Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Knedlíky! Medvěd vaří ve škole knedlíky?"
Cirkusový klaun Cibulka, který slaví úspěchy se svým číslem s ochočenými medvědy, dostal výpověď z cirkusu. Medvědy totiž ředitel cirkusu vyměnil za cvičené vepře. Cibulka tedy na popud dětí nastupuje v ženském převleku jako kuchařka do školní jídelny. Problémy nastanou v okamžiku, kdy za Cibulkou do školy přicházejí uprchlí cirkusoví medvědi... (Bohemia MP)

(více)

Recenze (272)

FeriusParfax odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle zrůdnost jsem viděla v dětství (ten správný věk pro tuhle „pohádku“). Nikdo, včetně mě, neměl tuhle pohádku v rodině rád. Viděla jsem ji jednou/dvakrát a od té doby jsem se jí vždy vyhýbala. To nemluvím jen za své dospělé já, ale hlavně za to dětské. Už když jsem byla malá, tak mi těch medvědů bylo líto. Všechno mi přišlo hrozně trapný a vůbec jsem nechápala, o co jde, čemu se mám smát nebo co se mi na tom má líbit. V dospělosti už jsem si to nikdy nepustila. Když se na to nechtěli dívat ani babička, děda a táta jako dospělí, tak je asi něco špatně. ()

Tiiso 

všechny recenze uživatele

S pozice dětského diváka snad možná zábava, kterou produkují záběry se zvířaty. Pro mě ať už jsem byl dítětem nebo teď už v pozici staršího člověka film vždy znamenal velmi málo. Jak z pozice příběhu tak z pozice filmařského. Nejslabší snímek od mého oblíbeného režiséra. Ani výběr skvělých herců a jejich výkony nedokázali příběh zachránit. ()

Reklama

J R C Pecuchet 

všechny recenze uživatele

Jak je známo, pan Oldřich Lipský miloval cirkus a proto mohl vzniknout už v pořadí druhý jeho film z tohoto prostředí. Příběh filmu příliž nevybočoval ze standardů kvality, ale herecké obsazení bylo vynikající. Posuďte sami, čeho byli pánové Sovák, Kopecký, Libíček a Filipovský schopni v jedné scéně z filmu. http://www.youtube.com/watch?v=cD5yD7tRJhI ()

buchannon 

všechny recenze uživatele

Když jsem tento film neznal, myslel jsem si, že se jedná o další kulinářský pořad, i když skladba jídelníčku se mi zdála velice nezvyklá, těšil jsem se na fajn recept na medvědí ragú, ale místo toho budou zase jen rybí prsy. Tento film je spíš pro děti, právem jsem se mu vyhýbal, neboť tato "nejbláznivější klauniáda" není nic extra a je docela infantilní. Tak, a inspirován názvem filmu si dnes dám vydatnou večeři... ...cibuli bych doma měl, jen nevím, ze které ZOO unesu ty medvědy. ()

klúčik 

všechny recenze uživatele

Výborná komédia. Lubomír Lipský si tu schuti zahral pod vedením svojho brata. Samozrejme, že je fantastický. Scény v riaditeľni sú nezabudnutelné!! Sovák, Kopecký, Libíček ako traja riaditelia a Filipovský ako inšpektor tak to je lahoda! Dnes sa len s úžasom dívam na ten herecký koncert. Fakt výborný detský film. 80%. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (27)

  • Medvědí kůže, co se v nich hraje ve filmu, jsou vystaveny na zámku Český Krumlov. (cariada)
  • Medveďom schovávali po scéne jedlo, aby ich hranie bavilo a hrali prirodzene. Keď jazdili z kopca na bicykli, vypustili im kolesá, aby nezmietli drezérov, keď ich chytali. (Raccoon.city)
  • Jeden z medvědů zranil při natáčení svého ošetřovatele na hlavě. Lubomír Lipský tak dokončoval filmování s obavami o své zdraví. (rakovnik)

Reklama

Reklama