Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odvážná loupež svede dohromady nejlepšího experta FBI na chování zločinců (Dwayne Johnson) a dva znepřátelené gangstery (Gal GadotRyan Reynolds). Tady půjde do tuhého. (Netflix)

Videa (22)

Trailer 24

Recenze (630)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

200 milionový flák Netflixu, který ale vypadá tak na 90, jelikož obří část rozpočtu spolkly hlavní hvězdy. A vypadá to krásně, leč je místy celkem dost poznat, že vlivem pandemie nešlo točit všude po světě, ale jen komplet ve studiu (zajímal by mě původní výsledek). Red Notice pro mě však není příliš zábavný typ blockbusteru, dělá všechno tak líně a odbytě, jakoby na tom nezáleželo a pouze Reynolds s the Rockem to neutáhnou, ačkoliv bez nich by to nemělo už vůbec smysl. Co ale u mě filmu ubralo 4 hvězdičku, tak je fakt, že je to celé až moc cheesy a vážnější tón si neudrží byť jen jednu scénu. Jasně, je to levný výplach, i ten však jde natočit mnohem zábavněji. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Když se Deadpool a Black Adam spojí, proti Wonder Woman, co by se mohlo pokazit ? Ve výsledku vlastně nic, film se od začátku až do konce, nese v odlehčeném duchu a to mu sluší, akce je dost, humoru taky a má to pár fajnových zvratů a to se mi líbí. Líbí se mi to, natolik že jsem ochotný odpustit i to, že film nemá pořádnou zápornou postavu, skáče to mezi Ruským mafiánem a dotěrnou agentkou. Co mně však překvapilo a to příjemně, je Dwayne Johnson, který zde překvapivě nehraje svoji standartní postavu, tedy velkou horu svalu, co všechno zníčí a vypadá u toho cool a když se nad tím tak zamyslím, v posledních jeho několika filmech, Ničitelé, Mrakodrap, či letošní Džungle, tak i zde se opravdu snaží být i hercem. Takže jeho výkon, řadím mezi ty lepší a opravdu mi v tomhle směru udělal radost, jen tak dál. A co se týče Reynoldse, je fajn že to u Free Guy, asi byl jenom nějaký herecký přešlap a zde podává svůj vynikající výkon, na který sem zvyklý. A pak je tu Gal Gadot, u které lze snad jen řící, že se opravdu těším až ztvární Kleopatru. A co rozhodně stojí za pochvalu, je akce, né že by byl nějaká převratná a nebo násilná, je to taková dobrá akce u které je i humor a to je to, co bych chtěl také vychválit. Tenhle styl akčních scén, měl převážně Jackie Chan ve svých filmech, hlavně taková Božská relikvie je tomuhle nejvíce podobná, je to akce, kdy se v soubojích používaj různé předměty, šaty, kbelíky, stoly atd, takže vidět tohle v dnešní době, mi udělalo radost. Shrnuto a podtrženo, je to parádní akční komedie, která má jakože drobné nedostatky, ale to je něco, nadčím přivřu obě oči a spokojeně tomu dám pět hvězdiček, protože sem si to fakt užil a snad bude pokračování, byla by škoda nevyužít tohohle tématu a té chemie mezi herci. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ja nevim no, je to proste takovy nijaky. Jak kdyby si tvurci rekli, ze splacnou nezavadnej akcnak, kam nacpou vsechno, co maj divaci radi, ve vysledku je to takovy to neurazi, nenadchne. Smeska bondovky, Mission Impossible, Indiana Jonese a klasicky buddy komedie. Mame tu nastvanyho drsnaka Rocka, kterej bohuzel nedostane moc prostoru k nejaky akci, hlaskujiciho pablba Reynoldse, ve svy typicky poloze a jakoze sexy zaporacku Gadot, ktera je vetsinu casu tezce otravna. Akce strida komedialni scenky a sem tam fajn hlasky, sem tam hluchy mista a par jakoze necekanejch zvratu a to vse v naprosto tuctovym scenari, kdyby to nevypadalo docela draze, triky nebyly slusny a nebyly tu jedni z nejlip placenejch hercu, nebal bych se to oznacit za prumerny akcne komedialni becko. Na jedno skouknuti v pohode, nijak zasadne to nenudi, ale nic, co by clovek potreboval videt znovu. ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

Podle trailerů člověk očekával mnohem větší průser a přitom se jedná o průměrnou, jednoduchou podívanou. Vše co film nabízí jste už pravděpodobně někde viděli. Výpůjčuje si nápady kde může, u všech Indiana Jonesů, u Mission Impossible, u Jackieho Chana, u Lovců pokladů a mohli bychom pokračovat. I ty lokace jsou už okoukané. Hlavní důvod proč to funguje je Rock a Reynolds, jejich základní šarm a energie. Sice hrají své typické já ze všech filmů, ale tím že jsou spolu to vytváří aspoň něco atypického a bez nich by film vůbec nic nenabízel. Kdo tu bohužel vůbec nefunguje je Gal Gadot, která svou roli zlé, drsné zlodějky nedokáže prodat (Pravděpodobně skrze režiséra, který asi řekl hercům, hrajte své typické role, ale Gadot narozdíl od pánů nic takového zatím nenašla). Film krom pár zabavných sekvencí (Řím, vězení) nabízí spíš průměrné sekvence a scény, které jsou pospojované něčím, co by mělo připomínat příběh. Na scénu s býkem bych nejradši zapomněl. Je to prostě průměr průměrů, ale zabavit se u toho dá, když chcete jen vypnout po práci. Není to nic nutného k vidění, stejně na to každý zapomene do týdne. Až na toho býka, takové hrozné digitální efekty se vrací v podobě nočních můr. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Televizní béčko s áčkovýma hvězdama, slibným námětem, slabým scénářem a průměrňákem Rawsonem Marshallem Thurberem na židli režíséra. Red Notice mohla být skvělá moderní variace Indyho (i ty hakenkrajce tam jsou) o hledání kleopatřiných zlatých vajec nebýt spousty nedomyšleností a legračních (pravda nečekaných) zvratů. Rock, Gadotka i Ryan Reynolds hrajou to co vždycky a kdyby měli nápaditější (lépe natočenou) akci a nemuseli točit většinu filmu ve studiu mohlo to být super guilty pleasure, takhle jen jakž takž zábavná jednohubka. P.S: Ani ten Jablonsky se nesnažil... ()

Galerie (117)

Zajímavosti (39)

  • S rozpočtom 200 miliónov amerických dolárov sa jedná o zatiaľ najdrahší film od Netflixu. (ČSFD)
  • Booth (Ryan Reynolds) v jednej scéne povie, že jeho hodinky sú z filmu Pulp Fiction (1994). Jedná sa tak o ďalší odkaz na slávne dielo strieborného plátna. (ČSFD)

Související novinky

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

12.01.2023

Již letos v kinech uvidíme filmovou adaptaci populární hry na hrdiny Dungeons & Dragons. Snímek Dungeons & Dragons: Čest zlodějů natočili John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein (Noční hra… (více)

Netflix oznámil pokračování filmu Gray Man

Netflix oznámil pokračování filmu Gray Man

27.07.2022

Ačkoliv čísla sledovanosti nejnovějšího netflixovského „blockbusteru“ s cenovkou 200 milionů dolarů nejsou nikterak oslnivá, alespoň ne ve srovnání třeba s podobně laděným Red Notice, streamovací… (více)

Ctihodný občan se vrátí

Ctihodný občan se vrátí

22.05.2022

Thriller Ctihodný občan z roku 2009 se loni v prosinci stal třetím nejsledovanějším filmem na Netflixu za čerstvě vydaným blockbusterem Red Notice a dramatem se Sandrou Bullock (Nebezpečná rychlost)… (více)

Reklama

Reklama