Reklama

Reklama

Můžete mi kdy odpustit?

  • Česko Dokážete mi kdy odpustit? (festivalový název) (více)
Trailer 1

Ve snímku Můžete mi kdy odpustit? se představuje Melissa McCarthyová v hlavní roli Lee Israelové, úspěšné autorky životopisů celebrit (a milovnice koček), která se v sedmdesátých a osmdesátých letech minulého století živila psaním biografií takových osobností jako jsou Katharine Hepburnová, Tallulah Bankheadová, Estée Lauderová a novinářka Dorothy Kilgallenová. Když se její kariéra ocitne v pytli, protože už nestačí držet krok s potřebami trhu, vrhne se s pomocí svého věrného kamaráda Jacka (Richard E. Grant) na nové, lukrativní a nelegální podnikání ̶ padělání dopisů slavných (a mrtvých). (HBO Europe)

(více)

Diskuze

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

Po půlhodině vypnuto - možná se to rozvine na závěr optimističtěji, ale co jsem vydržel, klesalo to do stále hlubšího nihilismu. 

Související novinky

Na Febiofestu uvidíte oscarové snímky

Na Febiofestu uvidíte oscarové snímky

19.03.2019

26. ročník Mezinárodního filmového festivalu – Febiofest přiveze do Prahy francouzského herce a režiséra Louise Garrela, který 25. března osobně uvede svůj nejnovější film Věrní nevěrní. Komediální… (více)

Ceny LA kritiků vyhlášeny

Ceny LA kritiků vyhlášeny

10.12.2018

Oscarový závod je v plném proudu a nebýt toho, že je nový snímek režiséra Alfonso Cuaróna cizojazyčný, byla by Roma definitivním adeptem na sošku za nejlepší film. Potvrdily to teď čerstvě rozdané… (více)

Reklama

Reklama