Reklama

Reklama

VOD (1)

Ethan (Thomas Mann) je na vysoké škole a společně se svou přítelkyní postavili přístroj, který má umožnit bezdrátový přenos elektřiny. Přístroj vyzkouší, zkušební žárovku se však nepodaří rozsvítit. Mezitím Ethanovi rodiče zemřou při autonehodě. Nezbývá mu nic jiného, než školu opustit, najít si práci a starat se o svého malého bratra a sestřičku. Nadále však pracuje na přístroji. V domě se začnou dít podivné věci. Malá sestra tvrdí, že mluví s mrtvými rodiči. Ethan tomu zpočátku nechce věřit, ale zdá se, že jeho přístroj otevřel cestu do jiné dimenze a mrtví tak mohou vstoupit do našeho světa. Komunikuje však skutečně se svými rodiči? Kdo to je na druhé straně a není jeho přístroj nebezpečný? (jkpj22)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (26)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jedna z tých, absolútne nevýrazných “ducharín”, ktorá nedokáže ponúknuť nič, čo by fanúšika horor žánru potešilo natoľko, aby si povedal: “tak toto stálo zato”. Ja skutočne nevidím dôvod, hnať raiting filmu nahor len preto, že je pekne natočený, respektíve že v ňom účinkuje znesiteľná, herecká osádka. Snímok by mohol, respektíve mal splniť nejaké očakávania, aby nebol pre diváka vyslovenou stratou času. Samozrejme, ja chápem, že nie každý môže naplniť všetky túžby, no “IFC Midnight” je spoločnosť vo filmovej brandži, ktorá skutočne len zriedka kedy ponúkne niečo, čo následne nebude vnímané ako “pasová výroba”. No a presne taký je “Our House”. Teda produkt z mnoha “tisíc” bez emócie, charizmy, či duše. P.S.: Malá rada na záver. Skočiť 70 minút nebude na škodu, lebo tých zvyšných 20, aspoň mierne zhojí rany, ktoré tento snímok vďaka nude napáchal. “A nemáte začo ... “ ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Our House je vcelku klasické hororové drama, jehož námět se točí okolo vyrovnávání se ze ztrátou. Nic, co by tu už 100x nebylo, ale stejně mě tenhle typ hororu pokaždé baví, obzvlášť pokud má sympatické postavy jako tady. Body k dobru přičítám za absenci laciných lekaček. Tvůrci tady atmosféru plíživě budují, nikoli vynucují hlasitostí. Horor to v pravém smyslu ovšem příliš není. Divák sice napnutý je a děj vzbuzuje zvědavost, ale děsit nedokáže. Námět měl určitě také větší potenciál. Navzdory vědecké povaze hlavního hrdiny a jeho experimentu je nakonec trochu škoda, že scénář zůstal u neinovativní přímočaré light duchařiny. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Synáčikovi sa podarilo pomocou svojej čarovnej elektromagnetickej mašinky skontaktovať svojich mŕtvych rodičov. Teda, pokiaľ to sú naozaj oni, ale odpoveď je myslím jasná. Zápletka nie je najhoršia a aj herci celkom ušli, ale aj tak je toho dosť málo. Zľaknúť sa pri tom veľmi nedá a duchovia vyzerajú len ako čierne hmlové obrysy, takže veľmi sa pri tom nenatrápili. Možno by sa to dalo pochváliť, keby aspoň v záverečnej tretine došlo k niečomu neočakávanému, ale očividne tvorcovia (žiaľ opäť) chceli, aby bol horor určený pre všetky vekové kategórie, takže diváka vôbec nič neprekvapí a nie je dôvod sa k tomu ešte niekedy v budúcnosti vracať. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Překvapilo mě jak dobře v tomhle filmu fungujou postavy. Sourozenecká parta je celkem sympatická, nijak zvlášť klišovitá a u dialogů jsem ani neskřípal zubama. Možná proto mi ani moc nevadily scény kde šlo spíš o drama než horor. Strašení samotný neni nic převratnýho a nepochybuju o tom že na většinu scén brzo zapomenu, i tak je to však koukatelný na jeden zátah bez rizika usnutí nebo nudy. Natočeno je to vcelku kvalitně. Living zřejmě koukal bez ségry a bez mámy a tak se to odrazilo na jeho hodnocení. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Pro filmy o sourozencích mám slabost, ale tenhle bohužel působil trochu amatérsky. Ze všeho nejvíc mají tvůrci problém udržet konzistentní atmosféru. Návodné a béčkově působící zvuky a hudba srážejí všechny strašidelné momenty. Dynamika mezi sourozenci začíná zajímavě, a ačkoliv mi prvně některé reakce připadaly neuvěřitelné, tak jsem to nakonec přehodnotila. I když to možná je takové antifilmové, tak reakce dospívajících byly zachyceny dobře. Každopádně film působí, jako by ho někdo silně zmrzačil ve střižně. Škoda, protože námět zní velmi slibně. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama