Reklama

Reklama

Všechno nejhorší 2

  • USA Happy Death Day 2U (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Vysokoškolačka Tree bývala strašná mrcha, dokud ji osud nepotrestal tím, že ji nutil opakovaně prožívat ten samý den, na jehož konci ji brutálně zabil magor v masce maskota její univerzity. Každodenní krveprolití skončilo až ve chvíli, kdy Tree odhalila identitu pachatele (spolubydlící Lori, která ji už nedokázala vystát) a poslala ho na věčnost. Mezitím se z mrchy stala přátelská bytost věrně milující spolužáka Cartera, jenž jí v boji proti zabijácké časové smyčce pomáhal. Žili by spolu patrně šťastně až do smrti, kdyby nedošlo k sérii řady nešťastných příhod, končících tím, že se Tree znovu probudí v den svých narozenin, pár šťastných prožitých týdnů se rozpustilo jako pára nad hrncem a jedinou jistotou, kterou Tree má, je smrt, jež na ni večer čeká. Nabízí se prosté řešení – skočit za Lori, vyškrtnout ji ze života a vrátit ten svůj do normálu. Když však Tree Lori najde, je její spolubydlící mrtvá. Cosi se změnilo… Ve snaze vrátit vše do normálu přijde Tree záhy na to, že existují i horší věci než každodenní umírání. (CinemArt)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (253)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $9miliónovTržby USA $28,051,045 Tržby Celosvetovo $64,270,528Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Odvážny prístup tvorcov mal za následok až nečakane dosť pútavé pokračovanie, ktoré má opäť šťavu. Návraty v časopriestore a prečo nie, ja som si to teda vychutnal, je to nápadité a zábavné, slabších miest minimum. Jedna z top vecí čo vznikla. /70%/ ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Snímka je tak ako jeho predchodca zaujímavá svojím žánrom, zažijeme si pár hororových lakačiek a celý koncept je pomerne desivý, ale zároveň sa nemusíme obávať dramatickej hudby, nevkusných vrážd a skupiny stredoškolákov. Viac ako hororom je totiž Všetko najhoršie 2 čiastočne detektívkou, pretože sa všetky postavy snažia vyriešiť totožnosť nového vraha. A samozrejme je tiež komédiou. Vlastne ma celkom prekvapuje, ako je možné, že z filmu, v ktorom je toľko potenciálne zaujímavých nápadov, vypadol nakoniec takto nezaujímavý priemer a ja som sa ním viacmenej prenudil. Ak vám jednička sadla, existuje slušná šanca, že aj tentoraz sa budete baviť. Navyše Jessica Rothe je celkom zlatá riťka a film vám s ňou príjemne ubehne. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"Happy Death Day 2 U" som chcel vidieť a súčasne som sa toho bál. Najmä z titulu, že predošlý film skončil uspokojivo a nevidel som dôvod na to, aby tu bolo pokračovanie. A keď bolo avizované, tak som mal obavy, že tu budeme mať zase to isté, čo sme už videli. Ale myslím si, že film si našiel celkom kreatívny a dobrý nápad na to, aby nám dal aj niečo čo poznáme a súčasne dať do toho aj nejaké nové zvraty, ktoré sme ešte nevideli. Pravdou je, že som z niektorých scénok bol skutočne prekvapený a zrazu som dokázal pre niektoré veci prejaviť viac citu. A prekvapivo to bolo hlavne pre Lori. To mi vôbec nenapadlo, že príde, ale taká je skutočnosť. Takže klobúk dole. Okrem toho mám pocit, že prvý film chcel byť viac thrillerom, kým tentokrát chce byť film viac komédiou. Nieže by prvý film nemal v sebe komické momenty. Ale tu je ich oveľa viac a mám pocit, že ani sa o horor skoro vôbec nepokúšali. Nenapadne mi asi jediná scénka, kde by bolo nejaké výrazné napätie. Pôsobilo to viac ako klasický béčkový thriller. Ale s dobrými postavami, ktoré som mal rád v minulom filme a rovnako je tomu tak aj tu. Dokonca je tu pár skutočne dobrých prekvapení v rámci toho, s ktorými postavami sa stretneme. A sú to silné momentky. Pre mňa takisto, lebo som sa dokázal do Tree v tomto smere vcítiť. Nemyslím si, že to funguje ako horor, ale určite to funguje ako dobrý béčkový thriller a komédia. Takže v tomto smere dokážem film oceniť. A ak bude pokračovanie, (ktoré koniec trošku naznačuje) som mu otvorený. Hodnotenie: B ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po tom, čo Tree Gelbman uviazla v časovej smyčke, niekolko krát zomrela a musela nájsť človeka, ktorý sa ju snažil zlikvidovať, si konečne užíva zaslúžený oddych. To sa ale mení v momente, kedy zistí, že sa jej osud opakuje. Je ale bez obáv, pretože už vie, ako z časovej smyčky uniknúť. To si samozrejme len myslí, pretože scenár je tentokrát úplne iný a naháňačky s vrahom v maske Babyfacea môžu opäť začať. - Fakt nepríjemné sklamanie. Happy Death Day patrí vďaka svojmu sviežemu spracovaniu medzi moje top horory z posledných rokov, ale tento sequel je katastrofa. Hororové prvky sú stlačené na úplné minimum a skôr sa mi to celý čas podobalo na nejakú Sci-Fi romantiku. Zmizla hudba, hlášky, dej je nazáživný a jediné, čo ma výraznejšie zaujalo, bola situácia s Tree a jej matkou. Blumhouse v posledných mesiacoch mierne stagnuje a nemyslím si, že šialený nápad vytvoriť spojený Blumhouse universe, o ktorom sa začína hovoriť, je tým, čo by mu mohlo pomôcť. Tri hviezdičky len z úcty k prvej časti, ktorej charaktery tu našťastie zostali. + herečka z American Horror Story + herec z Another Evil + herečka z When the Bough Breaks + herečka z Devil's Due, Scream a The Purge ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Zatímco první díl celkem slušně fungoval a hlavně stavěl na hororových prvcích, kde vrah s maskou mimina zabíjel hlavní hrdinku opakovaně, tak pokračování v tomto směru hodně naráží. A to sice, že princip příběhu je zcela stejný. Dvojka je mnohem vtipnější než předešlý díl. Což samozřejmě není na škodu, vtipná byla i jednička. Akorát mi tu právě chyběla ta temnější atmosféra s nekompromisním vrahem, který si jde za svým. Ten se zde objevil jen několikrát a celkově jsem z něho měl dojem, že je zde spíše do počtu a tvůrci se tentokrát snaží spíše vysvětlit, jak je vlastně možné, že někdo může prožívat jeden den dokola. Nám je to ale přeci jedno! Chceme to, co bylo v prvním díle. I tak to má své světlé stránky. Humor funguje dobře. Je zde několik neotřelých nápadů a časté pokukování do předešlého dílu. Zabavilo to, to ano, ale cítil jsem z toho únavu a cucání z prstů. A máme zde pochopitelně náznak na další díl. Pokud vznikne, já u toho asi už být nemusím... ()

Galerie (32)

Zajímavosti (11)

  • V závěrečných titulcích je mezititulková filmová scéna. (Rominator)
  • Natáčení začalo 14. května 2018, natáčelo se v Louisianě (New Orleans, USA). (Varan)

Reklama

Reklama