nevidím, ale problémom filmu je, že podobne ako to už tohto roku skúšali tvorcovia vo filme Anesthesia, nemáme tu jeden, ale hneď niekoľko príbehov, ktoré sa vyvíjajú paralelne a miestami sa jeden s druhým prepoja, alebo niektoré postavy sa poznajú a podobne. Narozdiel však od vyššie spomenutého filmu, tu chýba akákoľvek súdržnosť a hlavne ani jeden z tých príbehov nie je veľmi zaujímavý. Všetko človeku príde ako klišé, ktoré už boli použité v iných filmoch a len sa rozhodli ich niekoľko skombinovať dokopy, aby mali svoj vlastný film. A musím povedať, že to skutočne nefunguje. Sú tu aj dobré scénky a väčšina z nich má v role Jasona Sudeikisa alebo Jacka Whitehalla, ale je to málo na to, aby človek ten film pochválil. Je to miestami až deprimujúce, že tu máme toľko talentovaných a vtipných ľudí, a veľmi málo dobrých momentov, ktoré by stáli za to, alebo by preukázali ich talent. A tak tu máme zbytočne využitých ľudí ako Jennifer Aniston, Juliu Roberts a rovnako aj Britt Robertson. Ak chcete film s veľkým množstvom príbehov, tak si pozrite niečo zaujímavejšie. Ako napríklad vyššie spomenutý film "Anesthesia" alebo pokojne aj rovno Love Actually, ktorý doteraz asi koncept viacerých príbehov zvládol najlepšie. Toto podľa mňa až tak veľmi nemá čím zaujať. A je to škoda. Hodnotenie: C- ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Prý se to dle obsahu zapíše do historie romantických komedií na další desetiletí. To je strašnej blábol. Z mýho pohledu naprosto zbytečnej film, kterejch ale je spousta. O tom, jak kdo slaví den matek, u nás se to slaví snad jen kytkou. Přitom nabušený ženský obsazení. Jennifer Aniston v jejích letech, Kate Hudson a Julia Roberts, ta sice měla špatnou postavu, ale ten její úsměv. Prostě to nebylo ani romantický, ani vtipný. Takový všední problémky pár lidí, kdy se člověk občas pousměje, ale žádnej zázrak, naopak se na to hodně rychle zapomene. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Premárnený potenciál. Mať v jednom filme Jennifer, Kate, Juliu a Jasona je splnený sen tvorcov romantických komédií. Paradoxne, Marshall patrí k tým najskúsenejším z nich, ale tu to vôbec nezužitkoval. Chýbal vtip i pútavejšie príbehy, niečo, čo by chytilo za srdce. Valentín bol dobrý, Silvester slabší a Deň matiek zatiaľ najslabší. Čo bude ďalšie? Deň vďakyvzdania? Ešteže Vianoc sa chopili Briti (Láska nebeská). Veľmi slabé tri *... 50% ()

Galerie (63)

Zajímavosti (5)

  • Zhruba v polovině filmu sedí Miranda (Julia Roberts) v restauraci, kam za ní přijde Lance (Hector Elizondo), který jí na závěr rozhovoru řekne, že „má teď tu správnou salátovou vidličku“. Jedná se o odkaz na film Pretty Woman (1990), kde si spolu zahráli. (J.A.K.)

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Reklama

Reklama