Reklama

Reklama

Podfukářky

  • USA The Hustle (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Svět je plný bohatých, zkažených a sebejistých mužů A přesně takové milují hrdinky komedie Podfukářky. Okouzlující Angličance Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabané Američance Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale jen a jen o peníze... hodně peněz. Tyto dvě podvodnice jsou jasným důkazem, že ženské pokolení nelze podceňovat v žádném povolání. Dokonalá profesionálka se po náhodném setkání ve vlaku podujme zasvětit nadšenou amatérku do tajů svádění a okrádání mužů. S vypětím všech sil a po sérii neuvěřitelných zážitků se Josephine podaří z Penny vykřesat kolegyni na úrovni, sice trošku nekonvenční, ale zato s obrovským potenciálem. A najednou se ze žákyně stává vážná konkurentka. Která z nich bude nakonec úspěšnější? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (203)

mira.l 

všechny recenze uživatele

No dám takové lehce ušmudlané dvě *, jedna je za celkem pěkný vizuál, natočeno to bylo v docela hezkém prostředí a za Anne Hathaway, na kterou se kouká docela dobře, a ta druhá tak nějak za ten zbytek. Že by to bylo něco úžasnýho, to se rozhodně říct nedá. A že by se nějak hezky koukalo na toho vorvaně, to tedy nemohu říci!! ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Rebel Wilson je vážne taký rebel. Hlavne vďaka nej sa táto komédia dokázala premeniť na funkčnú zábavu plnú gagov a rôznych šplechov. Záver dokonca prekvapil aj príjemným twistom - vôbec som to nečakal, že sa veci tak vyvinú. Nejde síce o nič svetoborné, no príbeh nenudí a hlavne zabaví. Páčilo sa aj dievčatám. Lepší priemer. 65/100 ()

Reklama

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Je mi dost líto, že mě film s Anne Hathaway nebavil v takové míře, že jsem ochotna dát jednu hvězdu i přesto, že očekávání bylo vzhledem k průměrnosti filmů s ní velmi nízké. Wilsonová je protivná, nesympatická a divně tlustá. Celý děj by se dal shrnout tak do dvaceti minut, které by i tak možná byly moc dlouhé. V podstatě jde jen o mnohokrát omýlaný příběh učitele a žáka. Ovšem jestli jde o povedenou verzi ... no, posuďte sami. Hvězda za prima komorníka (tam bych viděla velkou podobu se Saturninem). ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nějak nechápu tu současnou módu, kdy se staré, dobré klasiky remakeují s tlustými babami v hlavní roli. Dobře, u Špionky to alespoň fungovalo jako kontrast proti pohledným a neohroženým agentům. Ale třeba Krotitelky duchů jsou humor pro ženy v menopauze, a tohle už ani nevím, kam bych zařadil. Většina vtipů se točí kolem, jenže jsou to takové ty bezduché vtípky jak z pubertálního večírku základní školy. Celá ta věc s podfuky je tak strašně sofistikovaná jen proto, že každý chlap se tu chová jak dement s IQ houpacího koně, s Alzheimerem a jako naprostý dement bez schopnosti jakkoliv samostatně uvažovat. Teda až na jednoho, ale tam je to zase Padesát odstínů šedi, takže žádná výhra. Těch pár „akcí“ je pak vyplněno naprosto planými a nudnými dialogy, zcela zbytečnými pro film a naprosto nesouznějícími pro buddy movie, jakým se to snažilo krapet tvářit být. Bohužel si to žena pustila k žehlení, a protože mám comp hned vedle, nebylo úniku. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Ľahká, jednoduchá, ale chvalabohu aj celkom zábavná jednohubka bez ambícii. Tlstá buranská Rebel Wilson a štíhla šarmantná Anna Hathaway tvoria pekne nesúrodú dvojku podvodníčiek, ktoré sa ale výborne dopĺňajú a z ich vzájomného špičkovania pramení väčšina zábavy. Humor je podľa očakávania riadne prízemný, no neskĺzava do trápnosti, čo je treba oceniť. Ako oddychovku teda môžem určite doporučiť. 6/10 ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Původní premiéra filmu měla být 29. června 2018, poté byla přesunuta na 10. srpen 2018 a nakonec měl film premiéru 10. května 2019. (Varan)
  • V úvodnej scéne má prvá "obeť" na aute poznávaciu značku Baller, čo je slangový výraz pre bohatého a úspešného človeka. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama